FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ ممد دیشب حوصلش سر رفته ما رو رنگی کرده :cry2: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ این عکسا همون قبلیاش بهتر بود که کاربرای معمولی هم الان آبین وردارین صورتی کنین تنوع بشه 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ ممد دیشب حوصلش سر رفته ما رو رنگی کرده :cry2: فرناز جان من بشین درست کن اینارو... منو کرده بنفش.....:w00: راس میگید خودتونو بکنید بنفش...من می خوام آبی کمرنگ بشم.... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ من بعضی از پستام یه جمله اش دو بار تکرار میشه مث این http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=700578&postcount=100:smiley (18): اینکه یه بار تکرار شده در مورد رنگا فعلاً موقتیه. آیکنا هم تغییر کرده ولی خب فعلاً باید کش مرورگر خالی بشه تا آیکنای جدید نمایش داده بشه. الان مثلاً آیکن آبیه، رنگ بنفش :icon_pf (34): یه مدت زمان میبره تا درست بشه. 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ یه سوال؛ من پیغام بازدیدکننده هامو فقط برا دوستام باز گذاشتم؛ چطوریاست که اونایی که تو لیست دوستام نیستن باز میتونن پیام بدن؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ یه سوال؛من پیغام بازدیدکننده هامو فقط برا دوستام باز گذاشتم؛ چطوریاست که اونایی که تو لیست دوستام نیستن باز میتونن پیام بدن؟ اشتباه اینکار رو انجام دادی باید بری قسمت تنظیمات شخصی تو کنترل پنل، بعدش اونجا یه گزینه هست به اسم: محدود نمودن ارسال پیغام های بازدید کنندگان از طریق پروفایل تنها برای کاربرانی که در لیست تماس میباشند و مدیران سایت این گزینه رو باید تیک بزنی راستی اون تاپیکی هم که گفته بودی زده شدا: پاسخگویی به سوالات کاربران انجمن لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ اشتباه اینکار رو انجام دادی باید بری قسمت تنظیمات شخصی تو کنترل پنل، بعدش اونجا یه گزینه هست به اسم: محدود نمودن ارسال پیغام های بازدید کنندگان از طریق پروفایل تنها برای کاربرانی که در لیست تماس میباشند و مدیران سایت این گزینه رو باید تیک بزنی راستی اون تاپیکی هم که گفته بودی زده شدا: پاسخگویی به سوالات کاربران انجمن میسی بابت توضیحات لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ این چی این 2 تا رفت:icon_pf (34):این چی این 2 تا رفت:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ جریان چیه؟ چرا هربار این دکمه رو میزنم ارور میده؟ یبارکی ورش دارید خو.... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ پستی که بهش میخوای از این امتیازا بدی، نباید ازش تشکر کرده باشی. 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ پستی که بهش میخوای از این امتیازا بدی، نباید ازش تشکر کرده باشی. عجب قوانینی دارید شماها! خب اتفاقاً اون پست تو گفتگوی آزاد بود و نمیشد ازش تشکر کرد...کلاً تشکرش بسته بود...حالا چی؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ خب یعنی امتیاز نمیشه داد دیگه لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ من بازم مشکلم عود کرد....نمیتونم پیام و پست طولانی بذارم 1 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ چرا فايلاي كد با پسونده dwgرو مجاز به آپلود نيس نوانديشان؟؟؟؟؟؟:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ من مشکل این پیام طولانی نفرستادن رو گیر اوردم مشکل یه نفره که پهنای باند کاربرا رو خورده :icon_pf (34): این گوسفنده گامبوهه سمت چپ 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ من مشکل این پیام طولانی نفرستادن رو گیر اوردم مشکل یه نفره که پهنای باند کاربرا رو خورده :icon_pf (34): این گوسفنده گامبوهه سمت چپ باز این گیر داد به گوسپندای ایمان...:vahidrk: ولشون کن...اینا امانتن دست من! :w00: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ باز این گیر داد به گوسپندای ایمان...:vahidrk:ولشون کن...اینا امانتن دست من! :w00: خوب بهشون غذا بده نرن سراغ پهنای باند سایت :tt2: اون گامبو رو فکر کنم باید با یه ده تن کاه سیر کرد تو هر وعده لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ خوب بهشون غذا بده نرن سراغ پهنای باند سایت :tt2: اون گامبو رو فکر کنم باید با یه ده تن کاه سیر کرد تو هر وعده اون چاخه تو این جمع نیست....رفته اون گوشه داره ماستشو میخوره.... :vahidrk: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده