DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ الانم میتونیم بزاریم..ولی :persiana__hahaha: متحرک هم نمیتونه باشه واقعا خسته نباشید خودتون فایل فلش میزارید بعد ما میخوایم یه متحرک 20 کیلوبایتی بزاریم سایت سنگین میشه بابا ایوول به این خوش انصافیتون 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ واقعا خسته نباشید خودتون فایل فلش میزارید بعد ما میخوایم یه متحرک 20 کیلوبایتی بزاریم سایت سنگین میشه بابا ایوول به این خوش انصافیتون :ydm47612zsesgift969 خودمون؟ منم مث شما کاربرم دیگه...شما هم میتونی فلش بزاری (نری فلش سنگین بزاری اینو هم بگیرن ازمون) تازه این فلش منم 20 کیلو بیشتر حجمش نیست همین عکس متحرکت رو به فلش تبدیل کن بزار لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ :ydm47612zsesgift969 خودمون؟منم مث شما کاربرم دیگه...شما هم میتونی فلش بزاری (نری فلش سنگین بزاری اینو هم بگیرن ازمون) تازه این فلش منم 20 کیلو بیشتر حجمش نیست همین عکس متحرکت رو به فلش تبدیل کن بزار اگه تونستی به فلش تبدیل کنی بعد حجمش کمتر از تا100 شد بهم خبر بده :biggrin: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ من هنوز با نقل قول گرفتن تو پوروقایل ها مشکل دارم...همش می زنه کاراکترها زیاده...حتی اگه دو کلمه باشه :ydm47612zsesgift969 این مشکل که حل نشدش. هی درست میشه دوباره اینطوری میشه یکی این مشکلو حل کنه اقای مدیر کجایی صدامو داری میلاد گفت چطوریه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ این مشکل که حل نشدش. هی درست میشه دوباره اینطوری میشه واسه این مشکل من یه راه حل پیدا کردم؛ مثلا 2 کلمه رو نقل قول میگیری؛بیاری تو پیغام بذاری؛ میگه زیاده ؛ اگه همونو خودت دوباره بنویسی و بعد نقل قولیش کنی؛ دیگه ایراد نمیگیره؛ حتی اگه 2 خط بنویسی لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ واسه این مشکل من یه راه حل پیدا کردم؛ مثلا 2 کلمه رو نقل قول میگیری؛بیاری تو پیغام بذاری؛ میگه زیاده ؛ اگه همونو خودت دوباره بنویسی و بعد نقل قولیش کنی؛ دیگه ایراد نمیگیره؛ حتی اگه 2 خط بنویسی آخه فقط نقل قول نیست مثل اینکه کلاً بچه ها تو زدن پست و تاپیک طولانی بعضی وقتا به این مشکل میخورن. حتی بدون نقل قولی چیزی لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ unable to add cookies, header already sent.File: /home/noandish/domains/noandishaan.com/public_html/forums/includes/class_core.php line: 3277 این دیگه چ اروریه!!! چرا نمیتونم باز کنم بعضی تاپیک ها رو:164: لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ این چیه وقتی میخوام برم تو پروفایلم مینویسه: Warning: preg_replace_callback() [function.preg-replace-callback]: Unknown modifier '7' in [path]/includes/functions_vbglossar.php on line 215 Warning: preg_replace_callback() [function.preg-replace-callback]: Unknown modifier '7' in [path]/includes/functions_vbglossar.php on line 215 نمیتونم برم تو پروفایلم:w74: 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ این چیه وقتی میخوام برم تو پروفایلم مینویسه: Warning: preg_replace_callback() [function.preg-replace-callback]: Unknown modifier '7' in [path]/includes/functions_vbglossar.php on line 215 Warning: preg_replace_callback() [function.preg-replace-callback]: Unknown modifier '7' in [path]/includes/functions_vbglossar.php on line 215 نمیتونم برم تو پروفایلم:w74: درست شد لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ یه مشکلی تو فایل دانشنامه پیش اومده بود که باعث این ارورها شده بود. واسه همین هم فعلاً دانشنامه رو غیرفعال کردم تا ایشالا مشکلش برطرف بشه. 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان همونطور که میدونید اسپم خلاف قوانین انجمن هست و خصوصا اسپم کردن تو تالار های مدیریتی واقعا کار ناشایستی هست. از این پس تمام اسپمها در کلیه تالارهای مدیریتی حذف خواهند شد پس لطفا رعایت بفرمایید... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ وقتی میام تشکر بزنم اینو می گه Mahnaz.D, شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید . به یکی از دلایل زیر : :ydm47612zsesgift969 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ وقتی میام تشکر بزنم اینو می گه :ydm47612zsesgift969 تو همه پستها اینطوریه؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ تو همه پستها اینطوریه؟ 99% جاها اینجوریه :ydm47612zsesgift969 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ 2 تا مشکل دارم یکی اینکه موقع ورود به انجمن اون پیغام خوش امدگویی داده نمیشه و اینو میگه Invalid Redirect URL (http://noandishaan.com/forums/) یعنی انگار که اصلا وارد نشدی! ولی بعدش که رو یه قسمت دیگه کلیک میکنم میبینم وارد شدم... :ydm47612zsesgift969 این مشکلو از بعد از تغییر ورژن دارم و یه مشکلم که الان پیدا کردم اینکه نمیتونم تشکر بدم... 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ مشکل اول رو تا حالا کس دیگه ای باهاش مواجه شده؟ بررسیش میکنم اگه تونستم رفعش میکنم. اون مشکل تشکر حل شده. 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ امتياز من اندازه يه كاربر عضو جديد شده چرا؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ امتياز من اندازه يه كاربر عضو جديد شده چرا؟ امتیازت کم نشده، تو لینک زیر توضیح داده شده http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=68618&p=728065&viewfull=1#post728065 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده