آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ بهمن، ۱۳۹۱ دوستم هر بار که میام اینجا با بقیه دوستام حرف بزنم تو از یادم فراموش نشدی و جویای حالت میشم میدونم هیچ سعادتی بالاتر از این نیس که پیش مهربونترین مهربونی و تنها نیستی بهش سلام منو برسون و بگو خیلی دوستش دارم 11 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ بهمن، ۱۳۹۱ نمیدونم چرا بغضم ترکید تا این تایپیک رو باز کردم ........ روحت شاد ....... دعام کن 9 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ بهمن، ۱۳۹۱ چقدر لذت بخشه!جسمت بين آدما نباشه اما...تاپيكت هميشه آپ باشه! لذت بخشه!نه؟! روحت قرين آرامش... 9 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن، ۱۳۹۱ روحت شاد:icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن، ۱۳۹۱ چطوری کامیااااااار؟ اون بالاها چه خبر؟ چند وقت نیومدم اینجا سر بزنم... شاد باشی رفیق 4 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن، ۱۳۹۱ به خدا بگو کمکم کنه همش فک می کنم منو یادش رفته! روحت شاد! :icon_gol::icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ بهمن، ۱۳۹۱ همه ماها باید یه روز بریم ولی خوشبحال اونایی که ماندگار شدند ویادشان همیشه هست 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده