Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ اسی خان نبودی!! امیدوارم خوش گذشته باشه بهت مجبور شدیم برای شادی امت همیشه در صحنه،لحظه ای عبا را کنار زده و بگوییم: دیگه حالی به آدم میمونه،نه والا، احوالی به آدم میمونه ، نه بلا...... اسی گلی به جمالت، اسی شکر کلامت !!!!! 10 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ خوش گذشت هفته اول مسافرت رفتیم بقیشم مشغول عید دیدنی رفتن بودیم ما 13بدر نرفتیم 12رفتیم بیرون .در کل خوب بود امیدوارم تا اخرش خوب باشه 7 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ بد نبود.... روزای هفتم و هشتمش خوب بود.... ولی امروز یعنی سیزده به درش خیلی خیلی بهم خوش گذشت... 5 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ خوش گذشت هفته اول مسافرت رفتیم بقیشم مشغول عید دیدنی رفتن بودیم ما 13بدر نرفتیم 12رفتیم بیرون .در کل خوب بود امیدوارم تا اخرش خوب باشه انشالله تا اخرش خوبه 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ عید امسال برای من زیاد خاطرات خوبی نداشت............. طبق معمول هر سال از 20 اسفند اهواز بودم تا 10 فروردین ولی بر خلاف هرسال امسال زیاد خوش نگذشت........... هر سال میرفتیم اهواز خونه مادربزگم که بهش سر بزنیم. ولی امسال رفتیم مراسم چهلمش رو برگزار کنیم. .هر کی رو میدیدیم به جای تبریک سال نو تسلیت میگفت.تازه این وسط یه سری اتفاقات هم افتاد که دیگه نگم بهتره. یه جورایی مجموعه ای از اتفاقات بد تو این عید برام افتاد ............ خدا امسال رو به خیر بگذرونه.............. البته با تموم بدی هاش زیبایی هایی هم داشت........... 13 به در هم که تنهایی پاشدم رفتم تو کوه های بالای محله مون........... 4 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ جز 3 روزی که مسافرت بودم،اصلا خوش نگذشت،عید جز کار کردن و خستگی هیج جیزی نداره:| حتی نتونستم متن هایی که قول داده بودم رو ترجمه کنم:( 4 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ عید امسال برای من زیاد خاطرات خوبی نداشت.............طبق معمول هر سال از 20 اسفند اهواز بودم تا 10 فروردین ولی بر خلاف هرسال امسال زیاد خوش نگذشت........... هر سال میرفتیم اهواز خونه مادربزگم که بهش سر بزنیم. ولی امسال رفتیم مراسم چهلمش رو برگزار کنیم. .هر کی رو میدیدیم به جای تبریک سال نو تسلیت میگفت.تازه این وسط یه سری اتفاقات هم افتاد که دیگه نگم بهتره. یه جورایی مجموعه ای از اتفاقات بد تو این عید برام افتاد ............ خدا امسال رو به خیر بگذرونه.............. البته با تموم بدی هاش زیبایی هایی هم داشت........... 13 به در هم که تنهایی پاشدم رفتم تو کوه های بالای محله مون........... خدا رحمتش کنه انشالله غم اخرتون باشه 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ من که خود عید هم خونه نبودم ..... مردم از بیکاری .......... عید بدی بود ... 5 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ خیــــــــــــــلی خوب بود از 2-3 روز قبل از عید مسافرت بودیم تا 9-10 ام بعد از اون هم که همش به بیرون رفتن و گاهی هم دید و بازدید گذشت 2تا مسافر عزیز هم داشتیم که بعد از سالها برگشتن 13 بدر صبح تا بعد از ظهر عالی بود اما بعداز ظهر به بعد مزخرف ترین لحظه های ممکن رو سپری کردم . 2 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ خیــــــــــــــلی خوب بود از 2-3 روز قبل از عید مسافرت بودیم تا 9-10 ام بعد از اون هم که همش به بیرون رفتن و گاهی هم دید و بازدید گذشت 2تا مسافر عزیز هم داشتیم که بعد از سالها برگشتن 13 بدر صبح تا بعد از ظهر عالی بود اما بعداز ظهر به بعد مزخرف ترین لحظه های ممکن رو سپری کردم . چرا مزخرف لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ بد نبود خوب بود ......... یکی دو تا خبر بد به دستمون رسید حالمو گرفت ....... هنوزم عید دیدنیامون مونده بعضیاش ! ولی در کل خوب بود خدا رو شکر .... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده