samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ خب از اسم تايپيك مشخصه ديگه اگر قرار بود آخرین حرفتو به خدا بگی اون چی بود؟ 25 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ خدايا منو ببخش بخاطر همه بدي هام و كم و كاستي هام بنده خوبي نبودم 10 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ دلیل چیزایی که از دست دادم چی بود؟ 11 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ من میگم : سلام رفیق ، واستا که اومدم 11 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ خدايا چرا ؟ اين اولين حرفم بود آخريش ميگم منو ببخش 9 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ خب از اسم تايپيك مشخصه ديگه اگر قرار بود آخرین حرفتو به خدا بگی اون چی بود؟ ما که رفتیم هوای ملتو داشته باش 8 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ خوب ما رو سرکار گذاشتیا!! 6 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ مورد لطفت قرارم بده و منو ببخش 8 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ من تو كار بزرگترا دخالت نميكنم كه اين رسمش بود يا نه ميگفتم من بد كنم و تو بد مكافات كني .................... پس فرق ميان من و تو چيست بگوووووووو 7 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ خیلی بی رحمی!!!!!!!!!!!!! دنیاتم باشه برا خودت..... 7 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برام جالبه به هركه ميخواد ميده و به هر كه نخواد نميده 6 لینک به دیدگاه
Hermis 158 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ میگم: خیلی سخت بود ولی تجربۀ خوبی بود. 4 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ میگم:خیلی سخت بود ولی تجربۀ خوبی بود. ولي از نظر من اصلا تجربه خوبي نيست :ws2: 3 لینک به دیدگاه
Hermis 158 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ ولي از نظر من اصلا تجربه خوبي نيست :ws2: اگر سختیها رو تحمل کرده باشیم و با موفقیت پشت سر گذاشته باشیم تبدیل به تجربۀ خوب میشه. کم تو زندگیم شکست نخوردم ولی از بالا که نگاه میکنم تجربه های گرانبهایی بدست آوردم. درسته که سرمایۀ عمرم رو گذاشتم ولی از این خوشحالم که در اوج نا امیدی و شکست هیچوقت در حق کسی بدی نکردم و وجدانم آسوده ست. از اینکه تو بهشت بشینیم و هی شیر و عسل بخوریم و حوری و غلمان ببینیم که بهتره. هیجان این دنیا بیشتره 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ میپرسیدم واقعا پشت خلقتت هدفی بود؟ 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده