Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۳ روحت شاد رفیق بد جور دلم گرفت!.... 8 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ قاصدک ابرهای همه عالم شب و روز در دلم می گريند خدا رحمتت کنه اللهم صل علی محمد وآل محمد فاتحه ای میخوانم 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ حالمان بد نیست غم کم میخوریم کم که نه ، هر روز کم کم میخوریم روحت شاد کامیار عزیزم فاتحه ای میخوانم اللهم صل علی محمد و آل محمد 6 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نمی دونم چرا هر وقت دلم گرفته و میام تو این انجمن به یه نحوی این تایپیک میاد جلو چشم همیشه هم بازش میکنم با این که میدونم بعد از دیدنش بغض میکنم اینجا واسه خیلیا هم غریبه ای هم اشنا اسمتو گذاشتم غریب اشنا روحت شاد 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ روحت شاد نمی شناختمت .............. اما از نوشته های دوستان فهمیدم که گوهری بودی در این جمع ............:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دلم خیلی گرفت خدا رحمتشون کنه 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ لحظه دیدار نزدیکست :) خدا رحمتت کنه کامیار عزیزم روح پاکت غرق در آرامش باشه :) فاتحه ای میخوانم اللهم صل علی محمد و آل محمد 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ حتــــی اگـــر دریا... حتـــــی اگـــر... اقــیانوس! فاتحه ای میخوانم اللهم صل علی محمد و آل محمد 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ يک نفر حســرت لــــــبـــــخـــــنــــــد تو را می بارد اللهم صل علی محمد وآل محمد فاتحه ای میخوانم 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ دیگر منتظر کسی نیستم هر که آمد ستاره از رویاهایم دزدید هر که آمد سفیدی از کبوترانم چید هر که آمد لبخند از لبهایم برید منتظر کسی نیستم از سر خستگی در این ایستگاه نشستهام! آرامشت رو آرزو دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد فاتحه ای میخوانم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده