Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ اقا منم همین مشکلو دارم ..ایمیل نمیده چرااااااااا .............................................. یه سوال دیگه این چی میگه این تاپیک اصلا سپاس نداره بعد جیگرتووو ..سیریوسلی در مورد قسمت اول فکر کنم اگه مدت زمان نبودنتون تو انجمن از یه حدی بگذره، اون وقت این فعال بشه البته من اینجوری اتفاق برام افتاده اما بازم دقیق نمیدونم اما در مورد قسمت دوم :vahidrk: :ubhuekdv133q83a7yy7 :ubhuekdv133q83a7yy7 تشویش اذهان عمومی تو روز روشن؟؟ چرا پشت سر انجمن حرف در میاری؟؟؟ درسته انجمن آدم خوبیه ولی به کاربراش نظر نداره که....؟؟؟!!! 8 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ در مورد قسمت اول فکر کنم اگه مدت زمان نبودنتون تو انجمن از یه حدی بگذره، اون وقت این فعال بشهالبته من اینجوری اتفاق برام افتاده اما بازم دقیق نمیدونم اما در مورد قسمت دوم :vahidrk: :ubhuekdv133q83a7yy7 :ubhuekdv133q83a7yy7 تشویش اذهان عمومی تو روز روشن؟؟ چرا پشت سر انجمن حرف در میاری؟؟؟ درسته انجمن آدم خوبیه ولی به کاربراش نظر نداره که....؟؟؟!!! اره یه سالو نیمی نبودم اومدم دیگه درست نمیشه ایمیل.. ولی بازم مشکل از این نیست ..انگار کلا مشکل داره با من ... همش زحمتش میافته گردن ستاره و علیرضا مدیر ارشدا ... ........................ نه جدی پرسیدم و اصلا هم شوخی نکردم شوخیم ندارم لابد اکانتم مشکل داره که اینطوریه :icon_razz: ....................... پ.ن: به من توجه کنید 4 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ یه سوال جدی دیگه ام دارم اگر از پستی تشکر بشه (سپاس) بعد حذف سپاس زده بشه تو اطلاعاتی که به ارسال کننده پست میده ایا در قسمت اخرین امتیازها میزنه پست سپاس شده ؟ یا نه؟ ممنون میشم اگه یه توضیحی به من بدید که این حالت چطوری میشه پ.ن: اون یکی تاپیک سوالات هم مورد عنایت قرار نمیگیره برای همین اینجا پرسیدم 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ یه سوال جدی دیگه ام دارم اگر از پستی تشکر بشه (سپاس) بعد حذف سپاس زده بشه تو اطلاعاتی که به ارسال کننده پست میده ایا در قسمت اخرین امتیازها میزنه پست سپاس شده ؟ یا نه؟ ممنون میشم اگه یه توضیحی به من بدید که این حالت چطوری میشه پ.ن: اون یکی تاپیک سوالات هم مورد عنایت قرار نمیگیره برای همین اینجا پرسیدم اگه تشکر بشه تو کنترل پنلت میاد واست بعد که تشکر حذف شه از کنترل پنلت هم حذف میشه ... کلا انگار از اول نبودهکان لم یکن 5 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ اگه تشکر بشه تو کنترل پنلت میاد واست بعد که تشکر حذف شه از کنترل پنلت هم حذف میشه ... کلا انگار از اول نبودهکان لم یکن عه سپیده مطمئنی ؟؟ چون الان تو کنترل پنلم میبینم پایین پستم نمیبینم گفتم لابد حذف کردن حالا یعنی چی جدی جدی اکانتم داغونه 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ عه سپیده مطمئنی ؟؟ چون الان تو کنترل پنلم میبینم پایین پستم نمیبینم گفتم لابد حذف کردن حالا یعنی چی جدی جدی اکانتم داغونه آره من همین دیروز یکی از یه پستم تشکر کرده بود یه ساعت بعد رفتم پستمو دیدم،دیدم تشکر اون طرف نیست رفتم کنترل پنلم دیدم اونجا هم اثری ازش نیس اکانتت دیگه فرسوده شده، بده محمد با یه نو عوضش کنه 5 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ آره من همین دیروز یکی از یه پستم تشکر کرده بود یه ساعت بعد رفتم پستمو دیدم،دیدم تشکر اون طرف نیست رفتم کنترل پنلم دیدم اونجا هم اثری ازش نیس اکانتت دیگه فرسوده شده، بده محمد با یه نو عوضش کنه عه مال من هست ... دیشب پستمو تنکس زده بود صفحه قبلی خودمم دیدم منتظر جواب بودم اخه بعد الان پایین پستم اثری از ... نیست ولی تو کنترل پنلم همچنان هست .. (فکر کردم فکر کرده شوخی کردم جواب نداده :/ الان معلوم شد اکانتم کلا خارجیه) اره اکانتم خفن فرسوده شده تو نگاه کن وقتی واسم زدم جیگرتو دیگه چه وضیه ... (ولی همین اکانتو دوست دارم قدمت داره ) 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ عه مال من هست علیرضا دیشب پستمو تنکس زده بود صفحه قبلی خودمم دیدم منتظر جواب بودم اخه بعد الان پایین پستم اثری از علیرضا نیست ولی تو کنترل پنلم همچنان هست .. (فکر کردم فکر کرده شوخی کردم جواب نداده :/ الان معلوم شد اکانتم کلا خارجیه)اره اکانتم خفن فرسوده شده تو نگاه کن وقتی واسم زدم جیگرتو دیگه چه وضیه ... (ولی همین اکانتو دوست دارم قدمت داره ) اون قضیه امتیازو نمیدونم چی شده ولی اون جیگرتو واسه اینه که بهت امتیاز دادن نه سپاسوقتی امتیاز میدن میتونن واست کامنتم بذارن امتیاز اون ستارهه اس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ برام همینطوری کلا دیفالت جلوی جهت اطلاع شما میزنه 5 اما چیزی وجود ندار؟؟ 4 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ اون قضیه امتیازو نمیدونم چی شده ولی اون جیگرتو واسه اینه که بهت امتیاز دادن نه سپاسوقتی امتیاز میدن میتونن واست کامنتم بذارن امتیاز اون ستارهه اس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اهان درووووود بر تو کاشف اعظم هی من میگم این امکانات سایت یه جا توضیح بدن هی کسی توجه نمیکنه 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ سلام میبینم باز برگشتیم به دوران نقل قول داری و دعوت کاربر فقط یه مسئله ای : برای دعوت کاربران حد و مرز و تعداد خاصی قایله ؟ آره. 25 نفر رو میشه دعوت کرد. اگه تیک دوستات هم بزنی، فقط به 25 نفر اولشون میفرسته. درود...قبلا كه با گوشي ميومديم انجمن يه گزينه اون پايين بود كه ميتونستيم سايت رو همونطوري كه هست و كامل ببينيم...الان همچين چيزي رو نداريم انجمن هم با قالب وي بولتينش اومد....لطفا رسيدگي شود...ممنون... سیستم گوشیتون چیه؟ از کی اینجوریه؟ 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ یه سوال جدی دیگه ام دارم اگر از پستی تشکر بشه (سپاس) بعد حذف سپاس زده بشه تو اطلاعاتی که به ارسال کننده پست میده ایا در قسمت اخرین امتیازها میزنه پست سپاس شده ؟ یا نه؟ ممنون میشم اگه یه توضیحی به من بدید که این حالت چطوری میشه پ.ن: اون یکی تاپیک سوالات هم مورد عنایت قرار نمیگیره برای همین اینجا پرسیدم اون تاپیکو نفهمیده بودم کی آپ شده :icon_pf (34): اشتراکتون تو تاپیکا رو چک کنین اگه ایمیل نمیاد. خیلی وقتام میاد ولی دیر. چون تعداد زیاد میشه، ایمیلا تو صف انتظار میمونن و شاید طول بکشه تا ارسال بشه. یه سوالتم که سپیده جواب داد. اونی هم که میگی تو پروفایلت زده سپاس شده ولی تو زیر پستت اسمش نیست واسه اینه که اون شخص حالت مخفی میاد انجمن و اکانتش مخفی هست و کلاً دیده نمیشه تشکراشم اگه مجموع تعداد سپاس ها رو بشماری و تعداد کابرایی هم که اسمشون افتاده بشماری می بینی اختلاف هست برام همینطوری کلا دیفالت جلوی جهت اطلاع شما میزنه 5 اما چیزی وجود ندار؟؟ اون 5تا چی هست؟ دعوت به موضوعه؟ نقل قوله؟ پیغامه؟ فحشه؟ چیه؟ 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ اون قضیه امتیازو نمیدونم چی شده ولی اون جیگرتو واسه اینه که بهت امتیاز دادن نه سپاسوقتی امتیاز میدن میتونن واست کامنتم بذارن امتیاز اون ستارهه اس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جاااان؟؟؟ جل الخالق یعنی اگه امتیاز بدن برامون "جیگرتو" میاد؟؟؟:ubhuekdv133q83a7yy7 سایتم عاخه اینقدر بی ادب؟ 6 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ جاااان؟؟؟جل الخالق یعنی اگه امتیاز بدن برامون "جیگرتو" میاد؟؟؟:ubhuekdv133q83a7yy7 سایتم عاخه اینقدر بی ادب؟ جیگرتو کجاش بی ادبیه ؟ خیلیم شیک و دلبریه :دی اونی که داره امتیاز میده میتونه کامنت بذاره ... کامنت پیش فرض انجمن "جیگرتو" نیست (فکر کن جای دکمه سپاس بذارن جیگرتو ) 8 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ سیستم گوشیتون چیه؟ از کی اینجوریه؟ اندروید...من 2-3 روز پیش که با گوشی اومدم اینجوری بود...الان هم چک کردم نیست.... 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ جیگرتو کجاش بی ادبیه ؟ خیلیم شیک و دلبریه :دی اونی که داره امتیاز میده میتونه کامنت بذاره ... کامنت پیش فرض انجمن "جیگرتو" نیست (فکر کن جای دکمه سپاس بذارن جیگرتو ) نمیدونستم توی سپاس ها میاد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ آره. 25 نفر رو میشه دعوت کرد.اگه تیک دوستات هم بزنی، فقط به 25 نفر اولشون میفرسته. سیستم گوشیتون چیه؟ از کی اینجوریه؟ اصن قالب ثابته من با گوشی میام اصن نمیشه تغییر بدی ... جیگرتو کجاش بی ادبیه ؟ خیلیم شیک و دلبریه :دی اونی که داره امتیاز میده میتونه کامنت بذاره ... کامنت پیش فرض انجمن "جیگرتو" نیست (فکر کن جای دکمه سپاس بذارن جیگرتو ) تائید میشه ... 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ اندروید...من 2-3 روز پیش که با گوشی اومدم اینجوری بود...الان هم چک کردم نیست.... عجیبه از نرم افزار forum runner استفاده می کنید رو گوشی؟ یا نرم افزار tapatalk؟ البته اولی بهتره. الان باز یه تغییری دادم، نمیدونم درست شده باشه یا نه. 6 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ این چرا اینجوریه؟!! به خط میخیه!برو یاد بگیر بیا بخون به احتمال99% مطالبش از ی جای دیگه کپی شده...آره؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده