azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ سلام عزیز دلم خوبی ؟ عیدت مبارک :hapydancsmil: سیزده بدر کجای بهشت میری ؟ بیا دنبال من بریم 13 بدر تو بهشت چقدر لذت بخشه ... ما که هنوز گرفتار زمینیم :icon_pf (34): ... کامیار به دعات نیاز دارم روحت پاکه برای من دعا کن سال آسمانیت شاد ........ 7 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ به اون دنیای زیبایت حسودیم میشه:icon_gol: کاش منم اونجا بودم 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ میدونم 13 به در بهت خوش میگذره تو بهشت......... وای چقدر دلم گرفت....... 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ «بسم الله الرحمن الرحیم» «قل هو الله احد» «الله الصمد» «لم یلد و لم یولد» «ولم یکن له کفوا احد» 11 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ روحت شاد:icon_gol::icon_gol: 9 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ امشب ستاره ای چشمک زد در آسمان... تو بودی...می دانم... قولش را به من داده بودی قبل از سفر.. الوعده وفا... یادت کردم... 14 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ انالله و انا الیه راجعون... 7 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ براش دعا کن ؛ خواهش میکنم... براش دعا کن ؛ نذار بشکنه... براش دعا کن ؛ التماسِت میکنم... براش دعا کن ؛ آدمِ خوبیه ؛ دلشم پاکِ ؛ خودت میدونی... :icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده