Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ تا تو رفتی همه گفتند : از دل برود هر آنکه از دیده برفت کاش می آمدی و می دیدی که در این عرصه دنیای بزرگ چه غم آلوده جدایی هایی ست . و بدانی که :icon_gol:از دل نرود هر آنکه از دیده برفت . . .:icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ :5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ می توان آهسته با مهتاب رفت / تا زلالی کلام آب رفت با نشانی تا ستیغ کوهها / عاشقانه در پی سهراب رفت 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ به خدا بگو باشه . . . خیلی خیلی بیشتر از همیشه ها . . . پناهم اونه فقط . . . 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol: :icon_gol: .......................... 3 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ :icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ به خدا بگو ازم راضی باشه...از منی که انقد بدم.... 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ من اکنون احساس می کنم ، بر تل خاکستری از همه آتش ها و امیدها و خواستن هایم ، تنها مانده ام . و گرداگرد زمین خلوت را می نگرم. و اعماق آسمان ساکت را می نگرم. و خود را می نگرم و در این نگریستن های همه دردناک و همه تلخ ، این سوال همواره در پیش نظرم پدیدار است . و هر لحظه صریح تر و کوبنده تر که تو این جا چه می کنی ؟ امروز به خودم گفتم : من احساس می کنم ، که نشسته ام زمان را می نگرم که می گذرد. همین و همین . دکتر علی شریعتی 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ خوابیدی بدون لالایی و غصه . . . . . . کامیار به خدا بگو امشب رو برای پسرعمه ام آسون کنه . . . 12 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ نمی شه واسطه ما بشی پیش خدا زودتر مارو هم ببره پیش خودش خسته ام 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ اونایی که رفتن در آرامشن ولی ما . . . 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ بعـــضـــی هـا کــــه مـــی رونــد یــادشـان که مـی مـانـد هـــیـچ ! دمــار از روزگـــارِ آدم در مــی آورد ایــــن " یــاد "...! روحت شـــاد... 4 لینک به دیدگاه
rahaneh-p 491 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ نمی دونم هستم هنوز یا رفتم... نمی دونم هنوز تو هستی یا رفتی .... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده