mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ همه ماها باید یه روز بریم ولی خوشبحال اونایی که ماندگار شدند ویادشان همیشه هست 10 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ :wavesmile:سلام خوبیییییییییییییییییییییییییی ؟:flowerysmile: معلومه که خوبی سواله میپرسم ؟:flowerysmile: 7 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ خب متاسفانه من دیرتر از اونی اومدم که باهاش اشنا بشم اما امیدوارم همیشه روحش در ارامش باشه... خوش به حالش که بعد از یک سال هنوز دوستای گلی داره که به نیکی یادش کنن یه فاتحه برای شادی روحش بخونین همگی 9 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 12 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ کاش تو لیست دوستانت بودم منم جز دوستات بدون:flowerysmile: 8 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ سلام دوست خوبم ماراهم دعا کن اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ از خدا بپرس من رو میبینه؟ در آرامش باشی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده