El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ سلام آقا من با گوشی که میام با اپرامینی نمیتونم پست بدم! تو قالب موبایل هم که میزارم فقط صفحه اول تاپیکا رو میتونم ببینم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ درود!1-چرا پیغام بالای پروفایلم نشون داده نمیشه؟ 2-چرا بعضی ها از انجمن خارج میشن سریع چراغشون خاموش میشه ولی بعد از کاربرا نه؟ من خودم وقتی خارج میشم ، یه نیم ساعتی طول میکشه تا چراغم خاموش شه! سومیش هم پیانست تو پست پایینی گفت:texc5lhcbtrocnmvtp8 1- تو قسمت پیغام بالای پروفایل، هم باید عنوان پیغام بالای پروفایل یه چیزی نوشته بشه و هم خود پیغام. دومی رو هم دوستان گفتن. بابا این ورزن چقدر نازک نارنجیه... وقتی تو پروف پیغام مینویسی خدا نکنه اشتباه کنی! چون بعدش اگه بخوای ویرایشش کنی همه جملاتت رو میچسبونه به هم نمیشه درستش کرد؟؟ :JC_thinking: حتی وقتی ویرایش پیشرفته بذاری؟ سلامآقا من با گوشی که میام با اپرامینی نمیتونم پست بدم! تو قالب موبایل هم که میزارم فقط صفحه اول تاپیکا رو میتونم ببینم وقتی با گوشی هستی از قسمت ویرایش تنظیمات شخصی، ادیتور رو روی استاندارد بذار و تست کن. 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ پیشرفتشو امتحان نکردم :JC_thinking: کردم میگم. لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ محمد جان چقدر میگیری این نقل قول گیزی رو تو پروفایل ها فعال کنی ؟ 2 لینک به دیدگاه
JoOoDi 370 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ سلام من سوال دارم اما برای این انجمن نیست انجمن دیگه ای عضوم که از صبح میخوام برم داخل اشکال در هنگام بارگیری میزنه و در صورتیکه مطمعنم ادرسش رو درست زدم شما نمیدونین مشکل دیگه میتونه از کجا باشه که چک کنم ؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ سلام من سوال دارم اما برای این انجمن نیست انجمن دیگه ای عضوم که از صبح میخوام برم داخل اشکال در هنگام بارگیری میزنه و در صورتیکه مطمعنم ادرسش رو درست زدم شما نمیدونین مشکل دیگه میتونه از کجا باشه که چک کنم ؟ میشه لطفاً اسم و آدرسش رو بذارین؟ 1 لینک به دیدگاه
JoOoDi 370 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ الان درست شد مرسی اما انجمن اسپشبال بود 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ با دانلود گوگل کروم 17 باز هم بر سرعتتان بیافزایید. برای سایت نواندیشان هم بسیار پر سرعت میباشد. در قسمت ترجمه هم میتوانید سریعا متن های انگلیسی را به persian ترجمه کرده و جمله بندیش را درست کنید. نسخه 17 را از لینک زیر دانلود کنید: http://noandishaan.com/forums/showth...340#post773340 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ با دانلود گوگل کروم 17 باز هم بر سرعتتان بیافزایید. برای سایت نواندیشان هم بسیار پر سرعت میباشد. در قسمت ترجمه هم میتوانید سریعا متن های انگلیسی را به persian ترجمه کرده و جمله بندیش را درست کنید. نسخه 17 را از لینک زیر دانلود کنید: http://noandishaan.com/forums/showth...340#post773340 ترجمه ترجمه اش متنیه یا کلمه اس ترجمه اشبا مترجم گوگل فرق داره الان نیاز به ترجمه یه متن دارم اما هر جا ترجمه میکنم جمله بندی بدی میده نحوه کار با مترجمش رو میگی من الان 14 رو دارم 14 ترجمه نداره 17 رو دان کردم 14 رو پاک کنم که 17 رو نصب کنم یا خودش جایگزین میشه 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ ترجمه ترجمه اش متنیه یا کلمه اس ترجمه اشبا مترجم گوگل فرق داره الان نیاز به ترجمه یه متن دارم اما هر جا ترجمه میکنم جمله بندی بدی میده نحوه کار با مترجمش رو میگی من الان 14 رو دارم 14 ترجمه نداره 17 رو دان کردم 14 رو پاک کنم که 17 رو نصب کنم یا خودش جایگزین میشه منظورم همون رفتن تو قسمت translate گوگل بود که در این نسخه سرعتش بیشتر شده. جمله بندیش را باید خودت درست کنی، اکثر کلمات را درست ترجمه میکنه. نسخه 14 را پاک کن و اینو نصب کن. 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ قالب سایت را دارین تغییر میدین؟همه فونت ها و صفحات برای من بهم ریخته و زرد شده؟؟!! 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ قالب سایت را دارین تغییر میدین؟همه فونت ها و صفحات برای من بهم ریخته و زرد شده؟؟!! درست شد لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ این سایت چرا اینقدر هنگه. نه میتونم پیام بدم نه چیزی بنویسم، الان نیم ساعته با بدبختی اینو نوشتم.:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ این سایت چرا اینقدر هنگه.نه میتونم پیام بدم نه چیزی بنویسم، الان نیم ساعته با بدبختی اینو نوشتم.:vahidrk: برا من حالت عادی مشکلی نداره سرعتش خوبه فقط بخوام چیزی بنویسم کل نوار ابزارم لود نمیشه همش تو هم تو همه 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ سلام . من بدون استفاده از ***** شکن نمیتونم بیام انجمن . اینطوری برام خیلی سخته . تاپیک هم باز نمیتونم بزنم . قضیه چیه ؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ یه مدت مشکل رفع شده بود، باز شروع شد؟ لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ چرا من هیچ وقت با سایت مشکلی ندارم؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ فنتها یکم کوچیکتر شده یا من توهم زدم؟ 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ فنتها یکم کوچیکتر شده یا من توهم زدم؟ عینک تو توشب بردار درست میشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده