Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ بچه ها شبکه ۳ الان داشت سایتو تبلیغ میکرد!!!!!!!!!کیا دیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ بچه ها شبکه ۳ الان داشت سایتو تبلیغ میکرد!!!!!!!!!کیا دیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما دیدیم! برنامه بروز همه جای سایت رو هم معرفی کرد! الانه که خیل عظیم جمعیت سرآزیر شه به سایت 6 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ بچه ها شبکه ۳ الان داشت سایتو تبلیغ میکرد!!!!!!!!!کیا دیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راست میگین واسه چی تبلیغ کرد؟ ما سعادت دیدنشو نداشتیم کی تبلیغ داره یه فایلشو بزاره تو تالار ببینیم ،از نظر فنی بررسی کنیم 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ ولی جدای از شوخی کاش اطلاع رسانی میکردن دوستان تا همه میدیدن. 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ ما دیدیم!برنامه بروز همه جای سایت رو هم معرفی کرد! الانه که خیل عظیم جمعیت سرآزیر شه به سایت واسه چی معرفیش کردن رامین؟ 5 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ چرا تعداد سپاس ها reset شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مسئولین پاسخگو باشن لدفن 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ شما نگران سپاس هاتونید؟؟ اونا که رو عکس صفحه شخصی هست مدالهارو چیکار کردی ممد؟؟ واسه همیشه برداشتی؟؟ ولی اون آخرین بازدید رو خوب کاری کردی خوشم اومد. دستت درد نکنه فقط لطف کن بنرو از روش بردار مدالای منم پس بده 7 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ شما نگران سپاس هاتونید؟؟اونا که رو عکس صفحه شخصی هست مدالهارو چیکار کردی ممد؟؟ واسه همیشه برداشتی؟؟ ولی اون آخرین بازدید رو خوب کاری کردی خوشم اومد. دستت درد نکنه فقط لطف کن بنرو از روش بردار مدالای منم پس بده یعنی چی رو عکس صفحه شخصی هست ؟؟؟ آره نگران سپاس هامونم 5 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ نوشته های بالای پروفایل کجا رفتن ؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ بچه ها شبکه ۳ الان داشت سایتو تبلیغ میکرد!!!!!!!!!کیا دیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فهمیدم قسمت معرفی سایت برنامه به روز بوده واسه معرفی بهترین سایت ها. اینجا دفتر مدیریت ،بخش بررسی مشکلات I love you نواندیشان 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ دوستان عزیز شرمنده بابت مشکلی که به وجود اومده یعنی حذف تشکرا و مدالا با توجه به اینکه از نسخه های قدیمی هک ها داشتیم استفاده میکردیم، باگهای زیادی توشون پیدا شده بود و مشکل امنیتی یه کمی زیاد شده بود. واسه همین امروز هک ها رو به نسخه های جدید بروزرسانی کردیم که برخی از هک ها تغییراتی داشتن و متأسفانه برخی از اونها مثل هک تشکر و مدال رو مجبور شدیم کلاً ورژن قبلیشونو پاک کنیم که باعث شد مدالا و تشکرا حذف بشن و داده به ورژن جدید منتقل نشدن. خیلی سعی کردم که با بازسازی شمارنده ها و .... حداقل تشکرا رو برگردونم. ولی نشد. 20 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ دوستان عزیز شرمنده بابت مشکلی که به وجود اومده یعنی حذف تشکرا و مدالا با توجه به اینکه از نسخه های قدیمی هک ها داشتیم استفاده میکردیم، باگهای زیادی توشون پیدا شده بود و مشکل امنیتی یه کمی زیاد شده بود. واسه همین امروز هک ها رو به نسخه های جدید بروزرسانی کردیم که برخی از هک ها تغییراتی داشتن و متأسفانه برخی از اونها مثل هک تشکر و مدال رو مجبور شدیم کلاً ورژن قبلیشونو پاک کنیم که باعث شد مدالا و تشکرا حذف بشن و داده به ورژن جدید منتقل نشدن. خیلی سعی کردم که با بازسازی شمارنده ها و .... حداقل تشکرا رو برگردونم. ولی نشد. اشکال نداره مهندس.. مدال و تشکر مهم نیست... همینکه این هکرها ریشه کن شن خودشون کلیه.. افت کشی چیزی خواستی بگو معرفی کنم. هفته ای دوبار بزن. این غیرامنیتی ها رفع میشه ها.. دستتم دردنکنه... 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ قسمت کنترل پنل ، اشتراکها . هر موضوع مشترکی رو که بخونیم و دوباره برگردیم به اشتراکها اون موضوع حذف شده مگر اینکه دوباره یکی از دوستان یه پست بزارن و از طرف ما نخونده شده باشه و توی اشتراکها بیاد 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ ولی یه سوال هست. من هربار وارد سایت میشم این تاپیکهای به اشتراک گذاشته همه باهم میاد بالا هم اشتراکی ها هم تاپیکهایی کهخودمون زدیم.. 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ دوستان عزیز شرمنده بابت مشکلی که به وجود اومده یعنی حذف تشکرا و مدالا با توجه به اینکه از نسخه های قدیمی هک ها داشتیم استفاده میکردیم، باگهای زیادی توشون پیدا شده بود و مشکل امنیتی یه کمی زیاد شده بود. واسه همین امروز هک ها رو به نسخه های جدید بروزرسانی کردیم که برخی از هک ها تغییراتی داشتن و متأسفانه برخی از اونها مثل هک تشکر و مدال رو مجبور شدیم کلاً ورژن قبلیشونو پاک کنیم که باعث شد مدالا و تشکرا حذف بشن و داده به ورژن جدید منتقل نشدن. خیلی سعی کردم که با بازسازی شمارنده ها و .... حداقل تشکرا رو برگردونم. ولی نشد. ای ممد خرابکار مدالامون رو بیار 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ یعنی چی رو عکس صفحه شخصی هست ؟؟؟ آره نگران سپاس هامونم منظورم اینجاست هرچند من یک ساعت پیش که اومدم 3تا ستاره بود. دارن کم میشن انگار ممد تهش چیزی میمونه واسمون؟ این آخرین بازدید هم خوبه فقط لطفا بنر رو ور دار از روش 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ قسمت کنترل پنل ، اشتراکها . هر موضوع مشترکی رو که بخونیم و دوباره برگردیم به اشتراکها اون موضوع حذف شده مگر اینکه دوباره یکی از دوستان یه پست بزارن و از طرف ما نخونده شده باشه و توی اشتراکها بیاد خب قبلاً هم همینطوری بود دیگه. ولی یه سوال هست. من هربار وارد سایت میشم این تاپیکهای به اشتراک گذاشته همه باهم میاد بالا هم اشتراکی ها هم تاپیکهایی کهخودمون زدیم.. متوجه نشدم 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ دوستان عزیز شرمنده بابت مشکلی که به وجود اومده یعنی حذف تشکرا و مدالا با توجه به اینکه از نسخه های قدیمی هک ها داشتیم استفاده میکردیم، باگهای زیادی توشون پیدا شده بود و مشکل امنیتی یه کمی زیاد شده بود. واسه همین امروز هک ها رو به نسخه های جدید بروزرسانی کردیم که برخی از هک ها تغییراتی داشتن و متأسفانه برخی از اونها مثل هک تشکر و مدال رو مجبور شدیم کلاً ورژن قبلیشونو پاک کنیم که باعث شد مدالا و تشکرا حذف بشن و داده به ورژن جدید منتقل نشدن. خیلی سعی کردم که با بازسازی شمارنده ها و .... حداقل تشکرا رو برگردونم. ولی نشد. di \dakhیه پیشنهاد ممد هرکی مدال داشته مدالشو بهش برگردون تشکرا مهم نیست چون تو امتیازا محسوب شده 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ خب قبلاً هم همینطوری بود دیگه. نه قبلا اینجوری نبود که ، اشتراکهایی که اپ میشدن تو کنترل پنل میومد، من میخوندمشون ولی با این حالم بازم بودن مگر اینکه چند روز کسی توی اون تاپیک فعالیت نمیکرد اما حالا تا میخونم از کنتذل پنلم حذف میشن مگر اینکه باز یکی پستی بزاره که بیاد تو کنترل پنلم ، مثلا همین "بررسی و بیان مشکلات فنی" الان اگه از این تاپیک برم بیرون و برم کنترل پنلم این تاپیک اونجا نیست ولی باز اگه شما پستی بزاری اینجا یا یکی دیگه از بچه ها بزاره تو کنترل پنلم ظاهر میشه . میخواید اگه منظورمو متوجهنیشید عکس بزارم؟ 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ اینم جدیده ولی فایدش چیه نمیدونم !!! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده