afa 18504 ارسال شده در 7 مهر، 2011 كاربر nurse ميخواد ايميلش رو تغيير بده ، اشتباهي وارد كرده و ايميل فعال سازي نرسيده دستش ..... و يوزرش فعال نشده ؟
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 8 مهر، 2011 این دیگه چه پیغامی هست وقتی دارم پیغام بازدید کننده میذارم چند روزه گریبانگیر من شده؟ The text that you have entered is too long (11768 characters). Please shorten it to 1000 characters long. 3
Peyman 16150 ارسال شده در 8 مهر، 2011 این دیگه چه پیغامی هست وقتی دارم پیغام بازدید کننده میذارم چند روزه گریبانگیر من شده؟ the text that you have entered is too long (11768 characters). Please shorten it to 1000 characters long. برای پیغام های کوتاه در حد چند کلمه هم این پیغام رو دارید ؟ 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 8 مهر، 2011 برای پیغام های کوتاه در حد چند کلمه هم این پیغام رو دارید ؟ معمولا وقتی یک متنی رو بصورت کپی میارم این پیغام میاد حالا هر چند خط که میخواد باشه یا هر چند کلمه 2
سیندخت 18786 ارسال شده در 8 مهر، 2011 این دیگه چه پیغامی هست وقتی دارم پیغام بازدید کننده میذارم چند روزه گریبانگیر من شده؟ the text that you have entered is too long (11768 characters). Please shorten it to 1000 characters long. برای پیغام های کوتاه در حد چند کلمه هم این پیغام رو دارید ؟ امروز برای من برای پیغام دو خط هر خط 4 کلمه دقیقا این پیغام میومد!! تجربه ثابت کرده که در چنین مواقعی باید روی پیغام مربوطه را کم کرد!!! بدین ترتیب که مدام دگمه ارسال رو نزنید. از صفحه خارج شید و چن دقیقه بعد که حواسش نبود سریع وارد شید و پیغام را بفرستید!!!! این تکنیک برای همین پیغام خطا در مورد ویرایش امضا هم تا حدودی جواب می دهد!!!!! 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 8 مهر، 2011 امروز برای من برای پیغام دو خط هر خط 4 کلمه دقیقا این پیغام میومد!!تجربه ثابت کرده که در چنین مواقعی باید روی پیغام مربوطه را کم کرد!!! بدین ترتیب که مدام دگمه ارسال رو نزنید. از صفحه خارج شید و چن دقیقه بعد که حواسش نبود سریع وارد شید و پیغام را بفرستید!!!! این تکنیک برای همین پیغام خطا در مورد ویرایش امضا هم تا حدودی جواب می دهد!!!!! ولی برای من جواب نمیده چندبار رفتم و باز برگشتم گول نمیخوره...... باشد در چند روز آینده این مشکل گریبان گیر افراد دیگر سایت هم بشود....:icon_pf (34): 3
Peyman 16150 ارسال شده در 8 مهر، 2011 معمولا وقتی یک متنی رو بصورت کپی میارم این پیغام میاد حالا هر چند خط که میخواد باشه یا هر چند کلمه امروز برای من برای پیغام دو خط هر خط 4 کلمه دقیقا این پیغام میومد!!تجربه ثابت کرده که در چنین مواقعی باید روی پیغام مربوطه را کم کرد!!! بدین ترتیب که مدام دگمه ارسال رو نزنید. از صفحه خارج شید و چن دقیقه بعد که حواسش نبود سریع وارد شید و پیغام را بفرستید!!!! این تکنیک برای همین پیغام خطا در مورد ویرایش امضا هم تا حدودی جواب می دهد!!!!! باعث شرمندگیه سعی می کنیم مشکل رو سریع تر حل کنیم. 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 8 مهر، 2011 باعث شرمندگیهسعی می کنیم مشکل رو سریع تر حل کنیم. دشمنتون شرمنده منتظر میمانیم 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 8 مهر، 2011 این دیگه چه پیغامی هست وقتی دارم پیغام بازدید کننده میذارم چند روزه گریبانگیر من شده؟ The text that you have entered is too long (11768 characters). Please shorten it to 1000 characters long. اینم جز اون مشکلات عجیبیه که بعضی دوستان باهاش مواجه بودن و خود بخود حل شده واسه بعضیاشون 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 8 مهر، 2011 اینم جز اون مشکلات عجیبیه که بعضی دوستان باهاش مواجه بودن و خود بخود حل شده واسه بعضیاشون من خیلی وقته این مشکل و دارم ولی حل نشده 1
SH E I KH 18713 ارسال شده در 11 مهر، 2011 آقا من امشب نمیتونم پست بیشتر از چند کلمه بدم. مشکل چیه؟ با کمک محمد فهمیدم مشکل از سرویس adsl شاتل هستش. الآن یهو درست شد. گویا برخی وقتا چیزش میکنن که ما میریم به چیز :icon_pf (34): 3
rezanassimi 9036 ارسال شده در 12 مهر، 2011 سایت مشکل فنی داره مدیریت صفحه شخصی محدودیت داره :icon_razz: 2
DCBA 8191 ارسال شده در 13 مهر، 2011 ایییش... چار خط شعر نمیشه تو امضا گذاشت!! پَ چه جوری امضای بعضیا اینقد بلنده؟ این قانون امضاها چه جوری شده!؟ :JC_thinking: 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 13 مهر، 2011 ایییش... چار خط شعر نمیشه تو امضا گذاشت!!پَ چه جوری امضای بعضیا اینقد بلنده؟ این قانون امضاها چه جوری شده!؟ :JC_thinking: سیستم امضا دچار مشکل شده. بعضی وقتا به یه جمله هم گیر میده. اونایی که امضاشون بلنده، احتمالاً مدت زیادیه که ویرایش نکردن امضاشونو. یا اینکه بعضی وقتا امضاهای بلند رو گیر نمیده و امضای کوتاه رو گیر میده فرضاً همین امضایی که میخوای بذاری رو یه کاربر دیگه دقیقاً همونو بخواد بذاره، میشه یا اینکه خودت 2،3 بار که رفرش کنی، بالاخره کم میاره و میشه. ولی در کل همونطور که گفتم، فعلاً سیستمش دچار مشکل شده، یه ماهی هست فکر کنم و تو بخش پشتیبانی هم مطرح کردم و خودمم پیگیر هستم واسه رفعش. در صورت رفع مشکل تو همین تاپیک اعلام میکنم. 4
DCBA 8191 ارسال شده در 13 مهر، 2011 سیستم امضا دچار مشکل شده. بعضی وقتا به یه جمله هم گیر میده.اونایی که امضاشون بلنده، احتمالاً مدت زیادیه که ویرایش نکردن امضاشونو. یا اینکه بعضی وقتا امضاهای بلند رو گیر نمیده و امضای کوتاه رو گیر میده فرضاً همین امضایی که میخوای بذاری رو یه کاربر دیگه دقیقاً همونو بخواد بذاره، میشه یا اینکه خودت 2،3 بار که رفرش کنی، بالاخره کم میاره و میشه. ولی در کل همونطور که گفتم، فعلاً سیستمش دچار مشکل شده، یه ماهی هست فکر کنم و تو بخش پشتیبانی هم مطرح کردم و خودمم پیگیر هستم واسه رفعش. در صورت رفع مشکل تو همین تاپیک اعلام میکنم. میدونی یاد جریان ای دی اس ال خودم افتادم ی یه ماهی هست شرکتشو عوض کردم روزی دو سه ساعت قط میشه وقتی زنگ میزنم میگه از مخابراته!!!! باشه ... خوشم میاد نواندیشان تو همه چی تکه!!! مرسی محمد... 2
ارسال های توصیه شده