amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ فروغ جان.. دلبندم...کوکی دخترم زیادی کروکی کشیده زبونش نمیچرخه خو... لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ آقا اوضاع خیلی بیریخته فکری بکنید... :w768: 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ آقا اوضاع خیلی بیریخته فکری بکنید... :w768: تمومش کن!!!:w00: لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ فروغ جان.. دلبندم...کوکی دخترم زیادی کروکی کشیده زبونش نمیچرخه خو... :167: اشتباه تایپی بود 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ آقا اوضاع خیلی بیریخته فکری بکنید... :w768: راست میگه دیگه حالا ما اینجا معتادیم هر جور شده میایم..یه غریبه بیاد ببینه سایت مشکل داره نمیاد خوب:w12: 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ تمومش کن!!!:w00: داره تموم میشه!! لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ راست میگه دیگه حالا ما اینجا معتادیم هر جور شده میایم..یه غریبه بیاد ببینه سایت مشکل داره نمیاد خوب:w12: آره اینم از بُعد روابط عمومی... :4chsmu1: لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ داره تموم میشه!! چی؟! :JC_thinking: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ حل این مشکل دست من نیست اخه :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ حل این مشکل دست من نیست اخه :icon_pf (34): پس دست کیه؟! :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ پس دست کیه؟! :icon_pf (34): دست سرویس دهنده های اینترنت ایران یا مدیرای اصلی سرور تو آلمان. :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ دست سرویس دهنده های اینترنت ایران یا مدیرای اصلی سرور تو آلمان. :icon_pf (34): زنگ بزن این شرکتا بگو مشکلو حل کنن دیگه یا سرورو عوض کنین کلا 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ زنگ بزن این شرکتا بگو مشکلو حل کنن دیگهیا سرورو عوض کنین کلا زنگ زدم فایده نداشته :icon_pf (34): یعنی اصلاً متوجه نمیشن. فقط واسه ما نیست که اخه. سرور عوض کردن دردسر داره اینم سروراش خوبه. میخوان زوری ما رو بفرستن جای دیگه 4 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ زنگ زدم فایده نداشته :icon_pf (34): یعنی اصلاً متوجه نمیشن.فقط واسه ما نیست که اخه. سرور عوض کردن دردسر داره اینم سروراش خوبه. میخوان زوری ما رو بفرستن جای دیگه خوب اون سروری که من پیشنهاد دادمو استفاده کن....یارو تانیش هم هست....مشکلی پیش بیاد خودم خفتش میکنم! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ خوب اون سروری که من پیشنهاد دادمو استفاده کن....یارو تانیش هم هست....مشکلی پیش بیاد خودم خفتش میکنم! سایتایی که پشتیبانی میکرد رو چک کردم، سرعتشون خیلی پایین بود در حالیکه بازدیدهای خیلی کمتری هم داشتن. :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ چرا با اکسپلورر سایت واسم باز نمیشه ؟ 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ خوشبختانه فعلا وضعیت راضی کننده ست... نمیدونم چرا هی میگیره ول میکنه... 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ من 83.62 درصد مواقع دگمه تنکس رو که می زنم غیب می شه ولی چیزی اون پایین نمیوفته:cry2: نمی دونم مشکل سایته یا نت:cry2: 5 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ چقد شرمنده میکنید آدمو زود پاسخگو میشید :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ عزیزم این مشکل اگر از سایت بود برای همه این اتفاق میوفتاد. من که خدا رو شکر این مشکل رو ندارم. یک بار کش مرورگرت رو خالی کن یه ریستارت کن و دوباره انجمن رو باز کن. احتمالا درست میشه. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده