soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ من فقط یک سپاس دارم محمد بیا اینم بدم به تو خیالت راحت شه 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ یادش به خیرواقعا ها تا 3 ساعت پیش کلی مدال داشتم استاد نمونه کاربر برتر عکاس خوش سلیقه کاربر محبوب اندیشه آرم آرم اندیشه نخل طلا واقعا ها!میبینی دنیا وفا نداره اینا همش میگذره که چی ها که چی؟همش دود هوا شد! با یه ویروس نیوفولدر شروع شد! ولی ما باکمون نیست چون از اولش به این مدال ها دل خوش نکردیم حالا اگ میشه یه دو سه تاشو برگردونید امتیازاتم چرا نصف شد؟همش سه امتیاز طلایی واسم موندهقبلش فکر کنم یه 20 تایی بود :ws28: من هی میخواااااااام اسپم نکنم ولی جوزف نمیذاره. دقت کن کاربر محبوب و اندیشه طلایی یادت رفت. ولی من واقعنی 3 تا مدال داشتم. مدیر برتر کاربر محبوب (تازه انتخاب بچه های انجمن بود)و اندیشه طلایی. 9 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ آقا الان رفتم پروفایلم رو چک کنم توی قسمت فعالیت در این لحظه زده بود موقعیت نامعلوم یعنی کلی حال کردم حالا یه سوال برام پیش اومده این سایت از کجا موقعیت ادم رو تشخیص میداد قبلا؟ مختصات ایکس ایگرگ زد اینا بود یا چی؟ 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ در بهار اذادی جای همه چی خالی فعلایتم که دات صفر میشد ممد رفت استقبال همشو صفر کردددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ منظورم اینه..مثلا الان من وارد سایت شدم. اسم و نام کاربریمو زدم وارد شدم... خب..بگو خب.. بعد وارد کنترل پنل میشی باز همون تاپیکهای دوره قبل که قبلا یه بار با وارد شدن وارد شدیم باز همونا تکرار بالا میاد. همه باهمم ..حالا با تاپیکهایی که قبلا خودمون ایجاد کردیم. اوناهم روش میشه نزدیک 50تا تاپیک هربار میاد بالا.. الان متوجه شدید؟خودم گیج شدم.. الان نشد ازهمش بزارم. این یه قسمتشه. هربار وارد سایت میشم همه اینا میاد بالا انگار مثلا تو حافظه سیو شده باشه .. اینجوری... منم مث تو این مشکلو دارم معصومه دو تا مدالمم نیس 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ دوستان خواهشا اینجا اسپم نکنید ... اومدم ببینم داستان چیه نیم ساعت فقط داشتم پستهای هرز و رد میکردم تا برسم به پست اصلی مربوط به مشکل فنی 10 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ چندتا پیغام خصوصی داشتم همش باز شد این یکی نمیشه. نمیدونم چرا 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ امروز بعدازظهر انجمن ارور دیتا بیس داد.یک ساعتی هم طول کشید. عجیبه که کسی گزارش نداده. 6 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ با تشکر قسمت کنترل پنل به حالت قبلیش برگشته. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ چندتا پیغام خصوصی داشتم همش باز شد این یکی نمیشه.نمیدونم چرا چرا باز نمیشه؟ چه مشکلی داره؟ 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ با تشکر قسمت کنترل پنل به حالت قبلیش برگشته. برنگشته که میش حداقل درست کنید که تاپیکی که میخونیم حذف نشه؟ اگه پستی تو تاپیک بزاریم از کنترل پنل حذف میشه و اگه بخوایم ویرایش کنیم باید کلی دنبالش این ور اونور بگردیم 5 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ برنگشته که میش حداقل درست کنید که تاپیکی که میخونیم حذف نشه؟ اگه پستی تو تاپیک بزاریم از کنترل پنل حذف میشه و اگه بخوایم ویرایش کنیم باید کلی دنبالش این ور اونور بگردیم راست میگه آقا محمد قسمت موضوعات مشترک شده رو به حالت قبلش برگردونید لطفا. الان خیلی داغون شده عصاب آدم خورد میشه 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ چرا باز نمیشه؟ چه مشکلی داره؟ نمیدونم. موس رو میبری روش لینک نمیشه. شبیه عکسه منم دریافت با xml رو زدم و با نودپد دریافتش کردم ولی اصل پیغام باز نشد 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ دوستان اطلاع رسانی سپاس ها با توجه به مشکلی که داشت غیرفعال شد. برنگشته که میش حداقل درست کنید که تاپیکی که میخونیم حذف نشه؟ اگه پستی تو تاپیک بزاریم از کنترل پنل حذف میشه و اگه بخوایم ویرایش کنیم باید کلی دنبالش این ور اونور بگردیم راست میگهآقا محمد قسمت موضوعات مشترک شده رو به حالت قبلش برگردونید لطفا. الان خیلی داغون شده عصاب آدم خورد میشه تاپیکای مشترک شده لینکش تو کلیدای میانبر بالای انجمن هم هست: http://www.noandishaan.com/forums/subscription.php نمیدونم. موس رو میبری روش لینک نمیشه.شبیه عکسه منم دریافت با xml رو زدم و با نودپد دریافتش کردم ولی اصل پیغام باز نشد خب خوندی پاکش کن دیگه. 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ خب خوندی پاکش کن دیگه. بله همین کارو کرده بودم قبلا 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ محمد این چرا همچینی شدس؟؟؟ آخرین ارسال ها دیگه آخرین پست رو نشون نمیده فرضا من پست که میذاشتم باز هم به عنوان تاپیک بازدید شده بالای آخرین ارسال ها میومد اما حالا نیمیاد این پیغامای بالای پروفایلا هم تعطیل شدههه؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ محمد این چرا همچینی شدس؟؟؟آخرین ارسال ها دیگه آخرین پست رو نشون نمیده فرضا من پست که میذاشتم باز هم به عنوان تاپیک بازدید شده بالای آخرین ارسال ها میومد اما حالا نیمیاد این پیغامای بالای پروفایلا هم تعطیل شدههه؟؟؟ آخرین ارسالا اونایی هست که ندیدی. اونی که آخرین پستش واسه توئه، دیدی دیگه پیغام بالای پروفایل هم چون عوض شده مجدداً باید بری تو ویرایش اطلاعات کاربری پیغام بالای پروفایل رو بذاری 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ سلام این برداشته شد، از دیشب دیگه نمیاد، عکسش اینجا بود: 4 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ سلاماین برداشته شد، از دیشب دیگه نمیاد، عکسش اینجا بود: اطلاع رسانی سپاس ها کلا غیر فعال شد 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ آخرین ارسالا اونایی هست که ندیدی. اونی که آخرین پستش واسه توئه، دیدی دیگه پیغام بالای پروفایل هم چون عوض شده مجدداً باید بری تو ویرایش اطلاعات کاربری پیغام بالای پروفایل رو بذاری ای بابا حالا شاید یکی یه پست اشتباه داد!! خواست بره سریع سوتیشو درست کنه حتما باس برگرده تو اشتراک هاااا؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده