maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ امیدوارم زودتر درست بشه مریم خانوم... هنوز 12 فصل از درسام مونده که نخوندم... فروغ از مریم یاد بگیر... ببین دلداری میده آدمو... بد اخلاق... درست میشه...همه اش 12 فصل؟ تو مایه افتخار جامعه دانشگاهی کشور هستی!!! شوخی نمیکنما...بچه درسخون 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ :w58: چرا آدم رو سرکوب میکنی خوب... دلم شکست... امیدوارم زودتر درست بشه مریم خانوم... هنوز 12 فصل از درسام مونده که نخوندم... فروغ از مریم یاد بگیر... ببین دلداری میده آدمو... بد اخلاق... شوخو کردم!!خودم بدتر از تو ام!! 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ :ws28: میبینم که اکثریت خواب موندن یا تک و توک رفتن منم صبو نتونستم برم... بیدار شدمااااا از رو تختم هم بلند شدم ته اتاقم رفتم اما دیدم اینجوریم:shame: برگشتم خوابیدم اما مجبور شدم ساعت 8 نیم پاشم برا کلاس بعدیم 3 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ من ساعت 8 صبح کلاس نرفتم البته بیدار بودمیه جور عذاب وجدان گریبانم رو گرفت!تاثیرات این تاپیک بود به حول قوه الهی و با عنایت رهبری اون یکی جهان یقه باعث و بانی رو خواهم گرفت انشا ا...! لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ من بدبخت 5 بيدار شدم راه افتادم رفتم... كلاسا تشكيل نشد :icon_pf (34): استاداي محترم يادشون رفته بود بيان!!! 11 رسيدم خونه:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ درست میشه...همه اش 12 فصل؟ تو مایه افتخار جامعه دانشگاهی کشور هستی!!! شوخی نمیکنما...بچه درسخون منو مخسره نکن خوب... زیاد بود... سه تا کتاب قول بود... تازه زبان اصلی هم بود... تازه 15 فصلشم خوندم... شوخو کردم!!خودم بدتر از تو ام!! :w36: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ فردا ساعت 10 کلاس دارم ... ساعت 7 باید پاشم درس بخونم و ... 1 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ من که از 20 فروردین میرم کلاس با بچه ها هماهنگ کردیم لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ من بدبخت 5 بيدار شدم راه افتادم رفتم...كلاسا تشكيل نشد :icon_pf (34): استاداي محترم يادشون رفته بود بيان!!! 11 رسيدم خونه:icon_pf (34): آخه عزیز من 14 فروردین کسی کلاس میره ؟ دانشجویی گفتن 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ آخه عزیز من 14 فروردین کسی کلاس میره ؟دانشجویی گفتن خو چيكار كنم...استادي كه باهاش كلاس داشتم ديوونه به تمام عياره! گفت 14ام حتما حضور غياب مي كنم...منم 2تا غيبت داشتم... خودش نيومد 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ من که از 20 فروردین میرم کلاس با بچه ها هماهنگ کردیم میری اونجا میبینی ملت یک هفته هست میان کلاس... تو غایب بودی... بچه های ما که همیشه همینطوری میکردن... :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ میری اونجا میبینی ملت یک هفته هست میان کلاس... تو غایب بودی... بچه های ما که همیشه همینطوری میکردن... :icon_razz: نه ارشد وضعش فرق میکنه تعداد بچه ها کمتر , راحت تر هماهنگ مشیم بعد تعطیلات ترم اول هم , هماهنگ کردیم 1 هفته دیر تر کلاسا تشکیل بشه , همه همکاری کردن , کسی نیومده بود بابا ارشدی گفتن! 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ نه ارشد وضعش فرق میکنهتعداد بچه ها کمتر , راحت تر هماهنگ مشیم بعد تعطیلات ترم اول هم , هماهنگ کردیم 1 هفته دیر تر کلاسا تشکیل بشه , همه همکاری کردن , کسی نیومده بود بابا ارشدی گفتن! خوش به حالتون... منم ارشد میخوام... 2 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ خوش به حالتون... منم ارشد میخوام... آخی ,نازی :there: درساتو بخون بیا ارشد ....به همین راحتی ( البته سعی کن زودتر بیای ارشد چون از اونجا که سازمان سنجش به آینده آینده سازان این مملکت بسیار علاقه داره , لطف فرمودند ظرفیتا رو بردن بالا ( همون حکایت کیفیت فدای کمیت !!) در نتیجه اگه با تاخیر ارشد قبول بشی تعداد دانشجوهای ارشدم به اندازه لیسانس میرسه و هماهنگ کردن بچه ها بسی کار دشواری است ) 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ نه ارشد وضعش فرق میکنهتعداد بچه ها کمتر , راحت تر هماهنگ مشیم بعد تعطیلات ترم اول هم , هماهنگ کردیم 1 هفته دیر تر کلاسا تشکیل بشه , همه همکاری کردن , کسی نیومده بود بابا ارشدی گفتن! واسه ما هم قبل از عید هماهنگ کرده بودند که تا بیستم نرویم اما چون اکثرا شهرستانی هستند و حوصله انها سر میره اونجا،پا شدن آمدن تهران !!!!! حالا امروز بهم زنگ زدند،فردا میاییم کلاس......:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ من با قدرت تمام امرو 6 صبح از خواب بیدار شدم رفتم سر کلاس ولی خدایی شانش آوردم رفتم استاد درس داد اونم چه درسی 3 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ واییییییییییییییییییی نگو سارا جون دست رو دلم نذارررررر:cryingf: تازه من باید از ساعت 5 بیدار شم 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ واییییییییییییییییییینگو سارا جون دست رو دلم نذارررررر:cryingf: تازه من باید از ساعت 5 بیدار شم باز خوبه فقط باید 5 بیدار شی...... من علاوه بر بیدار شدن در ساعت 5 ، باید برای دو نبرد با گله بوفالوها آماده بشم. بدنم کوفته است،موندم چطور برم تو گله اینها در مترو !!!!! :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ من امروز رفتم ولی بچه ها همه شون نیومده بودن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده