Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ درود:obm: اصن هرچی فک کردم دلم نیومد سپاس گذاری نکنم :obm: بابت اروهای مکرر دیتا بیس کمال سپاس رو دارم :obm: سپاس ای بابا بازم ناشکری میکنید الان تازه بچه ها اسم فامیلشون رو گذاشتن جای نام کاربری و قراره به زودی فتوکپی شناسنامه و کارت ملی و موافقت نامه ی اصولی و ضامن معتبر و اثر انگشت هم بندازن تنگ آواتارشون تا گام بزرگی رو جهت اعتماد سازی و افزایش بازدید سایت برداریم. مشکلات 3 ساله ی دیتابیس ارور و سرعت افتضاح سایت در پر بازدید ترین و پر ترافیک ترین اوقات روز هم کشک ! مشکل اصلی اعتماد سازی و رزومه نویسی بود که بزودی با این کار میشیم 1 الکسا 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ موندم دوستان مسائلی رو که اصلا هیچ ربطی به هم نداره چرا یکجوری میخوان به هم ربط بدن! مشکل سرعت سایت و دیتابیسهای گاه و بیگاه مشکلی جدید نیست و این رو بدونید برای این قضیه کار میشه تا جلوی این حملات گرفته بشه حملات ddos چیزی نیست که به این راحتی بشه الگوریتمش رو تشخیص داد و شناسایی IP های حمله کننده به سرورها راه ساده ای نداره همین امروز بیش از 5 ip حمله کننده رو بن کردم اما همونطور که میبینیم همچنان در معرض شدید حمله هستیم فقط جهت اطلاع دوستان میتونید یکی از عکسهای سیستم رو که تنها قسمت کوچکی از فشار وارد برسیستم در لحظه هست رو ببنید 16 لینک به دیدگاه
food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ سلام وقتی وارد سایت میشم میخوام برم یه تایپیک دوباره از سایت میفتم بیرون!چرا اینطوریه 6 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ سلاموقتی وارد سایت میشم میخوام برم یه تایپیک دوباره از سایت میفتم بیرون!چرا اینطوریه سلام ... وقتی میخوای وارد میشی اون تیک ذخیره رو بزن که نیفتی بیرون ... 9 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ دارن شدید حمله میکنن [h=1]خطا در برقراری ارتباط با پایگاهداده[/h] 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۲ یه روز ما زود اومدم خونه و خواستیم بیایم انجمن 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۲ یک روز سایت خراب بود اشکال نداره : ااااااااااااااااااااولی اومدم شکلک نمیتونم استفاده کنم : (برا من همه انجمن یه طرف شکلکش یه طرف : ارسیدگی کنید :( 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۲ این چیه؟ مرگ در قاموس انجمن 3 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ آواتار ها واسه من نمایش داده نمیشه. برای همه این مشکل هست یا مشکل برای منه؟ لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ بابت زحمتاتون تشکر ... اما چرا هم عکس آواتار و هم عکس شخصی رو تغییر میدم نشون نمیده هیچی!!!!!؟؟؟؟؟؟و اینکه اصلا عکس آپلود نمیشه!:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ آغاااااااااااااا آواتارها همه پریده تو کنترل پنل امکان انتخاب آواتار هست منتها دکمه آپلودش پریده. 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ آپلود سنتر خرابه واسه همین آواتارا هم نشون نمیده 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ دوستان بابت این قضیه مشکل آواتار و یه سری مشکلات دیگه ای که شاید بعضیا دیده باشن شرمنده. صبر کنید، درحال پیگیری برای رفعشون هستیم 16 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ دوستان بابت این قضیه مشکل آواتار و یه سری مشکلات دیگه ای که شاید بعضیا دیده باشن شرمنده.صبر کنید، درحال پیگیری برای رفعشون هستیم باشه منتظریممن آواتارم رو برداشته بودم اومدم بذارم دیدم نمیشه فکر کنم انقدر قسمت نبوده،مال همه پرید 4 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ دیشب یهو از سایت پرت شدم بیروناین بار دومیه داره این اتفاق میفته،جریان چیه؟خدای نکرده اگه دست و پام شکسته بود شکایت میکردم 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ اقا امروز صبح نیم ساعت هرچی تلا ش کردم پشت سر هم ارور میداد و نمی تونستم وارد انجمن بشم اقااااااااااااااا من اواتارمو می خوامممممممممممم:4564: 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ درود دوستان کم نق بزنید علی رضا تو این پست #774 توضیحات رو دادن یه چند روزی رو ممکنه به علت تغییر سرور قطعی داشته باشیم حالا تو این فرصتم یه کم استراحت کنید 7 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ اومدم غر بزنم دیدم قبلا دوستان زدن.. تشکر مینماییم.. 5 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ مشکل من حل شد!!!! مرسی از رسیدگی!!!:vahidrk::ws3: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده