R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ دارم ولی زشته بره آدم ! اصلا نحسه 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ بنده فقط سه شنبه و چهارشنبه و پنج شنبه کلاس دارم... ولی از کله ی صبح تا 8 شب... :shame: 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من 8صبح کلاس دارم...5:30 باید راه بیفتم...استاده بدجوری گیره و داغون!!!! 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من ساعت 10 کلاس دارم، ولی واسه کسی که ساعت 3 از خواب بیدار میشد 8 و 10 فرقی نمیکنه اصلا حوصله یونی و امتحان و.....ندارم:mornincoffee: تازه همه ی پسر خوشکلامونم ترم پیش فارغ التحصیل شدن، دیگه یونی قشنگ نیست 11 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من ساعت 10 کلاس دارم، ولی واسه کسی که ساعت 3 از خواب بیدار میشد 8 و 10 فرقی نمیکنه اصلا حوصله یونی و امتحان و.....ندارم:mornincoffee: تازه همه ی پسر خوشکلامونم ترم پیش فارغ التحصیل شدن، دیگه یونی قشنگ نیست بابا یاسی برو خدارو شکر کن خوابگاهی!!! منم هرروز 3 بیدار میشدم...فردا باید 5 بیدار شم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من ساعت 10 کلاس دارم، ولی واسه کسی که ساعت 3 از خواب بیدار میشد 8 و 10 فرقی نمیکنه اصلا حوصله یونی و امتحان و.....ندارم:mornincoffee: تازه همه ی پسر خوشکلامونم ترم پیش فارغ التحصیل شدن، دیگه یونی قشنگ نیست :ws28::ws28: خدا نکشتت متین 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ منم فردا ساعت 8 کلاس دارم:w821: 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ خوش به حال 8 ای ها من فردا 7.5 کلاس دارم:w821: باید هم برم:w821: کنفرانس هم دارم:w821: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من باید فردا با کلی اسباب اثاثیه راه بیافتم برم خوابگاه :pichak29: خیلی عذاب اوره دو هفته مسافرت فقط یه روز تو خونه استراحت اصلا حوصله ندارم کاش هفته دیگه دانشگاهها وا بشه:pichak29: 8 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من فردا ساعت 3 کلاس دارم...اونم تنظیم.... این از اون درساس که اصلا نباید از دستش بدی خوش به حالتون که کلاس دارین که حتی خیلیهاتون میتونین نرین من فردا ساعت 7:30 باید سر کار باشم... آخی دخمل گلم :there: من باید فردا با کلی اسباب اثاثیه راه بیافتم برم خوابگاه خیلی عذاب اوره دو هفته مسافرت فقط یه روز تو خونه استراحت اصلا حوصله ندارم کاش هفته دیگه دانشگاهها وا بشه بیخیال سارا ... فردا کی میاد سر کلاس ... بیخودی این همه راه بیای 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من دوشنبه کلاس دارم از 8 صبح تا 4 بعد از ظهر با یه استاد .... نمیدونم برم یا نه ... هنوز تصمیم نگرفتم اگه هم نرم از 4 شنبه باید برم کلی هم کار دارم که واسه 5 شنبه و جمعه باید تحویل بدم و هیچ کدومم انجام ندادم 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من فردا ساعت 10 ریاضی دارم ساعت 7 هم ویک آپ آخه اینم شد زندگییییییییییییییییییییییییییی 6 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من 2 شنبه کلاس دارم و میرم فردا دانشگاه ندارم ولی انقدر کار عقب افتاده دارم که خدا می دونه فردا باید همشو انجام بدم:there: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ وایییییییییییییییییییییییییییییییییی الان یادم افتاد من باید 30تا تمرین از کتاب سیگنال و سیستم اپنهایم حل میکردمممممممممممم دهنم سرویس شدددددددددددددد :banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
bigfish 235 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ سلام من فردا 8 صبح تربیت بدنی دارم :shad::shad::shad::shad: فکر شو بکن فردا پاشم برم:jawdrop: لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من 2 شنبه کلاس دارم و میرم فردا دانشگاه ندارم ولی انقدر کار عقب افتاده دارم که خدا می دونه فردا باید همشو انجام بدم:there: :ws28: خیلی جالب بود .. خودت خودتو دلداری میدی منم فردا ساعت 7:40 کلاس دارم اما خوشحالممممممممممممممممممممممممممم...... گریه زاری هم نکنید... باید بریم سراغه علم و دانش... :persiana__hahaha: بسه این دو هفته هر چقدر اومدیم اینجا اسپم کردیم ار فردا همه تالارای تخصصی 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ دلتون بسوزه. درس من تموم شده البته چند روز دیگه باید برم سربازی :icon_pf (34): 9 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ ساعت 2 تا 8 شب . . . کاملا آماده و مشتاق . . . :mornincoffee: 2 لینک به دیدگاه
mahdarmohagh 54 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ سلام واااااااااااایییی پس خوش به حال من با بچه هامون هماهنگ کردیم قراره کلاسامون 20 شروع بشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده