آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ میخواستم بهت پیام خصوصی بدم اما بسته بودنش خواستم بگم میشه سفارش منم بکنی ببرنم جایی که تو رفتی ، شنیدم خیلی خوبی ، خواهش میکنم اینکارو واسم بکن 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ میخواستم بهت پیام خصوصی بدم اما بسته بودنشخواستم بگم میشه سفارش منم بکنی ببرنم جایی که تو رفتی ، شنیدم خیلی خوبی ، خواهش میکنم اینکارو واسم بکن 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ مطمئنم اونجایی که تو هستی خیلی آرومه . . . 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ میدونم که شادی ببخشید که درک ما انسانها ایجاب میکنه دلگیر از رفتنت باشیم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خیلیی سوالا تو ذهنمه اما .... سفارش ما رو بکن 5 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی برسان سلام مارا به شکوفه ها به باران روحش شاد. 7 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ روحت شاد. :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ عزیزهای از دست رفته ...... عزیزهای پاک از دست رفته.....به خدا نزدیک ترند ای عزیز پاک از دست رفته.....دست ما کوتاهه ازت ....ما روی زمین ....تو توی عرش .... گیریم روی این زمین.....دست و پا بسته ....تو ......تو که رها شدی..... تویی که رسم پرواز و بلد شدی و پر کشیدی و رفتی و رفتی و رفتی....تو که رفتی تا خدا تو که نزدیکی به خدا تو ....تو ای رفته ی عزیز.... می دونم می فهمم که شرمنده می شی پیش خدا از ما ...از انسان ...از موجودی که اسم خودش رو گذاشته آدم و رسم و راهش اما..... تو و عزیزهای دیگه ....عزیزهای دیگه و تو .....از طرف من از طرف من زمینی از طرف من نابلدالپرواز از طرف من آدم.....!!! از طرف من .....عذر خواه درگاهش باشین..... روحت در آغوش گرم الهی ..... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ از جاده خاطره ها به سوی من برگرد هنوزهیچ کس پا بر جای قدم های تو نگذاشته است و من گم شده ام در راهی متروک بی تو میان این همه مه، که بازگشت تو را ناممکن کرده است. روحت در آغوش گرم الهی ..... 10 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ خدا بیامرزه ایشونو من سعادت آشنایی باایشون را نداشتم ولی امیدوارم روحشون قرین رحمت الهی باشه اوصاف شمارا تازه دیدم خواهشا سفارش ماراهم بکنید:icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۱ سلام ... یلدات مبارک ... قطعا جات خوبه ... به خدا بگو کمکم کنه ... :icon_gol::icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ این روزا همش فک می کنم خدا فراموشم کرده سفارش منم به خدا بکن! (روحت شاد وقرین رحمت الهی) :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۱ اونجام غم و غصه هست ؟ جات بهترین جا باشه 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ انشالله به حق همین روز عزیز امام رضا(ع)ضامن شما و ضامن همه زائرهاشون بشوند امیدواریم همه ما جزء زائران راستین آن حضرت باشیم آمین شهادت ولی نعمتمون امام رضا را تسلیت میگم 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ خسته ام میشه سفارش مارو هم اونجا بکنی مام بیایم پیشت .............. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده