RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ امتیازت کم نشده، تو لینک زیر توضیح داده شده http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=68618&p=728065&viewfull=1#post728065 آها اوكي دستت درد نكينه:yes: 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ وای تورو خدا یکی کمکم کنه رفتم یه ذره به تنظیمات کرم بریزم که ورژن عوض شد حالا نمینونم برگردونمش تازه همه چی یجور عجیب شده تازه کنترل پنل ندارم که برش گردونم ! 1 لینک به دیدگاه
ali1366000 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ جون من این لینک حل المسائل دینامیک هیپلر درست کنید .جون من درستش کن 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ سلام. ببخشید اگه فونت نوشته های انجمن ریز شده باشه باشد چی کار کنیم؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ سلام.ببخشید اگه فونت نوشته های انجمن ریز شده باشه باشد چی کار کنیم؟:JC_thinking: من با فایر فاکس این مشکلو داشتم، رفتم view -> zoom -> zoom in لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ سلام. ببخشید اگه فونت نوشته های انجمن ریز شده باشه باشد چی کار کنیم؟:JC_thinking: یه راه ساده کنترل کیبرد + حرکت دکمه وسط ماوس کل صحفه رو تغییر سایز میده اما راحته 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ جون من این لینک حل المسائل دینامیک هیپلر درست کنید .جون من درستش کن تو همون تاپیک میگفتین. لینک تاپیک کجاست؟ 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ سایت بدون وی پــــی ان بالا نمیاد:viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ شما قول داده بودید عنوان بالای پروفایل (خوش آمد گویی)بعد از یه مدت برا همه فعال میشه چرا هنوز برا من فعال نشده؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ سیلاااااااااااام من نمیتونم پیغام بالای پروفایلم رو عوض کنم علتش چیه؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ سیلااااااااااااممن نمیتونم پیغام بالای پروفایلم رو عوض کنم علتش چیه؟:JC_thinking: برو تو قسمت : درباره من" پروفت اونجا میتونی تغیر بدی. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ سایت بدون وی پــــی ان بالا نمیاد:viannen_38: احتمالاً همون قضیه تکراری همیشگی هستش و مشکل با بعضی isp های ایران :icon_pf (34): شما قول داده بودید عنوان بالای پروفایل (خوش آمد گویی)بعد از یه مدت برا همه فعال میشه چرا هنوز برا من فعال نشده؟:JC_thinking: میتونی. وارد قسمت زیر بشو: http://www.noandishaan.com/forums/profile.php?do=editprofile در انتهای اون قسمت دو بخش: عنوان پیغام بالای پروفایل و پیغام بالای پروفایل رو پر کن 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ برو تو قسمت : درباره من" پروفت اونجا میتونی تغیر بدی. رفیق اینو که بلدم:biggrin: مشکل اینه که هر چی میزنم ویرایش بشه نمیشه :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ من دو تا مشکل دارم اول اینکه گاهی امضام غیب میشه کلی باید کلنجار برم تا دوباره پیداش بشه:icon_pf (34): دوم اینکه ادد لیستم یک سری از دوستام پاک شدن نمونش حمید صفا ابولفضل خودت محمد خو دلیلش چیه؟:thumbsdownsmiley: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ رفیق اینو که بلدم:biggrin:مشکل اینه که هر چی میزنم ویرایش بشه نمیشه :JC_thinking: من میدونم مشکل تو چیه تعداد کاراکتر هات زیاده کاراکتر هاشو کم کن درست میشه برا منم همین طور بود اگر دقت کرده باشی اخر پروفت نوشته شده مهندس خو؟؟ به خاطر تعداد کاراکتر هات زیاده کمش کن بچه جان تا سیبیل هاتو .......................... 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ من میدونم مشکل تو چیه تعداد کاراکتر هات زیاده کاراکتر هاشو کم کن درست میشه برا منم همین طور بود اگر دقت کرده باشی اخر پروفت نوشته شده مهندس خو؟؟ به خاطر تعداد کاراکتر هات زیاده کمش کن بچه جان تا سیبیل هاتو .......................... روح بزرگ من میخوام کم کنم ولی نمیشه :icon_pf (34): هیچ جوری نمیتونم متن رو تغییر یا ویرایش کنم هر کاریم میکنم بی فایدست خدایا کمکم کن 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ روح بزرگ من میخوام کم کنم ولی نمیشه :icon_pf (34):هیچ جوری نمیتونم متن رو تغییر یا ویرایش کنم هر کاریم میکنم بی فایدست خدایا کمکم کن اون پسوردت رو بده من ببین من چطور کم میکنمش 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ اون پسوردت رو بده من ببین من چطور کم میکنمش به تو اعتباری نیست میزنی یجا دیگه رو خراب میکنی لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ رفیق اینو که بلدم:biggrin:مشکل اینه که هر چی میزنم ویرایش بشه نمیشه :JC_thinking: از لینک زیر ویرایش بکن: http://www.noandishaan.com/forums/profile.php?do=editprofile من دو تا مشکل دارماول اینکه گاهی امضام غیب میشه کلی باید کلنجار برم تا دوباره پیداش بشه:icon_pf (34): دوم اینکه ادد لیستم یک سری از دوستام پاک شدن نمونش حمید صفا ابولفضل خودت محمد خو دلیلش چیه؟:thumbsdownsmiley: امضا غیب میشه؟ میزنی از لیست دوستا درمیاری میگی دوستام پاک شده :biggrin: نمیدونم :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده