α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ســـلام ببخشید من میخواستم نام کاربریمو تغییر بدم نمیدونستم که امکان تغییر نام کاربری وجود داره واسه همین رفتم یه اکانت جدید با نام کاربری که میخواستم ساختم حالا اگه بخوام اون اکانتم رو حذف کنم چیکار کنم؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ســـلام ببخشید من میخواستم نام کاربریمو تغییر بدم نمیدونستم که امکان تغییر نام کاربری وجود داره واسه همین رفتم یه اکانت جدید با نام کاربری که میخواستم ساختم حالا اگه بخوام اون اکانتم رو حذف کنم چیکار کنم؟؟؟؟ هیچ اکانتی توی سایت پاک نمیشه مگر اینکه کاربری مشخص بشه که از دو نام کاربری داره استفاده میکنه تنها راهش اینه که نام کاربری α.ž.ה.α.$ رو یه نقطه بهش اضافه کنید تا با اون اسم تداخلی نداشته باشه یا نهایتا با اون اکانت که اسمش همون سانازه درخواست بدین که حذف نامش مشکلی نداره بعد اون نام رو عوض میکنیم و نام حدید شمارو اون نام میزاریم 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برخی از تصاویر در آپلود سنتر انجمن قابل رویت نیست بخصوص برای تایپیک های آموزشی اسف باره http://www.noandishaan.com/forums/thread101550-3.html 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برخی از تصاویر در آپلود سنتر انجمن قابل رویت نیست بخصوص برای تایپیک های آموزشی اسف باره http://www.noandishaan.com/forums/thread101550-3.html اینجا که عکسا رو نشون میده تو کدوم پست عکسو نشون نمیده؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینجا که عکسا رو نشون میده تو کدوم پست عکسو نشون نمیده؟ الان نشون میده قبلش اون آرم نو اندیشان بود فقط 3 لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام هر وقت پست های جناب unstoppable رو میبینم همین طوریه فقط واسه ایشون این طوریه 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام هر وقت پست های جناب unstoppable رو میبینم همین طوریه فقط واسه ایشون این طوریه آیکن ایشون اولش که گذاشته شد اشتباهی به این اندازه گذاشته شده بود. ولی بعدش درست شد این الان تو کش مرورگر شما مونده. اگه با مرورگر دیگه ببینید اینطوری نیست. یا اینکه اگه کش مرورگرتون رو خالی کنین 4 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ سلام..........موقع پست دادن پیام دادن و... نمیتونم از شکلک ودیگر امکانات استفاده کنم مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟کش؟؟؟:دی 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ سلام..........موقع پست دادن پیام دادن و... نمیتونم از شکلک ودیگر امکانات استفاده کنم مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟کش؟؟؟:دی کش رو خالی کن یا با یه مرورگرِ دیگه بیا 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ کش رو خالی کن یا با یه مرورگرِ دیگه بیا لطفا بار دیگر نحوه ی خالی کردن کش فایر فاکس رو بگویید:دی 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ چ جالب شده اینجا!!! امروز هر تاپیکی که میرم، مثلا صفه ی 206 تاپیک سوتی، اوین پستی که میبینم پتیه که استارتر گذاشته!!! الان تو این تاپیک ، توهمین صفه اولین پست، پست مونا سرندیپیتیه! 6 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ چ جالب شده اینجا!!!امروز هر تاپیکی که میرم، مثلا صفه ی 206 تاپیک سوتی، اوین پستی که میبینم پتیه که استارتر گذاشته!!! الان تو این تاپیک ، توهمین صفه اولین پست، پست مونا سرندیپیتیه! سلام عزیزم،مشکل فنی که نیست ، همین امروز به این شکل در اومده،تا تاپیک از بحث اصلیش خارج نشه.......البته امتحانیه.....بده؟ 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ سلام عزیزم،مشکل فنی که نیست ، همین امروز به این شکل در اومده،تا تاپیک از بحث اصلیش خارج نشه.......البته امتحانیه.....بده؟ سلام... راستش همین که میگین زیاد جالب نیست! نه اینکه بد باشه اما کاش میشد به یه روش دیگه این کار رو کرد 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ سلام... راستش همین که میگین زیاد جالب نیست! نه اینکه بد باشه اما کاش میشد به یه روش دیگه این کار رو کرد وقتی میگین روش دیگه، خب اون روش دیگه گفته بشه نظراتم متفاوته. واسه همین طبق پیشنهاداتی که دوستان عزیز تو تاپیک طوفان فکری داشتن به صورت موقت عملیش کردیم. نمایش پست اول تاپیک تو همه صفحات تاپیک:مدتی به صورت آزمایشی اجرا میشه و بعد از یه مدت نظرسنجی گذاشته میشه که کدوم اعضای انجمن کدوم سبک رو بیشتر می پسندن. http://www.noandishaan.com/forums/thread111268-3.html 6 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ به نظر من که خیلی خوبه ، مثل انجمن مجید آنلاین خیلی وقت ها پیش میومد که مجبور میشدم مثلا 2 صفحه آخر و اول تاپیک رو باز کنم و مثلا طبق اون پست بذارم ، الان خیلی راحت شده ، حتی اگر صفحه آخر هم باشی میتونی پست اول رو ببینی و طبق اون جواب بدی و فعالیت کنی 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ به نظر من که یه حال اساسی به نفر اول تاپیک دادین، همه دیگه ازش تشکر میکنن 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ وقتی میگین روش دیگه، خب اون روش دیگه گفته بشه نظراتم متفاوته. واسه همین طبق پیشنهاداتی که دوستان عزیز تو تاپیک طوفان فکری داشتن به صورت موقت عملیش کردیم. http://www.noandishaan.com/forums/thread111268-3.html خب دارم به روش دیگه هه فکر میکنم خب؟؟!:vahidrk: اینم بد نیست اما گفتم کاش یه روش بهتر بود چرا که مثلا برای هر تاپیک افراد شاید تو یه پست اول قضیه رو شرح ندن... نمیدونم هنوز اما مثلا برا اینکار شاید بشه توی همون اول که یه نفر تاپیک رو ایجاد میکنه، خلاصه ای از تاپیک رو تو یه قسمت بنویسه و این قسمت خلاصه شده به عنوان چکیده ی تاپیک بالای هر صفحه بیاد... بودن پست اول به عنوان محور اصلی زیاد جالب نیست 4 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ وقتی میگین روش دیگه، خب اون روش دیگه گفته بشه نظراتم متفاوته. واسه همین طبق پیشنهاداتی که دوستان عزیز تو تاپیک طوفان فکری داشتن به صورت موقت عملیش کردیم. http://www.noandishaan.com/forums/thread111268-3.html ایده ی جالب و خوبیه، ولی به نظر من اینکه واسه همه ی تاپیکها این اتفاق بیافته زیاد خوب نیست. یعنی منظورم اینه که اگه بشه خود استارتر تاپیک مشخص کنه که پست اول توی همه ی صفحه هات نشون داده بشه یا نه خیلی بهتره به نظر من که یه حال اساسی به نفر اول تاپیک دادین، همه دیگه ازش تشکر میکنن دقیقا 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ خب دارم به روش دیگه هه فکر میکنم خب؟؟!:vahidrk: اینم بد نیست اما گفتم کاش یه روش بهتر بود چرا که مثلا برای هر تاپیک افراد شاید تو یه پست اول قضیه رو شرح ندن... نمیدونم هنوز اما مثلا برا اینکار شاید بشه توی همون اول که یه نفر تاپیک رو ایجاد میکنه، خلاصه ای از تاپیک رو تو یه قسمت بنویسه و این قسمت خلاصه شده به عنوان چکیده ی تاپیک بالای هر صفحه بیاد... بودن پست اول به عنوان محور اصلی زیاد جالب نیست ایده ی جالب و خوبیه، ولی به نظر من اینکه واسه همه ی تاپیکها این اتفاق بیافته زیاد خوب نیست. یعنی منظورم اینه که اگه بشه خود استارتر تاپیک مشخص کنه که پست اول توی همه ی صفحه هات نشون داده بشه یا نه خیلی بهتره دقیقا درسته واسه یه سری تاپیکا خوب نیست. ولی نمیشه هم جدا کرد. فقط تالاری میشه جدا کرد که مثلاً تو فلان تالار اینطوری نباشه. این قابلیت که توسط استارتر تعریف بشه یا بعضی از تاپیکا رو مجزا کرد امکانش نیست. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده