Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ 5 مین؟ چه خبره بابا. یه دقیقه بیشتر نمیشه که :icon_pf (34):خیلی وقتا ما حالت عادی هم از این dns ها استفاده می کنیم. چون کلاً تو سرعت باز شدن صفحات اینترنت هم تأثیر داره. من حرفای ممد رو تکذیب میکنم این روشی که گفت اصلا" عملی نیست 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ من حرفای ممد رو تکذیب میکنماین روشی که گفت اصلا" عملی نیست اتفاقا من امتحان کردم.جواب داد. اصلا نمیتونستم وارد انجمن شم. 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ اتفاقا من امتحان کردم.جواب داد. اصلا نمیتونستم وارد انجمن شم. با تصویر بگو تا باور کنم 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ با تصویر بگو تا باور کنم حرفم که خودش سنده.ولی برات میذارم. 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ اهوم اهوم سلام خب دیگه همه داستان دست زدن ممد به تنظیمات و بهم ریختن انجمن رو میدونیم هر بار هم یه چیزی رو خراب میکنه و اینبار تعداد سپاس ها (سپاس ها کلا صفر شده) و پست های دیروز(قسمتی از دیروز تا جایی که میدونم) از بین رفتن حالا به نظرتون ممد میخواسته چیو اضافه کنه که همچین خرابکاریی کرده؟ 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ مجید جان دلبندم اینقد انگولک نکن 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ مجید جان دلبندم اینقد انگولک نکن همینو بگو ممد خو قبلش ببین تنظیمات چطوریه که بتونی برش گردونی:دی لازم به ذکره که اون ستاره سبزای مربوط به سپاس ها هم نیست و رفتن تو پروفایل:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ سلام من سپاس هامو میخوام سپاسام کو؟ 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ محمد تو به همون پاک کردن کش مرورگر ادامه بده.کاری به بقیه سایت نداشته بااااااااااااش. مدالای من کوووووووووو 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ سلام من سپاس هامو میخوام سپاسام کو؟ دیگه پرید آبی که ریخته شد میره تو جوی آب محمد تو به همون پاک کردن کش مرورگر ادامه بده.کاری به بقیه سایت نداشته بااااااااااااش. مدالای من کوووووووووو مدال:icon_pf (34): مداامون کو ممد اینبار خرابکاریات وسعتش بیشتر بودا راستی وقتی تشکر هم میکنن قبلا رفرش میکردیم یه خبررسانی داشت که چندتا تشکر شده خیلی خوب بود اونم دیگه نیستش 5 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ عیب ندار آقای عارف خونسرد باش مدال ها ،سپاس های بقیه دوستان برگردون تا مورد حمله نواندیشیا واقع نشدی 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ دیگه پرید آبی که ریخته شد میره تو جوی آب بهتر فک کن همه برابر شدیم 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ دیگه پرید آبی که ریخته شد میره تو جوی آب مدال:icon_pf (34): مداامون کو ممد اینبار خرابکاریات وسعتش بیشتر بودا راستی وقتی تشکر هم میکنن قبلا رفرش میکردیم یه خبررسانی داشت که چندتا تشکر شده خیلی خوب بود اونم دیگه نیستش فکر کنم اینبار خیلیییییییییییییییییی بیشتر از قبل حوصلش سر رفته :ws47::ws47: مدال هستی هم نیست. یه چیز دیگه.چرا این شکلک ها کنار ارسال پیغام بازدید کننده ها نیس. 6 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ مدال های من کووووووو؟ کلی واسشون زحمت کشیده بودم!؟!؟ :4564: 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ بهتر فک کن همه برابر شدیم آره بابا 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ آره بابا هنوز نیومده تعداد سپاس های تو 47 تاس.چرااااااااااااااااا؟؟ 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ آره بابا یه چیز دیگه الان شما تو تصویر غیر فعالین اون شکلک انلاین پایین تصویرتو خاموشه 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ هنوز نیومده تعداد سپاس های تو 47 تاس.چرااااااااااااااااا؟؟ اون یعنی 47 بار از بقیه سپاس نموه ام یعنی دست و دلبازم یه چیز دیگه الان شما تو تصویر غیر فعالین اون شکلک انلاین پایین تصویرتو خاموشه یه عکس بگیر برام 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ اون یعنی 47 بار از بقیه سپاس نموه امیعنی دست و دلبازم یه عکس بگیر برام آره خیلییییییییییییییییی:ws28: الان گفتی ریا شد. 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ بچه ها الان ممد تحت استرس شدیدیه آقا ما مدالامون میبخشیم بهت چیکار کنیم دیهفدا سرت فقط خودمونو حذف نکنی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده