Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ di \dakhیه پیشنهادممد هرکی مدال داشته مدالشو بهش برگردون تشکرا مهم نیست چون تو امتیازا محسوب شده نمیدونم کیا مدال داشتن کیا نداشتن که. تعداد خیلی زیاد بوده. نه قبلا اینجوری نبود که ، اشتراکهایی که اپ میشدن تو کنترل پنل میومد، من میخوندمشون ولی با این حالم بازم بودن مگر اینکه چند روز کسی توی اون تاپیک فعالیت نمیکرد اما حالا تا میخونم از کنتذل پنلم حذف میشن مگر اینکه باز یکی پستی بزاره که بیاد تو کنترل پنلم ، مثلا همین "بررسی و بیان مشکلات فنی" الان اگه از این تاپیک برم بیرون و برم کنترل پنلم این تاپیک اونجا نیست ولی باز اگه شما پستی بزاری اینجا یا یکی دیگه از بچه ها بزاره تو کنترل پنلم ظاهر میشه . میخواید اگه منظورمو متوجهنیشید عکس بزارم؟ آها. خب هدف اطلاع رسانیه هستش. وقتی آپ بشه اونجا میاد و مطلع میشین. بهترم هست فکر کنم. لیست کامل اشتراکها رو هم اگه لازم داشتین میتونین تو صفحه مربوطش ببینید: http://www.noandishaan.com/forums/subscription.php 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ راستی پیغام بالای پروفایل رو می تونین مجدداً بذارین. تو ویرایش اطلاعات شخصی می تونید پیغام جدید بذارین: http://www.noandishaan.com/forums/profile.php?do=editprofile اینم جدیده ولی فایدش چیه نمیدونم !!! اطلاع رسانیه امتیاز به شیوه قبلی کار نمیکنه متأسفانه. واسه همین از این استفاده شده. 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ نمیدونم کیا مدال داشتن کیا نداشتن که. تعداد خیلی زیاد بوده. آها. خب هدف اطلاع رسانیه هستش. وقتی آپ بشه اونجا میاد و مطلع میشین. بهترم هست فکر کنم. لیست کامل اشتراکها رو هم اگه لازم داشتین میتونین تو صفحه مربوطش ببینید: http://www.noandishaan.com/forums/subscription.php legh" l مثلا" من 3تا مدال داشتم 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ legh" lمثلا" من 3تا مدال داشتم منم 2 تا یکیشون هم کاربر محبوب بود:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ ممد من الان یه تایپیک جدید گذاشتم تو آخرین ارسال ها نمیبینمش [h=1]مورچه و دانشمندان خیالی که مسلمان شدند[/h] 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ ممد من الان یه تایپیک جدید گذاشتم تو آخرین ارسال ها نمیبینمش مورچه و دانشمندان خیالی که مسلمان شدند چون برا شما جدید نیست. اگه پستی اضافه بشه میبینیش. من میبینمش 5 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ ممد من الان یه تایپیک جدید گذاشتم تو آخرین ارسال ها نمیبینمش مورچه و دانشمندان خیالی که مسلمان شدند منم رویتش کردم براتون پست گذاشتم.باتشکر 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ سپاس های آخر خیلی بی روح شده خیلی بی نظمه درست نمیشه؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ خب قبلاً هم همینطوری بود دیگه. متوجه نشدم منظورم اینه.. مثلا الان من وارد سایت شدم. اسم و نام کاربریمو زدم وارد شدم... خب..بگو خب.. بعد وارد کنترل پنل میشی باز همون تاپیکهای دوره قبل که قبلا یه بار با وارد شدن وارد شدیم باز همونا تکرار بالا میاد. همه باهمم ..حالا با تاپیکهایی که قبلا خودمون ایجاد کردیم. اوناهم روش میشه نزدیک 50تا تاپیک هربار میاد بالا.. الان متوجه شدید؟خودم گیج شدم.. الان نشد ازهمش بزارم. این یه قسمتشه. هربار وارد سایت میشم همه اینا میاد بالا انگار مثلا تو حافظه سیو شده باشه .. اینجوری... 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ سپاس های آخر خیلی بی روح شدهخیلی بی نظمه درست نمیشه؟؟؟؟؟ ناراحت نباشین همیشه تحول تو زندگی لازمه یه مدت عادت کردین به اون شکل انجمن الان عادت کنین به این شکل این که ناراحتی نداره سعی کنین اطراف به یه شکل نبینین بگین اینم خوبه. 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ منظورم اینه..مثلا الان من وارد سایت شدم. اسم و نام کاربریمو زدم وارد شدم... خب..بگو خب.. بعد وارد کنترل پنل میشی باز همون تاپیکهای دوره قبل که قبلا یه بار با وارد شدن وارد شدیم باز همونا تکرار بالا میاد. همه باهمم ..حالا با تاپیکهایی که قبلا خودمون ایجاد کردیم. اوناهم روش میشه نزدیک 50تا تاپیک هربار میاد بالا.. الان متوجه شدید؟خودم گیج شدم.. الان نشد ازهمش بزارم. این یه قسمتشه. هربار وارد سایت میشم همه اینا میاد بالا انگار مثلا تو حافظه سیو شده باشه .. اینجوری... خوب مگه بده نشون میده فعالیتتون خوب ماشالله بزنم به تخته 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ خوب مگه بده نشون میده فعالیتتون خوب ماشالله بزنم به تخته نه بابا مثلا گفتم.. به فعالیت چیکار دارم خوووبه اینکه چرا هربار برای واردشدن نشون میده.. گفتم شاید یه مشکله.. خو.... 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ قسمت عنوان پروفایل در بخش ویرایش هم نیست... کلی تلاش کردم برو بچ یاددادن چه جوری اهنگ بزاریم پرید. اشکال نداره اق مدیر ایشالله بهتر تر درست میشه.. من اگه اینا رو عنوان میکنم برای اینکه گفتم شاید یه بخشهای که نقص پیداکرده روشما ندونید اگرچه مگه میشه ندونید منم یه چیزی گفتم دیگه. بی خی درست میشه.. فدای سرت 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ قسمت عنوان پروفایل در بخش ویرایش هم نیست... کلی تلاش کردم برو بچ یاددادن چه جوری اهنگ بزاریم پرید. اشکال نداره اق مدیر ایشالله بهتر تر درست میشه.. من اگه اینا رو عنوان میکنم برای اینکه گفتم شاید یه بخشهای که نقص پیداکرده روشما ندونید اگرچه مگه میشه ندونید منم یه چیزی گفتم دیگه. بی خی درست میشه.. فدای سرت نه دیگه تو ورژن جدیدش دیگه عنوان و متن جدا نیست و فقط تو همون پیغام بالای پروفایل بنویسید، کافیه. در مورد این یکی مشکل هم بررسی میکنم. 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ نه دیگه تو ورژن جدیدش دیگه عنوان و متن جدا نیست و فقط تو همون پیغام بالای پروفایل بنویسید، کافیه.در مورد این یکی مشکل هم بررسی میکنم. الان فکر کنم باز داری یهبازسازی میکنی.. پس مزاحمت نمیشم. تا انجمنمون سروسامان بگیره مرسی درهرصورت. خسته هم نباشید.. من مدالمو یادگاری دارم.. مهم اینه از انجمن دوستای خوب رو به عنوان مدال جمع اوری کردیم.. 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ اطلاع رسانیه امتیاز به شیوه قبلی کار نمیکنه متأسفانه. واسه همین از این استفاده شده. واسه من کار میکنه ... با سودی موافقم پیج سپاسهای اخر چیز جالبی نیست . پیشنهاد: کاش جستجوی همه ی ارسالها توی پروف و فعالیت در این لحظه ی پروفها شخصی میبود و همه کاربرا بهش دسترسی نداشتن. 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ واسه من کار میکنه ... با سودی موافقم پیج سپاسهای اخر چیز جالبی نیست . پیشنهاد: کاش جستجوی همه ی ارسالها توی پروف و فعالیت در این لحظه ی پروفها شخصی میبود و همه کاربرا بهش دسترسی نداشتن. اونو گفتم کاری نمیشه کرد. بعضی از ورژنای جدید هک ها تغییراتی رو داشتن 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ اونو گفتم کاری نمیشه کرد. بعضی از ورژنای جدید هک ها تغییراتی رو داشتن خیلی ممنون 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ یادش به خیر واقعا ها تا 3 ساعت پیش کلی مدال داشتم استاد نمونه کاربر برتر عکاس خوش سلیقه کاربر محبوب اندیشه آرم آرم اندیشه نخل طلا واقعا ها!میبینی دنیا وفا نداره اینا همش میگذره که چی ها که چی؟همش دود هوا شد! با یه ویروس نیوفولدر شروع شد! ولی ما باکمون نیست چون از اولش به این مدال ها دل خوش نکردیم حالا اگ میشه یه دو سه تاشو برگردونید امتیازاتم چرا نصف شد؟همش سه امتیاز طلایی واسم موندهقبلش فکر کنم یه 20 تایی بود 8 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ من هیچی نمیگم....شما ها بیاین قضاوت کنین... آقا محمد عارف بایستی با ۶۰ تا سپاس مدیر ارشد انجمن باشه اما من با ۲۲ تا سپاس اختیار پروفایل خودمو ندارم 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده