!Ell 4694 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 سرعت چرا اینجوریه با چه مرورگری بیام انجمن آخه...اپرا هم جوابگو نیست دیگه 8
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 منم الان با سرعت انجمن به شدت مشکل دارم. همه ی مرور گر ها هم امتحان کردم. 9
hasti1988 22046 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 سرعت چرا اینجوریهبا چه مرورگری بیام انجمن آخه...اپرا هم جوابگو نیست دیگه با فایرفاکس منم الان با سرعت انجمن به شدت مشکل دارم. همه ی مرور گر ها هم امتحان کردم. الان خوبه ها...فایرفاکس رو امتحان کن.... 9
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 با فایرفاکس الان خوبه ها...فایرفاکس رو امتحان کن.... من با فایر هستم پروفایلمو کلا باز نمیکنه 9
NYC 20977 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 من هیچ مشکلی نداشتم! با فایر فاکس میام کلی تب هم باهم باز میکنم. از ساعت 3 به بعد مشکلی نبود. 9
NYC 20977 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 من با فایر هستمپروفایلمو کلا باز نمیکنه شما حجم لپ آواتارتون زیاده از کابل های نوری رد نمیشه. 9
آریودخت 43941 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 انصافا سرعت سایت خیلی خوب شده دستتون درد نکنه الان این مشکله که قسمت مشکلات بیان شد ؟ 9
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 الان این مشکله که قسمت مشکلات بیان شد ؟ نه مشکل که نیس. میخوایم تشکر کنیم. سرعت خیلی عالی شد.:hapydancsmil::hapydancsmil: 5
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 الان این مشکله که قسمت مشکلات بیان شد ؟ نه رفع مشکل فنی بود 5
setare.blue 23086 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 بااینکه من با وایرلس میام ، اما امروز عالی بوده با فایر فاکس میام،چند ورژن پائین تر هم هست.......هرچی ورژنش بروزتر باشه بهتره..... 6
laden 4758 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 منم باور کنید الکی نمیگم که اکثر وقتا سرعت خوبه. سه تا سایت آنالیز سرعت سایت رو معرفی میکنم تو اونجا با سایتای دیگه مقایسه کنید لود شدن کل صفحه رو: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه واقعاً اکثر وقتا سرعتتون پایینه، یه بار کش مرورگر خودتون رو خالی کنید، تأثیر میذاره رو سرعت به خصوص تو سایتایی که نسبتاً صفحات بیشتری رو توش بدون فیل شکن باز می کنید. البته بعد خالی کردن، 2،3تا لود اولیه صفحات طول میکشه، اما بعدش خوب میشه. محمد جان .قصد جسارت نداشتم..نت من فیبر نوریه تنها مشکل سرعت پایین من نواندیشانه البته یه مدتیه اینجوری شده که احتمالا از پهنای باندتون باشه یا سرورتون نیازی به ***** شکن ندارم ..خوشبختانه الان نسبت به صبح بهتره... 6
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 محمد جان .قصد جسارت نداشتم..نت من فیبر نوریه تنها مشکل سرعت پایین من نواندیشانه البته یه مدتیه اینجوری شده که احتمالا از پهنای باندتون باشه یا سرورتون نیازی به ***** شکن ندارم ..خوشبختانه الان نسبت به صبح بهتره... خواهش میکنم. من که نمیگم سرعت نت شما پایینه گفتم اگه فقط سرعت نواندیشان واستون پایینه، یه بار کش مرورگرتون رو خالی کنین. نمیدونم مرورگرتون چیه. اما اگه فایرفاکسه: از قسمت Tools > option تب Advanced برین و اونجا هم به تب Network برین. یه گزینه داره Cashed web content که باید دکمه clear now رو بزنین. واسه خود منم بعضی وقتا اینجوری میشه که با انجام اینکارو خالی کردن کش خوب میشه مجدداً. 6
laden 4758 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 خواهش میکنم. من که نمیگم سرعت نت شما پایینه گفتم اگه فقط سرعت نواندیشان واستون پایینه، یه بار کش مرورگرتون رو خالی کنین. نمیدونم مرورگرتون چیه. اما اگه فایرفاکسه: از قسمت Tools > option تب Advanced برین و اونجا هم به تب Network برین. یه گزینه داره Cashed web content که باید دکمه clear now رو بزنین. واسه خود منم بعضی وقتا اینجوری میشه که با انجام اینکارو خالی کردن کش خوب میشه مجدداً. با اوپرا میام سرعتش از فایر برام بهتره. خب مشکل من همین فرومه که پایننه ..حالا تو هی نیشخند بزن:icon_razz: 5
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2013 با اوپرا میام سرعتش از فایر برام بهتره. خب مشکل من همین فرومه که پایننه ..حالا تو هی نیشخند بزن:icon_razz: منم چون مشکلت فقط تو همین فرومه میگم کش مرورگرت رو خالی کن دیگه. اپرا رو نمیدونم چطوریه. ولی تو همون آپشن ایناش بگردی هست. 5
NYC 20977 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2013 آغاااااااا؟ بازم چیزی پاک کردین؟ پیامای من بعضیاش نیست چرااااااااا 2
NYC 20977 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2013 آغاااااااا؟بازم چیزی پاک کردین؟ پیامای من بعضیاش نیست چرااااااااا به جون خودم من چیزی مصرف نکردم ولی خودش برگشت 3
Neutron 60966 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2013 سلام عرض شد! من مدتی نبودم، یه سری زدیم، همه پیغامامون پریده که :دی لیست ارسال هامون هم که نیس! لیست تاپیکامون هم نیست :d همین! ما که نیازی نداریم بهشون ولی مسئولین رسیدگی کنن. 9
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2013 سلام عرض شد!من مدتی نبودم، یه سری زدیم، همه پیغامامون پریده که :دی لیست ارسال هامون هم که نیس! لیست تاپیکامون هم نیست :d همین! ما که نیازی نداریم بهشون ولی مسئولین رسیدگی کنن. عینهو اصحاب کهف شدی کجای کاری ممد باتری سایت و در آورد کلا همه پیغام ها ریست شد راستی دوستان اگر سایت دیتا بیس ارور داد در هر ساعتی از روز بگید به ما باشد که دیگه درست شده باشه ولی اگه دیدین گزارش بدین چه ساعتی بوده ممنون از بردباریتون که خیلی مردین زن و مرد فرقی نداره همتون گل های گل هایید:icon_gol: 11
ارسال های توصیه شده