رفتن به مطلب

افشاگری برادران فاطمی در مورد مسابقه ی مردان اهنین و فرامرز خودنگاه !!!

ارسال های توصیه شده

جدی !!!!اینا 35 سالشون که میشه که اسقاط شدن رفته،امسال یکیشون متولد 68 بود دیسک کمر داشت :icon_pf (34):

من اوایل عاشق این مسابقه بودم،مخصوصا دوران اوج محراب،خیلی گوگولی و بانمک بود،قیافش شبیه بچه های 3 ، 4 ساله اس:ws3:

ولی اکثریتشون بی اخلاقن، مخصوصا اون قرایی های مغرور :icon_razz:البته روح الله داداشی خیلی بااخلاقه هیکلش شبیه ظرف مایع ظرفشویی گلی هستش:4chsmu1:

دقیقا ...منم ازون قرایی ها بدم میاد :viannen_38:

:ws28:منم روح الله رو دوس دارم ولی علی رو زیاد نه! :w58:

• Like 4
لینک به دیدگاه
جدی !!!!اینا 35 سالشون که میشه که اسقاط شدن رفته،امسال یکیشون متولد 68 بود دیسک کمر داشت :icon_pf (34):

من اوایل عاشق این مسابقه بودم،مخصوصا دوران اوج محراب،خیلی گوگولی و بانمک بود،قیافش شبیه بچه های 3 ، 4 ساله اس:ws3:

ولی اکثریتشون بی اخلاقن، مخصوصا اون قرایی های مغرور :icon_razz:البته روح الله داداشی خیلی بااخلاقه هیکلش شبیه ظرف مایع ظرفشویی گلی هستش:4chsmu1:

کلا ورزش هایه قدرتی اینجورین

ولی تو ایران بعلت علم ورزش زیادی که هست همه اول کار ناقص میشن :thumbsdownsmiley:

• Like 4
لینک به دیدگاه
دوتا چکش 10 کیلویی کم نیست اونم برای یک دقیقه خود محراب فاطمی هم 76 ثانینه بیشتر نگه نداشت

ولی ورژش رو نمیشه با داوری مقایسه کرد هر ورزشکاری نمیتونه داور بشه :w16:

دقیقا همینه

من خودم رزمی کارم ولی بیشتر از 10 یا 12 ساله که با وزنه هم تمرین حرفه ای میکنم ...

یه داور لزوما نباید قهرمان هم باشه ... توی فوتبال مثلا کدوم داورها خودشون هم فوتبالیستن .. داوری یه تخصصه ... ضمن اینکه من دورا دور با خودنگاه اشنایی دارم این کارست خودشم

محراب بعد از اون همه قهرمانی نباید دیگه بر میگشت وقتی بر گشت بدنش جواب نداد خوب ناراحته ...

ضمن اینکه منکر باند بازی توی ورزش نمیشم ...

توی همه ورزشها هست

• Like 2
لینک به دیدگاه
دقیقا همینه

من خودم رزمی کارم ولی بیشتر از 10 یا 12 ساله که با وزنه هم تمرین حرفه ای میکنم ...

یه داور لزوما نباید قهرمان هم باشه ... توی فوتبال مثلا کدوم داورها خودشون هم فوتبالیستن .. داوری یه تخصصه ... ضمن اینکه من دورا دور با خودنگاه اشنایی دارم این کارست خودشم

محراب بعد از اون همه قهرمانی نباید دیگه بر میگشت وقتی بر گشت بدنش جواب نداد خوب ناراحته ...

ضمن اینکه منکر باند بازی توی ورزش نمیشم ...

توی همه ورزشها هست

خب منم رزمیکارم (بودم) و هم مدرک مربیگری دارم و هم داوری درجه 3

لزومی نداره که یه داور قهرمان هم باشه ... ولی باید حداقل ورزشکار (تویه همون سبک) باشه تا بتونه خودش رو جای ورزشکار قرار بده و در موردش داوری کنه

:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نوشته اصلی توسط eder

خب منم رزمیکارم (بودم) و هم مدرک مربیگری دارم و هم داوری درجه 3

لزومی نداره که یه داور قهرمان هم باشه ... ولی باید حداقل ورزشکار (تویه همون سبک) باشه تا بتونه خودش رو جای ورزشکار قرار بده و در موردش داوری کنه

:icon_gol:

موافقم

خودنگاه در این حد هست ...

باشگاه داری هم میکرده قبل از بر گذاری این مسابقات...

• Like 1
لینک به دیدگاه

یه مسئله دیگه به نظرم محراب اخلاق پهلوونی را رعایت نکرد...

اول اینکه اون دوره که دید کارش سخت شد اگه یادتون باشه فکر کنم سرما خوردگی را بهانه کرد و ادامه نداد در حالی که حتی اگه امیدی نداشت برای احترام به تماشاگرا و بقیه حریفا باید ادامه میداد منکه محراب از وسط مسابقه رفت خیلی خورد تو حالم...

اما اینکه به هر حال خودنگاه دوستش بود که ... نباید این طوری در موردش حرف میزد که نمی تونه یه وزنه 30کیلویی را...

یا اینکه کتش را در بیاره بدنش پره چربیه...

به هر حال راههای بهتری هم برای نشون دادن اعتراض هست اونم توسط قوی ترین مرد ایران ...

• Like 1
لینک به دیدگاه
یه مسئله دیگه به نظرم محراب اخلاق پهلوونی را رعایت نکرد...

اول اینکه اون دوره که دید کارش سخت شد اگه یادتون باشه فکر کنم سرما خوردگی را بهانه کرد و ادامه نداد در حالی که حتی اگه امیدی نداشت برای احترام به تماشاگرا و بقیه حریفا باید ادامه میداد منکه محراب از وسط مسابقه رفت خیلی خورد تو حالم...

اما اینکه به هر حال خودنگاه دوستش بود که ... نباید این طوری در موردش حرف میزد که نمی تونه یه وزنه 30کیلویی را...

یا اینکه کتش را در بیاره بدنش پره چربیه...

به هر حال راههای بهتری هم برای نشون دادن اعتراض هست اونم توسط قوی ترین مرد ایران ...

این دقیقا همون باری بود که خودنگاه داشت ناداوری میکرد و محراب در اصل به نشانه ی اعتراض کنار رفت :a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
این دقیقا همون باری بود که خودنگاه داشت ناداوری میکرد و محراب در اصل به نشانه ی اعتراض کنار رفت :a030:

اااااااااو

من اینا متوجش نبودم:jawdrop:

• Like 1
لینک به دیدگاه
دوران اوج پاورلیفتینگ از 30-35 سالگی شروع میشه ...

در ضمن موضوع سر یه چیز دیگس .... متنو بخوون:a030:

به نظرم مهراب بیشتر از 35 سالشه

متن رو هم خوندم فک کنم نمیشه همیشه ی عده ای خاص قویترینا باشن (تو هر زمینه ای ) بالاخره یکی پیدا میشه که بهتر باشه اونا هم باید کنار بیان

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...