amin 202 مهمان ارسال شده در 30 مهر، 2010 من تایپیکهای مشترک شده ام رو میرم و جواب میدم ولی وقتی دوباره میرم به قسمت کنترل پنل شمامیبینم که هنوز بولد هستند و انگار که بهشون سر نزدم.:icon_pf (44): اینم پدیده ی جدیدیه! ولی اینم بگم...اگر تو تاپیکایی مشترک شده باشید که توشون نظرسنجی داشته باشن،با دادن هر رای،زمان ارسال آخرین پستش به 1دقیقه تبدیل میشه و تاپیک براتون بولد میشه!(بالا میاد) این پیشنهادو من دادم... چون می خواستم تاپیکای نظر سنجی با دادن هر رای،بیان بالا و تعداد بیشتری کاربر تو اون نظر سنجی شرکت کنن!
هوتن 15061 ارسال شده در 3 آبان، 2010 سلام و خسته نباشید اینجا همه کابرا اجازه دارن تا پست خودشونو حذف کنن................ولی بنده اجازه حذف پست رو ندارم...........این از وقتی که کاربز ویژه شدم اتفاق افتاد..............اگه امکان داره این برای من فعال بشه........امکان حذف پستهای خودم 4
spow 44198 ارسال شده در 3 آبان، 2010 سلام و خسته نباشیداینجا همه کابرا اجازه دارن تا پست خودشونو حذف کنن................ولی بنده اجازه حذف پست رو ندارم...........این از وقتی که کاربز ویژه شدم اتفاق افتاد..............اگه امکان داره این برای من فعال بشه........امکان حذف پستهای خودم 3
هوتن 15061 ارسال شده در 3 آبان، 2010 مسخره گر سخت کیفر می شودمنم این مشکلو دارم خو.مگه چیه؟ حیف که اینجا مقر فرماندهی معظم کل قوای فرومه..........:167: 4
amin 202 مهمان ارسال شده در 4 آبان، 2010 سلام و خسته نباشیداینجا همه کابرا اجازه دارن تا پست خودشونو حذف کنن................ولی بنده اجازه حذف پست رو ندارم...........این از وقتی که کاربز ویژه شدم اتفاق افتاد..............اگه امکان داره این برای من فعال بشه........امکان حذف پستهای خودم مسخره گر سخت کیفر می شودمنم این مشکلو دارم خو.مگه چیه؟ منم اینجوریم.......
FrnzT 18194 ارسال شده در 4 آبان، 2010 من تایپیکهای مشترک شده ام رو میرم و جواب میدم ولی وقتی دوباره میرم به قسمت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میبینم که هنوز بولد هستند و انگار که بهشون سر نزدم.:icon_pf (44): وقتی تاپیکی رو جواب بدید دیگه به صورت bold نیست. فقط تاپیک هایی که سر میزنید بدون جواب یا فقط تشکر میکنید به همون صورت باقی میمونن. 3
FrnzT 18194 ارسال شده در 4 آبان، 2010 سلام و خسته نباشیداینجا همه کابرا اجازه دارن تا پست خودشونو حذف کنن................ولی بنده اجازه حذف پست رو ندارم...........این از وقتی که کاربز ویژه شدم اتفاق افتاد..............اگه امکان داره این برای من فعال بشه........امکان حذف پستهای خودم تنظیمات درست شد. 5
میلاد 24047 ارسال شده در 4 آبان، 2010 وقتی تاپیکی رو جواب بدید دیگه به صورت bold نیست. فقط تاپیک هایی که سر میزنید بدون جواب یا فقط تشکر میکنید به همون صورت باقی میمونن. خو بعضی تاپیک ها خود مدیر میاد یه چی میزاره بعد قفل میکنه مثل تاپیکایی که تو امضای امین 202 هست. چجوری توش جواب بدیم؟ 2
FrnzT 18194 ارسال شده در 4 آبان، 2010 خو بعضی تاپیک ها خود مدیر میاد یه چی میزاره بعد قفل میکنهمثل تاپیکایی که تو امضای امین 202 هست. چجوری توش جواب بدیم؟ مگه باید به هر تاپیک لزوما جواب داد ؟ 1
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 4 آبان، 2010 مگه باید به هر تاپیک لزوما جواب داد ؟ :icon_gol::icon_gol: 1
Behrooz CE 550 ارسال شده در 4 آبان، 2010 وقتی تاپیکی رو جواب بدید دیگه به صورت bold نیست. فقط تاپیک هایی که سر میزنید بدون جواب یا فقط تشکر میکنید به همون صورت باقی میمونن. مرسی بابت راهنمایی و توضیحتون. فکر کنم در صورت برداشته شد این حالت ، نتیجه بهتری عاید استفاده کنندگان این سایت بشود. البته این به نظر شما مونده و فقط در حد یک پیشنهاد بود و بس بازم مرسی:icon_gol: 1
میلاد 24047 ارسال شده در 4 آبان، 2010 مگه باید به هر تاپیک لزوما جواب داد ؟ شما میگید باید جواب بدید تا bold نشه نوشته اصلی توسط FrnzT وقتی تاپیکی رو جواب بدید دیگه به صورت bold نیست. فقط تاپیک هایی که سر میزنید بدون جواب یا فقط تشکر میکنید به همون صورت باقی میمونن. یه تاپیک مشترک شدم....توش پست میده مدیر ...بعد قفلش میکنه من چجوری پست بدم توش که دیگه واسم bold نباشه؟:w74: من که مثل این یارو چماق ندارم زورکی برم جلو:4chsmu1: 2
میلاد 24047 ارسال شده در 4 آبان، 2010 توی ویرایش امضا ،میتونید یه کار کنید این شکلکها رو جز عکس حساب نیاره؟ 2 تا شکلک نمیشه گذاشت....میگه فقط یه عکس میتونی بزاری قبلا به ادمین هم گفتم...رفت که درستش کنه....گفت درست شد....ولی نشده هنوز 1
amin 202 مهمان ارسال شده در 5 آبان، 2010 اگه میشه سیستم چت فروم رو هم را بندازید....خیلی خفن میشه....
میلاد 24047 ارسال شده در 8 آبان، 2010 شما میگید باید جواب بدید تا bold نشه یه تاپیک مشترک شدم....توش پست میده مدیر ...بعد قفلش میکنه من چجوری پست بدم توش که دیگه واسم bold نباشه؟:w74: من که مثل این یارو چماق ندارم زورکی برم جلو:4chsmu1: توی ویرایش امضا ،میتونید یه کار کنید این شکلکها رو جز عکس حساب نیاره؟2 تا شکلک نمیشه گذاشت....میگه فقط یه عکس میتونی بزاری قبلا به ادمین هم گفتم...رفت که درستش کنه....گفت درست شد....ولی نشده هنوز اگه میشه سیستم چت فروم رو هم را بندازید....خیلی خفن میشه.... رسیدگی کنین 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 8 آبان، 2010 چرا دیگه نمیشه تو امضا عکس گذاشت :w00: :w00: :w00::w00: 2
میلاد 24047 ارسال شده در 8 آبان، 2010 چرا دیگه نمیشه تو امضا عکس گذاشت :w00: :w00: :w00::w00: میشه...حجمش باید کمتر از 9 کیلو باشه ولی 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 8 آبان، 2010 میشه...حجمش باید کمتر از 9 کیلو باشه ولی 9 کیلو کمتر هم میشه عکس...........................................:icon_pf (34): 1
میلاد 24047 ارسال شده در 8 آبان، 2010 9 کیلو کمتر هم میشه عکس...........................................:icon_pf (34): بسسه دیگه 9 کیلو مثلا حجم همین عکس آواتارت 4.5 کیلو هست فقط مگه چی میخوای بزاری تو امضات؟ 2
ارسال های توصیه شده