memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ جواب ممد به همه اشکالات فنی و غیر فنی و معنوی سایت کشتون را خالی کنید درگیر رویای توام ممد تایید میشود:دی 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ درود.... اول بگم همین چند روز پیش من کش رو خالی کردم که خیلی خوب جواب داد..... بالای صفحه نشون میده که من 1 پ.خ خوانده نشده دارم.....چک کردم تو صندوق دریافت هم نبود.....هر چی رفرش هم میزنم نمیره .....چیکار باید بکنم؟ ممنون.... 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ یه بار کش رو خالی کن ببین درست میشه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ آخه تو 70،80 درصد این مدل مشکلا هم جواب میده مشکلات تو ورود و خروج، سخت لود شدن یه سایت واسه یه عده کم و امثال اینا این پسورده هم چون به نظر به همون ورود خروج برمیگرده احتمال میدم به خاطر کش باشه. ما هم تو شرکت میزنگند برقمون قطع شده ه ه اولین چیزی که میگیم میگیم فیوز رو برید بزنید یا دوشاخه رو ببنید از برق در نیومده توی 99% موارد جواب میده 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۱ درود....اول بگم همین چند روز پیش من کش رو خالی کردم که خیلی خوب جواب داد..... بالای صفحه نشون میده که من 1 پ.خ خوانده نشده دارم.....چک کردم تو صندوق دریافت هم نبود.....هر چی رفرش هم میزنم نمیره .....چیکار باید بکنم؟ ممنون.... بعضی بچه ها که قبلاً این مشکلو داشتن، گفتن خود بخود بعد از یه مدت خودش درست شده 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۱ بعضی بچه ها که قبلاً این مشکلو داشتن، گفتن خود بخود بعد از یه مدت خودش درست شده برای من هم حدود نیم ساعت پیش رفع شد....ممنون 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ سرعت پایینه... مطمئنی؟ صفحه ها داره راحت باز میشه که 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ مطمئنی؟ صفحه ها داره راحت باز میشه که واسه من مشکل داره. سایتای دیگه میرم مشکل ندارم. 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ الان با کروم اومدم درست شد. با فایر فاکس که میام مشکل داره. من همیشه با فایر فاکس میام اما مشکل نداشتم. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ الان با کروم اومدم درست شد.با فایر فاکس که میام مشکل داره. من همیشه با فایر فاکس میام اما مشکل نداشتم. کش مرورگرت رو خالی کن درست میشه. تو tools> option بعدش تب advance بعد network اونجا یه قسمت مخصوص cache داره که باید clear now بزنی 6 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ کش مرورگرت رو خالی کن درست میشه.تو tools> option بعدش تب advance بعد network اونجا یه قسمت مخصوص cache داره که باید clear now بزنی تو فایر فاکس دکمه tools یا option کجاست؟ 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ تو فایر فاکس دکمه tools یا option کجاست؟ بالا که دکمه نارنجی فایر فاکس هست اونو میزنی بعد یه صفحه باز میشه طرف راست صفحه options هست... 5 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ بالا که دکمه نارنجی فایر فاکس هست اونو میزنی بعد یه صفحه باز میشه طرف راست صفحه options هست... درست شد. ممنون.:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ چرا فایل نمیشه پیوست کرد صفحه ای که بعد از آپلود نمایش داده میشه . 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ چرا پیغام بالا پروفایلم دیده نمیشه...؟؟ هیچیشو دس کاری نکردم 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ کش مرورگرت رو خالی کن درست میشه.تو tools> option بعدش تب advance بعد network اونجا یه قسمت مخصوص cache داره که باید clear now بزنی ميشه برا اكسپلورر هم توضيح بدي؟ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ سلام محمد تقویم انجمنو با 2013 تنظیم نکردین؟ 7 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ دسترسی به انجمن از صبح امکان نداشت؟ یا برای من اینطور بود؟ 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ دسترسی به انجمن از صبح امکان نداشت؟ یا برای من اینطور بود؟ برای منم همینطور بود 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده