M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ اما اینو هم باید بدونید که تو دنیای نت هرچیزی که به صورت رایگان در اختیار شما قرار میگیره هیچ گونه مسولیتی در قبال نگهداری اون خدمات وجود نداره درباره صحبت "رایگان بودن سایت" هم که گفتید باید بگم اصلا و ابدا چنین چیزی نیست. یاهو، جیمیل و فورشر و کلی سایتهای دیگه نصف سرویسهاشون رایگانه و نگه داشتن اطلاعات کاربرا و حریم خصوصیشون از اصلیترین مسئولیتهاشونه که روی دوششونه و شامل رایگان و پولی هم نمیشه! تو سایتهای ایرانی هم سرویسهایی مثل 31شب و ... همینطوره! رایگان بودن توجیهی برای حذف اطلاعات نیست! ضمن اینکه همین تالار هم قسمتهای پولی داره و همچین کامل هم رایگان نیست! ولی بطور کل یه فروم بدون کاربراش هیچی نیست چه رایگان چه پولی. وقتی همه کاربرا فراری شدن میخواد مفت باشه میخواد نباشه هیچ ارزشی نداره. پس بهتر بود این صحبت اصلا نمیشد! 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ واقعا؟ من هیچ جا جز جواب سربالا جوابی ندیدم اگر دیگه سوالی نشده یا بحثی نشده دلیل بر روبراه بودن همه چی نبوده! خودمون دیگه از گرفتن جوابهای سربالا خسته شدیم و بیخیال شدیم. اخریشم سر همین تالار گردشگری بود که تو تاپیک یه پست ساده گذاشتید و بستید و کسی هم نگفت چیشده و من از خود انوشه و هرکی پرسیدم جواب درستی نداد و طبق معمول باز گذشتم همیشه اپلیکیشنها و پلاگینها اطلاعات و دستور العمل دارن! پلاگین حذف پیغام خصوصی هم چیز معمولی ای نبوده پس اگه روش کارش رو جایی ننوشته بوده حداقل باید با دقت بیشتری نصب میشد. بخصوص که دیگه به سایت ربطی نداره اطلاعات شخصی کاربراست! اگه این پلاگینی بود که جاسوسی بود و همه اطلاعات رو در دسترس همه قرار میداد بازم همینطور ساده برخورد میکردید؟! کاربر تازه وارد حق داره نظرشو بگه ولی حق نداره درباره دیگران نظری بده و بگه پیغاماتون مهم نبوده یا اگه بوده بک اپ میگرفتید یا اگه تا الان کاری نداشتید از الانم کاری ندارید!! یا بحث نکنید و ...!! هرکس حق داره فقط درباره خودش نظر بده نه هیچ کس دیگه! نه من درباره شما و اهمیت موضوعی نزد شما نظری میدم نه شما حق اینو دارید درباره موضوعی که از نظر من مهمه یا نیست اظهارنظری کنید! یا بی اهمیت جلوه اش بدید. درباره بکاپ ها هم خیلی سیستم بکاپ فرومها کامله که چنین توقعی دارید؟! هیچ کدوم از فرمهای بک اپ گیریش خوب و مرتب نیست و فقط یه فایل با کلی نوشته درهم برهم بهت میده که سردراوردن ازش کلی زمانبره!! من همه رو امتحان کردم بارها و هیچکدوم فایده ای نداشته. تنها راهی که بهتر و مرتبتره عکس گرفتن از پیغامها یا سیو کردن پیجها دونه دونه است که اونم اینطوری درووسعت زیاد مقدور نیست!! ولی اگه گفته میشد حداقل ادم زمان میذاشت اینکارو میکرد. لزومی به توضیح اونم با این عکس نبود اگه شما حداقل یکبار خودتون این روش رو امتحان کرده بودید میدونستید که تنظیمات ارسال ایمیل اینجا طوریه که محتوای پیغام رو نشون نمیده و فقط میگه پیغام داری! فکر نکنید همه دست به سینه نشستن و کاری نکردن من که دارم اینارو میگم همه راهی رو رفتم ولی هیچکدوم جواب نداده هیچ راهی نبوده که امکان بکاپ گیری راحت وجود داشته باشه! پس اگه منصفانه هم بخوای ببینی تقصیر از کاربر نبوده یا اگه بوده 10% بوده! اونم فقط بخاطر اینکه دیگه حداقل اعتماد کرده که کسی بدون اطلاع به پیغام خصوصی کاری نداره و میتونه همیشه داشته باشتشون! بهرحال بحث من مقصر دونستن نیست. اتفاقیه که افتاده ولی این هیچی نگیدها و باید ببخشید و ... خیلی بیشتر ادمو ناراحت میکنه حداقل یه کاری کردید یه اشتباهی کردید نگید دیگه حرف نزنید و کش ندید و ...! اینجا هم دیگه کامل بمونه واسه همین کاربرای جدید ببینید اینها چقدر براتون میمونن منم دیگه بحثی ندارم من خودم امتحان کردم.محتوای پیغام هم نشون میده. دوست من کاریه که شده.با اعصاب خورد کردن و ناراحت کردن خودت چیزی درست نمیشه. پس بهتره باهاش کنار بیای. مدیرا هم که عذر خواهی کردن و گفتن که خیلی اتفاقی بوده. 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ عکس العمل دوستان بسیار طبیعی است و حق هم دارن ولی اتفاقی است که متاسفانه افتاده و قابل بازگشت نیست...پس دوستی هایمان رو حفظ کنیم 14 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ برای من امنترین جا همین پیغام خصوصیم بوده و البته لزومی هم نمیبینم برای شما توضیح بدم! این حق همه اعضا بوده که قبلش اطلاع داشته باشن. این حرف شما مثل این میمونه یکی بیاد هارد شخصی شمارو کامل پاک کنه بعد بگه اگه برات مهم بود یه جا دیگه هم ازش بک اپ میگرفتی!!! من از شما که دوماه از تاریخ عضویتتون میگذره خواهش میکنم برای اعضاییکه چندساله اینجا هستن و خیلی چیزها دیدن و باخیلی از کاستیها و موارد کنار اومدن تعیین تکلیف نکنید و دخالت نکنید. ممنون از شما چرا بی منطقی میکنید؟ ده تا پست داده تو هر ده تا پستش نوشته معذرت میخوایم، نمیدونیستیم اینجوری میشه، اتفاقی شد حالا هی بیاین بازم بگین نه و فلان و ... خودشون دارن میگن ما قصد داشتیم اینکار رو بکنیم ولی با اطلاع رسانی! با توجه به پیشینه سایت مسلماً اگه میدونستن قراره همچین اتفاقی بیوفته امکان نداشت اون پلاگین رو نصب کنن! شرکت تویوتا ماشین میسازه نقص فنی اش باعث کلی تصادف میشه رئیسش میاد معذرت میخواد و میگه دیگه تکرار نمیشه! حالا شما گیر دادی به این! همه ناراحتن، همه کلی چیز مهم داشتن تو پیام های خصوصیشون. اما حالا باید چیکار کرد؟! جز اینکه معذرت خواهی کنن و قول بدن تکرار نکنن چیکار میشه کرد؟! خود من کلی از اطلاعات شخصیم رو تو جی میلم نگه میدارم. چند روز پیش اشتباهی تو یوتیوب به جای سن من تاریخ روز رو وارد کردم (یعنی سنم شد صفر). هیچی جی میلم بلاک شد! اطلاعاتم رفت! نوشته برو از دولت آمریکا مدرک بیار که صفر سالت نیست تا بازش کنیم. من از شما که دوماه از تاریخ عضویتتون میگذره خواهش میکنم برای اعضاییکه چندساله اینجا هستن و خیلی چیزها دیدن و باخیلی از کاستیها و موارد کنار اومدن تعیین تکلیف نکنید و دخالت نکنید. لایککک دلیلی نداره کسی که تاریخ عضویتش دوماهه نتونه حرف درستی بزنه. ملاک ارزش گذاری که تاریخ عضویت نیست. 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ برای من خیلی خیلی مهم تر از اون چیزیه که شما فکر کنی و دلایلش هم فقط و فقط به خودم مربوطه .الانم توقع معجزه از مدیران سایت ندارم اما اگه شما یا دیگری از این قضیه کمتر ناراحت و دچار مشکل شده به خودتون مربوطه...به بقیه چیکار دارین؟ ضمنا شما هم رشته ی من نیستین که بدونین اما لازم به ذکره که من دوسال مدیر بودم تو این انجمن ، تو دورانی که کاربرای کمتر و شهرت کمتری هم داشت و هر روز چندین ساعت وقتمو صرف اپ کردن تالارم و جذب کردن کاربر میکردم و انتظار تشکری هم از کسی نداشتم و ندارم فقط گفتم که شما قبل اینکه حضور و زحمات احتمالی کسی رو به باد تمسخر بگیری یه درصد به این فکر کن که شاید این ادم برای اینجا ی زحمتی کشیده ومن بیخبرم 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ منم مثله شماها ازینکه پیغامام از بین رفتن ناراحتم. اما الان مگه میشه کاری کرد؟ منم 100 تا پیغام مهم داشتم که بهشون احتیاج داشتم. از جمله منابع ارشد که الان دیگه ندارم و دوباره از دوستان خواهش کردم واسم بفرستن و کلی خلاصه کتاب از دوست گلم داشتم که الان 3 ماهه انجمن نمیاد و من دیگه اون خلاصه ها رو ندارم. حق همه ی ماهاست که ناراحت بشیم اما این درست نیست که سرکوقتمونو سر بچه های ارشد بزنیم. همه ی ما به اندازه ی کافی مشکل داریم حالا هی بیایم به این دوستان سر کوفت بزنیم و فقط اعصابشون رو بیشتر خرد کنیم؟ همون سایت یاهو و فیس بوک و توییتر و .... اگه اطلاعات شخصی شماها پاک بشه میخواید برید به کی سر کوفت بزنید؟ اونجا که دیگه مدیر ارشد نداره برید بهش سرکوفت بزنید ؛ پس منطقی باشید 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ شماها چقدر حرف میزنید! حال نداشتم بخونم ولی ظاهرا موضوع همونه که فهمیدم... حالا برمیگرده یا نه؟؟ این پاک شدنه هم خوب بود هم بد 6 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ دوستان من میخوام یک نکته رو بگم که بد نیست بهش توجه کنید اکثر کاربرای اینجا چند ساله که دارن از محیط اینجا مجانی استفاده میکنن و دور هم جمع شدن .. هر چند که اعتبار اینجا به همین کاربرای خوب هست. اما برای مدیران که سایت رو برپا کردن اینجا در هر شرایطی که باشه یه سری زحمت ها و هزینه هایی داره همیشه هزینه ی فضای هاست .. هزینه ی خدمات فنی و از این قبیل.. اونم با این گرون شدن دلار! پس وقتی یکی داره هزینه میکنه برای اینکه محیط اینجا باقی بمونه.. اونم با مسئولیت پذیری زیاد یکم با محبت تر با مدیران صحبت کنید. چون اونا واقعا خیلی انرژی گذاشتن که اینجا به شکل امروزی درست بشه هر چند که کاربران هم خیلی زحمت کشیدن برای اینجا... و اونا هم مجانی کار کردن پس در یک انجمن برای اتفاقات خوب همه خودشون رو سهیم بدونن و برای اتفاقات بد همه خودشون رو سهیم بدونن و همه به یک گروه حمله نکنن یکم زمان بگذره همه چی درست میشه 12 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ یه روز نشد بیایم اینجا ، یه اتفاق عجیب ، خارق العاده و مختص نواندیشان ! رخ نداده باشه... 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ اون سر کوفت نزنیدت باحال بوددد:ws28: 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ ببخشید من دوتا غم دارم ؛ هم پاک شدن پیامای خودم هم کاربرای شهرسازی باز از خودمم هیچی ؛ فدای سرتون اما کاربرایی که تازه واردن و اولین پیامشون پیام و راهنمایی من واسشون بوده چیکار کنم؟ الان رفتم دیدم تو پروفشون هیچ پیامی نیس ؛ پس اصلا نمیدونن کجا برن واسه پیدا کردن مطالبشون از چه تاریخی واسه عضو شده ها دوباره کارمو شرو کنم ؟ 13 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ ببخشید من دوتا غم دارم ؛ هم پاک شدن پیامای خودم هم کاربرای شهرسازی باز از خودمم هیچی ؛ فدای سرتون اما کاربرایی که تازه واردن و اولین پیامشون پیام و راهنمایی من واسشون بوده چیکار کنم؟ الان رفتم دیدم تو پروفشون هیچ پیامی نیس ؛ پس اصلا نمیدونن کجا برن واسه پیدا کردن مطالبشون از چه تاریخی واسه عضو شده ها دوباره کارمو شرو کنم ؟ از تاریخ دو روز پیش که پیام ها پاک شدن فکر کن اون م م ه رو لولو برده نه خانی اومده نه خانی رفته :icon_pf (34): هر کی هم کار داشت ت دوباره پیام میده دیگه چه معنی داره ادم مُشکل و دشواری داشته باشه:vahidrk: 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ از تاریخ دو روز پیش که پیام ها پاک شدن فکر کن اون م م ه رو لولو برده نه خانی اومده نه خانی رفته :icon_pf (34): هر کی هم کار داشت ت دوباره پیام میده دیگه چه معنی داره ادم مُشکل و دشواری داشته باشه:vahidrk: خوب کار من اینه تزه واردا رو راهنمایی کنم به بخشای شهرسازی ؛ حالا اونا چطو منو پیدا کنن و ازم کمک بخوان ؟ 10 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ خوب کار من اینه تزه واردا رو راهنمایی کنم به بخشای شهرسازی ؛ حالا اونا چطو منو پیدا کنن و ازم کمک بخوان ؟ خانومه مدیر محترمه وظیفه شناس....... خودتو ناراحت نکن ایشالا واسه اونایی که تازه عضو میشن 10 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ فاطمه جان مشکل خاصی پیش نمیاد تازه واردهایی که از سه روز قبل پاک شدن پیغام ها خودشونو معرفی کردن رو دوباره زحمتشو بکش و راهنماییشون کن. بنارو میزاریم بر اینکه قبلیا پیغام هاتو دیدن 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ خانومه مدیر محترمه وظیفه شناس.......خودتو ناراحت نکن ایشالا واسه اونایی که تازه عضو میشن خب میتونی با وجه به غیر قابل اعتماد بودن پیام هاااااااااااااااااااا تو هر پروفایلی رفتی پشت سر خودت سنگ ریزه یا دونه یا هر چیز دیگه بریزی که کاربری که میاد اونا رو دنبال کنه و پیدات کنه از تاریخی که کارمو انجام ندادم ادامه میدم 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ فاطمه جان مشکل خاصی پیش نمیاد تازه واردهایی که از سه روز قبل پاک شدن پیغام ها خودشونو معرفی کردن رو دوباره زحمتشو بکش و راهنماییشون کن. بنارو میزاریم بر اینکه قبلیا پیغام هاتو دیدن بله چشم ؛ مرسی واسه راهنمایی هانی جان 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ من که 6 هزار تا پیام داشتم عمومی و خصوصی بعضیاشم مهم بود اعتراضی ندارم کاریه که شده اینقد تو سرو کله هم نزنین کاش همه مشکلات از این نوع باشه 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده