O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ سلامليكم جديدا قسمت كاربران آنلاين سايت دچار توهمات فانتزي ميشه. :persiana__hahaha: خواستم بگم كه به عنوان يه كيس جالب ميتونيم بفرستيمش تالار روانشناسي زير دست پري و مريم. 8 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ سلامليكم جديدا قسمت كاربران آنلاين سايت دچار توهمات فانتزي ميشه. :persiana__hahaha: خواستم بگم كه به عنوان يه كيس جالب ميتونيم بفرستيمش تالار روانشناسي زير دست پري و مريم. چشه حالش اینقدر خرابه؟ مشکلش چیه آبجی؟ 7 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ چشه حالش اینقدر خرابه؟مشکلش چیه آبجی؟ آدمايي كه نيستن رو ميگه هستن. باش صوبت كردم. مث اينكه به صورت رندوم واسه هركي دلش تنگ ميشه اينطوري صداش ميكنه اول فك ميكردم فقط آقاي خاص اينطوريه و به خاطر Tapatalk. ولي به مرور با اسم افراد ديگهاي هم بدين سان به فريب اذهان عمومي پرداخته. :14k8gag: دمش گرم 8 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ آدمايي كه نيستن رو ميگه هستن.باش صوبت كردم. مث اينكه به صورت رندوم واسه هركي دلش تنگ ميشه اينطوري صداش ميكنه اول فك ميكردم فقط آقاي خاص اينطوريه و به خاطر Tapatalk. ولي به مرور با اسم افراد ديگهاي هم بدين سان به فريب اذهان عمومي پرداخته. :14k8gag: دمش گرم اینکه مریضی نیست وقتی کارت با انجمن تموم میشه میخوای بری اگر دکمه خروج رو نزنی تا نیم ساعت آنلاین نگهت میداره و اسمت اون پایینه اگرم خروجو بزنی بری که اسمتو بر میداره زمان رو بیشتر کردیم تا وقتی یه نفر داره یه پست یا تاپیکی تایپ میکنه یه دفعه از انجمن شوت نشه بیرون دوباره بخواد اسمو رمز بده یه وقت نوشته اش بپره دیگه نرمال ترین حالته 9 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ اینکه مریضی نیستوقتی کارت با انجمن تموم میشه میخوای بری اگر دکمه خروج رو نزنی تا نیم ساعت آنلاین نگهت میداره و اسمت اون پایینه اگرم خروجو بزنی بری که اسمتو بر میداره زمان رو بیشتر کردیم تا وقتی یه نفر داره یه پست یا تاپیکی تایپ میکنه یه دفعه از انجمن شوت نشه بیرون دوباره بخواد اسمو رمز بده یه وقت نوشته اش بپره دیگه نرمال ترین حالته اي بابا. من شونصد ساله دارم اينجا زندگي ميكنم ديگه اينا رو ميدونم. از افزايش زمان هم مطلع ميباشم و دست شما درد نكنه كاريست بس پسنديده. در مورد كاربرايي صحبت ميكنم كه مدتهاست نيومدن انجمن. مثلا همين امروز كه من اين پست رو زدم. اينطوري بود كه ديدم اون پايين نوشته سمندون. همون لحظه رفتم پروفش ديدم نوشته آخرين فعاليت: 2 روز پيش. چند بار هم صفحهاصلي، هم پروف سمنو ريفرش كردم. ولي هيچ كدوم از رو نرفتن اين اولين باري نبود كه اين اتفاق رخ داده. باور بفرماييد بچه نياز به همدلي داره مسئله ي بغرنجي نيست. خواستم همينطوري بگم كه به عنوان موضوعي با مزه، اندكي بخنديم و صد البته فريب نخوريم 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ ساعت 5:45 ارور دیتا بیس داشت. چند بارم پرت شدم از انجمن بیرون:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ سلام میگم زمان فعالیتها توو قسمتِ آخرین ارسالها چرا عقبِ؟ زده یک دقیقه پیش ولی توو تاپیک که میری پست رو زده یک روز پیش یا مثه این عکس 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ سلاممیگم زمان فعالیتها توو قسمتِ آخرین ارسالها چرا عقبِ؟ زده یک دقیقه پیش ولی توو تاپیک که میری پست رو زده یک روز پیش یا مثه این عکس تاپیکای نظر سنجی این شکلیه. هر موقع یکی تو نظر سنجی شرکت کنه تو قسمت آخرین ارسال ها انگار که یک نفر پست داده باشه نشون داده میشه. 5 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ رئیس اینجاکیه عصبانیم بد جور 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ رئیس اینجاکیه عصبانیم بد جور چرا چی شده مگه 1 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ چرا چی شده مگه شما رئیس اینچایی? 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ شما رئیس اینچایی? آره من رئیس اینجام 1 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ آره من رئیس اینجام بهت نمیاد .:gnugghender:برو بگو یه بزرگتر بیاد:girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ بهت نمیاد .:gnugghender:برو بگو یه بزرگتر بیاد:girl_in_dreams: حالا بگو ببینم چیه میگم بزرگتر بیاد 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ شما رئیس اینچایی? دشواری دشواری هم نداریم م م 1 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ حالا بگو ببینم چیه میگم بزرگتر بیاد چی بگم حیفم اومد با این سیمای شیخی و منورت برتگردونم پروفایلم از گل و بستان به کویر تبدیل شده هم مال خودم هم دوستم کاربر فعال انجمن بودم شدم کاربر جدید همش 3 سال نبودماا!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ چی بگم حیفم اومد با این سیمای شیخی و منورت برتگردونمپروفایلم از گل و بستان به کویر تبدیل شده هم مال خودم هم دوستم کاربر فعال انجمن بودم شدم کاربر جدید همش 3 سال نبودماا!!!!!!! خو اینکه چیز جدیدی نیست مهدی عارف میخواس ابروشو درس کنه زد کورش کرد بیا شبستانه ادبیات سر دو ساعت میشی کاربر ممتاز به همین برکت قسم خوش اومدی تازه وارد 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ چی بگم حیفم اومد با این سیمای شیخی و منورت برتگردونمپروفایلم از گل و بستان به کویر تبدیل شده هم مال خودم هم دوستم کاربر فعال انجمن بودم شدم کاربر جدید همش 3 سال نبودماا!!!!!!! بابا من کلا دو ساعت نبودم این بلا سرم اومده شما سه سال نبودی برو خدات رو شکر کن نن اصلا اسم کاربریت ازش چیزیش مونده 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ خو اینکه چیز جدیدی نیست مهدی عارف میخواس ابروشو درس کنه زد کورش کرد بیا شبستانه ادبیات سر دو ساعت میشی کاربر ممتاز به همین برکت قسم خوش اومدی تازه وارد مرسی قدیمی بابا من کلا دو ساعت نبودم این بلا سرم اومده شما سه سال نبودی برو خدات رو شکر کن نن اصلا اسم کاربریت ازش چیزیش مونده خیلی آشنا میزنی آره باز جای شکرش باقیه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ ساعت 20:45 ارور دیتا بس داشتیم الان ساعت 21:30 سرعت شدیدا داغونه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده