- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ اونجا خدا بهت نزدیکه...خوش بحالت 8 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ دوست جوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ یعنی بعد ما هم انقدر ازمون یاد می کنن؟؟؟؟ روحت شاد 9 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ ماندنم را می خواهند برای خود....و با رفتنم....می مانند در من که چرا رفتم.... کاش فرقی بین ماندنم و رفتنم نباشد...تا قیاس نشود بوندم.... 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ یاد باد آنکه مرا وقت سفر یاد نکرد... به وداعی دل غم دیده ی ما شاد نکرد... 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ دوستم......من دارم از اینجا میرم....شاید باز مثه همیشه برگردم فرداش....چون همیشه اینجوری میشد... اما این دفه دیگه فکر نکنم.....پروفمو برا مدتی بستم....... یاد حرف بچه ها افتادم که مییگفتن تو هم یه روز رفتی.... روحت شاد 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ دیدی گفتم نمیتونم برمدوستای اینجامو نمیتونم رها کنم..... تو بگو چیکار کنم :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ :icon_gol:برای تویی که نمیشناختمت..... اما شاید بیشتر ازبعضی آدمها که میشناسیمشون از نبودنت ناراحت شدم..... روحت در آغوش پر مهر حق 9 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ حتما خیلی خوب بودی که رفتی . . . خوش بحالت . . . 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ چقد بد دلم گرفتههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ رفتی اما چه بگوییم هیهات...! 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ گاهی دلم تنگ میشه . . . حتی برای آدم هایی که ندیدم و نمی شناسم . . . شاید بخاطر اون آرامشی هست که ازشون می گیرم . . . دلم برات تنگه . . . می نویسم آبی چون می دونم در آرامشی . . . 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ نیستی که ببینی چقــدر آدم های اینجــا دو رو هستنـد...! آن ها که فکر می کنی دوست اند دشمن هستند...! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده