amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ بابا این رایگانا خطرناکه حسن... :4chsmu1: بله ارائه دهنده چیز پی ان رایگان میتونه کارای کاربران رو ببینه بقول خودمون ارامشو داره :biggrin: نه باو...سرورش تو آمریکای خبیص و انگلیس مستکبره....اگه مال اینا بود ،قیژترش نمیکردن که! لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ پس من حمایت میکنم... ممد باهاس حمایت کنه....دیدی تاپیکو زدم،به دلایل امنیتی 3 سوته شوت شدم بیرون! تمومش کن!!! چیو تموم کنم؟ لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ نه باو...سرورش تو آمریکای خبیص و انگلیس مستکبره....اگه مال اینا بود ،قیژترش نمیکردن که! بده اقا من Freedoom استفاده میکنم حالا اینم میزاریم این گوشه کنارا :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ فعلا یه فکری بکنید ما بتونیم 4 تا دونه پست بدیم اینجا... :icon_pf (34): اون تمومش کن تو امضامه بابا... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ چی چیو تاپیک بزنم این چیزا رو خصوصی رد و بدل کنید. یدونشم اینور بفرستین 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ یدونه هم به من بدینا برای خانم ها جایز نیست :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ چی چیو تاپیک بزنم این چیزا رو خصوصی رد و بدل کنید. یدونشم اینور بفرستین کدومور بفرستم؟ بذارمش همینجا یوزر پسو؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ بحث چیز پی ان اینا رو تموم کنید ببینم 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ بحث چیز پی ان اینا رو تموم کنید ببینم خوب خودت شورو کردی:w00:...نفری یه مدال عذر خواهی بده بریم خونه هامون! لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ چی چیو تاپیک بزنم این چیزا رو خصوصی رد و بدل کنید. یدونشم اینور بفرستین بحث چیز پی ان اینا رو تموم کنید ببینم لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ بحث چیز پی ان اینا رو تموم کنید ببینم محمد چرا با چيز پي ان انجمن سخت باز ميشه واسه من؟ :tt2: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ منم چیز پی ان میخوام، تعریفشو خیلی شنیدم، تا حالا نداشتم!به منم بدین! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ سلام نت قاطی کرده به به لطف روح مهربون و یوتوب فیل تر نیست برید حالشوووووووووو ببرین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جا های بد بد نری لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ آقا مشکل من اینه: وقتی میخوام پیغام بزنم بعد از کلیک روی گزینه ارسال 5 دقیقه ای طول میکشه و بعدش سیستم این پیام رو میده your submission could not be processed because a security token was missing. If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error. ولی فکر کنم پیامم فرستاده میشه ولی بعد از فرسادن میاد روی این صفحه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ آقا مشکل من اینه: وقتی میخوام پیغام بزنم بعد از کلیک روی گزینه ارسال 5 دقیقه ای طول میکشه و بعدش سیستم این پیام رو میده ولی فکر کنم پیامم فرستاده میشه ولی بعد از فرسادن میاد روی این صفحه آره واسه همه دوستان همین پیغام رو نشون میده و اجازه دسترسی واسه زدن پست و پیغام رو نمیده. ولی ارسال نمیشه اون پست یه تماس با شرکتی که ازش سرویس اینترنت میگیری بگیر. 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ آره واسه همه دوستان همین پیغام رو نشون میده و اجازه دسترسی واسه زدن پست و پیغام رو نمیده.ولی ارسال نمیشه اون پست یه تماس با شرکتی که ازش سرویس اینترنت میگیری بگیر. نه فرستاده نمیشه :icon_pf (34): خب تماس بگیرم چی بگم؟؟ بگم تو نواندیشان نمیتونم پست بدم؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ نه فرستاده نمیشه :icon_pf (34): خب تماس بگیرم چی بگم؟؟ بگم تو نواندیشان نمیتونم پست بدم؟؟ بگو تو سایتایی که رو سرورای آلمانی هستن نمی تونم فعالیت کنم. من مشکل دارم و بقیه مشکل ندارن و اینا. مگه اینکه از فیل شکن یا چیز پی ان بخوام استفاده کنم که مشخصات سرویس اینترنتم عوض میشه و می تونم فعالیت کنم. 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ بگو تو سایتایی که رو سرورای آلمانی هستن نمی تونم فعالیت کنم. من مشکل دارم و بقیه مشکل ندارن و اینا. مگه اینکه از فیل شکن یا چیز پی ان بخوام استفاده کنم که مشخصات سرویس اینترنتم عوض میشه و می تونم فعالیت کنم. الان چیکار کنم؟ بزنم تاپیک چیز پی انو؟ :hrqr6zeqheyjho1f9mx تمومش کن!!! چیو تموم کنم؟! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده