رفتن به مطلب

چیز هایی که با هیچ زلزله ای نمی لرزند

ارسال های توصیه شده

بيخيال!

يه آشنا دارم اونجا...از اون شنيدم

قرار بود با استفاده از اين ويروسا تو سيستم نيروگاه بوشهر نفوذ كنن و اطلاعاتشو بدست بيارن...ولي به هدفشون نرسيدن

نيروگاه بوشهر كلا به اينترنت وصل نيست...اطلاعاتشو جور ديگه اي نگهداري و منتقل مي كنه

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 47
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بيخيال!

قرار بود با استفاده از اين ويروسا تو سيستم نيروگاه بوشهر نفوذ كنن و اطلاعاتشو بدست بيارن...ولي به هدفشون نرسيدن

نيروگاه بوشهر كلا به اينترنت وصل نيست...اطلاعاتشو جور ديگه اي نگهداري و منتقل مي كنه

ببخشید تو بحثتون دخالت می کنم ولی هیچ نیروگاه و مرکز حساس صنعتی به اینترنت وصل نیس اما حتی برای کنترل یه کوره ساده هم از نرم افزار استفاده می کنن چه برسه سیستم های چنین حساس و مهمی
  • Like 2
لینک به دیدگاه
ببخشید تو بحثتون دخالت می کنم ولی هیچ نیروگاه و مرکز حساس صنعتی به اینترنت وصل نیس اما حتی برای کنترل یه کوره ساده هم از نرم افزار استفاده می کنن چه برسه سیستم های چنین حساس و مهمی

دقيقا

البته اينا براي انتقال ويروس از فلش مموري استفاده كرده بودن...

ولي خب...بازم به جايي نرسيده گويا

• Like 1
لینک به دیدگاه
دقيقا

حتما اشناتون خیلی عرق ملی داشتن چنین حرفی زدن البته غیر این هم انتظاری نیس ولی مطمن باشید این نیروگاه برا ما نیروگاه نمیشه این خط این نشون:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
حتما اشناتون خیلی عرق ملی داشتن چنین حرفی زدن البته غیر این هم انتظاری نیس ولی مطمن باشید این نیروگاه برا ما نیروگاه نمیشه این خط این نشون:ws3:

نه بابا!!

منم نميگم از اين نيروگاه آبي گرم ميشه...ولي اين اطلاعات قشنگي كه اون دوستمون دادن يه كم زيادي دقيق بود!

• Like 2
لینک به دیدگاه
بيخيال!

اصلا مسئله وصل بودن یا نبودن به اینترنت نیست... حتی یک شرکت چند میلیون دلاری هم از سرور های آفلاین و فایروال های سخت افزاری و پایگاه های داده ی چند لایه استفاده میکنه...

مهم استفاده از کامپیوتر در اونجا هست... این ویروس رو یک نفوذی به اونجا انتقال داده و از کارمندان بخش های مهم هم بوده به خاطر اینکه سیستم های کامپیوتری این مراکز مدار بسته دارند و نمیشه بهشون اطلاعات داد یا اطلاعات گرفت...

این ویروس کارش دست کاری متد های کاری در بخش سرمایشی هسته ی نیروگاه بوده... اگر موفق نشده بود تا الان نیروگاه باید فعال میشد... به هر حال خودشون هم اعلام کردند یک تیم داره اونجا کار میکنه...

آمریکا و اسرائیل 10 ساله دارند روی این ویروس کار میکنند و اولین ویروس هوشمند جهان رو ساختند که میتوه یاد بگیره...

به این سادگی هر چیزی رو باور نکنید...

این ویروس آروزی هر مهندس کامپیوتر و متخصص شبکه هست... ویروسی که با سینک و کامپلکسیتی تئوری سازگاری داره و بر اون اساس پایه گذاری شده تا به شکل چند برنامه ی جدا از هم با کد های بی آرار به سیستم نفوذ کنه و بعد از اجرا با هم ترکیب بشند و یک برنامه ی مخرب رو تولید کنند... این ویروس رو هر بار مورد حمله قرار بدید تغییر شکل میده و بعد به بخش دیگه ای حمله میکنه... در حقیقت این ویروس روت کیت نداره...

به نظر شما این ویروس موفق نبوده ؟

• Like 10
لینک به دیدگاه
اصلا مسئله وصل بودن یا نبودن به اینترنت نیست... حتی یک شرکت چند میلیون دلاری هم از سرور های آفلاین و فایروال های سخت افزاری و پایگاه های داده ی چند لایه استفاده میکنه...

مهم استفاده از کامپیوتر در اونجا هست... این ویروس رو یک نفوذی به اونجا انتقال داده و از کارمندان بخش های مهم هم بوده به خاطر اینکه سیستم های کامپیوتری این مراکز مدار بسته دارند و نمیشه بهشون اطلاعات داد یا اطلاعات گرفت...

این ویروس کارش دست کاری متد های کاری در بخش سرمایشی هسته ی نیروگاه بوده... اگر موفق نشده بود تا الان نیروگاه باید فعال میشد... به هر حال خودشون هم اعلام کردند یک تیم داره اونجا کار میکنه...

آمریکا و اسرائیل 10 ساله دارند روی این ویروس کار میکنند و اولین ویروس هوشمند جهان رو ساختند که میتوه یاد بگیره...

این ویروس آروزی هر مهندس کامپیوتر و متخصص شبکه هست... ویروسی که با سینک و کامپلکسیتی تئوری سازگاری داره و بر اون اساس پایه گذاری شده تا به شکل چند برنامه ی جدا از هم با کد های بی آرار به سیستم نفوذ کنه و بعد از اجرا با هم ترکیب بشند و یک برنامه ی مخرب رو تولید کنند... این ویروس رو هر بار مورد حمله قرار بدید تغییر شکل میده و بعد به بخش دیگه ای حمله میکنه... در حقیقت این ویروس روت کیت نداره...

نميدونم...تا جايي كه من اطلاع دارم نه!

ولش خب شايد اطلاعاتم قديميه!

• Like 4
لینک به دیدگاه

هر مشکلی، حتما یه راه حلی داره. :icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
هر مشکلی، حتما یه راه حلی داره. :icon_gol:

صد در صد راه حل داره... راه حل مشکل نیروگاه ما استفاده از متخصص هست... نه روسی و ایرانی... آلمانی و آمریکایی... ما که نداریم...

اونهایی هم که کارایی دارند نمیان تو نیروگاه بوشهر کار کنند... مگر از جونشون سیر شده باشند...

• Like 4
لینک به دیدگاه

یه دوست هم خوابگاهی داشتم درست روز 25 بهمن 89 من هرچی بهش می گفتم خبریه می گفت اصلا هیچی نشده همش شایعه بوده

گفتم از کجا اینقدر مطمئنی می گفت زنگ زدم از عموم که تهرانه پرسیدم اون گفته شایعه بوده

اما اس ام اس هاش کار نمی کرد و نمی رفت اخرش به فکرم رسید ازش بپرسم عموش چیکاره هس گفت افسر نیروی انتظامی :banel_smiley_4:

این جا بود که دو زاریم افتاد اون اشنای شمام احتمالا اینجوری بودن:w58:

• Like 4
لینک به دیدگاه
یه دوست هم خوابگاهی داشتم درست روز 25 بهمن 89 من هرچی بهش می گفتم خبریه می گفت اصلا هیچی نشده همش شایعه بوده

گفتم از کجا اینقدر مطمئنی می گفت زنگ زدم از عموم که تهرانه پرسیدم اون گفته شایعه بوده

اما اس ام اس هاش کار نمی کرد و نمی رفت اخرش به فکرم رسید ازش بپرسم عموش چیکاره هس گفت افسر نیروی انتظامی :banel_smiley_4:

این جا بود که دو زاریم افتاد اون اشنای شمام احتمالا اینجوری بودن:w58:

نه اون بنده خدا اينجوري نيست...ميخواي فحشش بدي بايد بهش بگي مموتي!

اينم كه ميگم مطمدنم به خاطر اينه كه ادم عاقل و مورد اعتماديه!

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه اون بنده خدا اينجوري نيست...ميخواي فحشش بدي بايد بهش بگي مموتي!

اينم كه ميگم مطمدنم به خاطر اينه كه ادم عاقل و مورد اعتماديه!

نه عزیز من کی فحش دادم :w58:

منظورم این بود بعضیا بعضی حرفا رو بنا به بعضی مصلحتا میزنن همین

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه عزیز من کی فحش دادم :w58:

منظورم این بود بعضیا بعضی حرفا رو بنا به بعضی مصلحتا میزنن همین

نگفتم تو فحشش دادي كههه :ws3:

گفتم اگر يه زماني بخواي بهش فحش بدي بايد اينو بهش بگي!!!

براي توضيح طرز فكرش بود!

اينم ممكنه...

• Like 1
لینک به دیدگاه
نیروگاه بوشهر بیدی نیست که به این بادا بلرزه !

پیشگیری شده برای ان روز !!

pvpuqwrkvi5vnkrk0eme.jpg

:ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:

مقاوم به زلزله ی 900 ریشتری

• Like 3
لینک به دیدگاه

در ژاپن اتفاقي بسيار مهيب و مصيبتي وحشتناك اتفاق ميافتد و ميليارد ها دلار خسارات و هزاران نفر كشته و زخمي ميدهد،اما واكنش و رفتار عمومي به اين فاجعه در جامعه ژاپن بسيار درس اموز و در واقع يك كلاس آموزشي عملي رفتارهاي انساني در برابر دنيا قرار ميگيرد
.

ده نکته یادگرفتنی از ژاپن:

22029.jpg

1) آرامش

حتی یک مورد سوگواری شدید یا زدن به سروصورت دیده نشد. میزان تاثر و اندوه بطور خود بخود بالا رفته بود.

14_8912280134_L600.jpg

2) وقار

صفوف منظم برای آب و غذا. بدون هیچ حرف زننده یا رفتار خشن.

2_8912280134_L600.jpg

3) توانمندی

بعنوان نمونه معماری باورنکردنی بطوریکه ساختمانها به طرفین پیچ و تاب میخوردند ولی فرو نمی ریختند.

629202_orig.jpg

4) رحم و شفقت

مردم فقط اقلام مورد نیاز روزانه خود را تهیه کردند و این باعث شد همه بتوانند مقداری آذوقه تهیه کنند.

4_8912280134_L600.jpg

5) نظم

غارتگری دیده نشد. زورگویی یا ازدست دیگران ربودن دیده نشد. فقط تفاهم بود.

1_8912280134_L600.jpg

6) ایثار

پنجاه نفر از کارگران نیروگاه های اتمی ماندند تا به خنک کردن دستگاهها ادامه دهند.

7) مهربانی

رستورانها قیمتها را کاهش دادند. یک خودپرداز بدون محافظ دست نخورده ماند. دستگیری فراوان از افراد ناتوان.

20_8912280134_L600.jpg

8) آموزش

از بچه تا پیر همه دقیقا میدانستند باید چکار کنند و دقیقا همان کار را کردند.

5_8912280134_L600.jpg

9) وسایل ارتباط جمعی

در انتشار اخبار بسیار خوددار بودند. از گزارشات مغرضانه خبری نبود. فقط گزارشات آرامبخش.

13_8912280134_L600.jpg

10) وجدان

هنگامی که در یک فروشگاه برق رفت، مردم اجناس را برگرداندند سرجایشان و به آرامی فروشگاه را ترک کردند.

23_8912280134_L600.jpg

در دنيا هيچ چيزي به اندازه آموختن براي ساختن يك زندگي انساني اهميت ندارد و اين آموزش از هر قوم و مليتي ميتواند باشد.

• Like 6
لینک به دیدگاه
یه سوال ... اگه یه زلزله ی 1.5 ریشتری بیاد و کل نیروگاه بوشهر خراب شه .... ملت چی کار میکنن:ws38:

میریم اورانیوم غارت می کنیم

یعنی میشه ما هم یه روز اینطوری بشیم:ws37:

خیر

بيخيال!

این آشنای شما رو چطوری آموزش دادن که اطلاعات محرمانه رو باز گو کرده :icon_pf (34): ولی این اینترنترو خوب اومدی فردا میگم یه سایت براش درست کنن تو قسمت گالریش هم عکسای استخر آب سنگین رو بزارن :ws27:

دقيقا

فلش مموری :w58:

به جونه خودم این آشناتون خالی بسته برات مگه سایت دانشگاه که بشه توش از فلش مموری استفاده کرد

حلا وقت زیاد داریم 100 سال 200 سال بالاخره فازه یکش افتتاح میشه

استاد میفرمودیو

:icon_pf (17):

صد در صد راه حل داره... راه حل مشکل نیروگاه ما استفاده از متخصص هست... نه روسی و ایرانی... آلمانی و آمریکایی... ما که نداریم...

اونهایی هم که کارایی دارند نمیان تو نیروگاه بوشهر کار کنند... مگر از جونشون سیر شده باشند...

بابا اینقدر ایرانیارو دسته کم نگیرین

• Like 2
لینک به دیدگاه

توبم با تبر بازوهای مرده ها رو می زدند تا طلاهاشونو غارت کنند

اینجا تو روز خوب بهاری سر چراغ قرمز سر صف نونوایی نزدیکه همدیگه رو تیکه پاره کنند

• Like 1
لینک به دیدگاه
توبم با تبر بازوهای مرده ها رو می زدند تا طلاهاشونو غارت کنند

اینجا تو روز خوب بهاری سر چراغ قرمز سر صف نونوایی نزدیکه همدیگه رو تیکه پاره کنند

این نتیجه ی فرهنگ های عقب افتاده ایه که در طول تاریخ خون پاک ایرانیان رو آلوده کرده

فرهگ هایی که در نتیجه تجاور مقول ها رومی ها و از همه مهم تر عرب ها به ایران وارد شده و روز به روز ما رو پست تر و بی وجدان تر میکنه

لینک به دیدگاه

من فقط موندم حکمت خدا رو

این همه جا ، چرا دقیقا باید بهرین و با فرهنگ ترین مردمان جهان به این بلا گرفتار بشن؟ البته شاید برای درس دادن به بقیه دنیا بود ، اگه همچین بلایی سر ما میومد ، الان داشتیم گوشت همدیگرو میخوردیم ، حیف ژاپن ،

ژاپن کجا و ژاپن اسلامی کجا

لینک به دیدگاه
اونوخ اين اطلاعاتو شما از كجا بدست آوردي؟؟؟؟

ويروسو انداختن...ولي چون تو اين نيروگاه كامپيوتر نقش خاصي نداشته هيچ اتفاقي نيفتاد...

اين ويروس كامپيوتريم مثل ويروس قبليشون(ايدز) به جون خودشون افتاد!

:w645: تو نیروگاه کامپیوتر نقش خاصی نداره؟

یعنی دستی و آنالوگه همه چی؟ :w645::w645:

:ws28: این فامیل شمام ساده گیر آورده نشسته توپ خالی بسته ، به نظرت آمریکا و اسرائیل میلیارد ها دلار و هزاران ساعت رو برای طراحی یک ویروس هزینه میکنه اما نمیدونه که نیروگاه بوشهر دستیه؟‌(فک کن برای تنظیم خروج آب سنگین نیروگاه اتمی میرن یه شیر فلکه بزرگ رو میچرخونن:ws3: )

اونجوری که من شنیدم و مطمئن نیستم طراحی این ویروس 16 برابر ویندوز7 ساعت کار برده:w645:

اینجوریم که از تعطیلی نیروگاه و حرفای اینا بر میاد رسما سرویس کرده نیرگاه رو:ws17:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...