MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 1 تیر، 2011 عزیزجان آخه این چه نظرسنجی هست که یک ربع به یک ربع میشه رای داد؟! واقعا قابل استناد هست؟! 4
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 1 تیر، 2011 عزیزجان آخه این چه نظرسنجی هست که یک ربع به یک ربع میشه رای داد؟!واقعا قابل استناد هست؟! خوب واسه همه میشه رای داد
danielo 15239 ارسال شده در 1 تیر، 2011 آیا برای شما هم سئوال است که پرطرفدارترین تیم ایران چه تیمی است؟ کاربران فیسبوک بزرگترین جامعه مجازی دنیا به این سئوال اینگونه پاسخ دادند لطفا قبل از دیدن عکس دقت کنید که فیس بوک یه سایت مستقل هست و مثل 90 با بودجه دولت ج.ا.ا اداره نمیشود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این تایپیک یک گفتگوی آزاد حول ورزش است ما را گیر اوردی یا خودت را . میشه تعداد بیننده های این لینک را ببینی. من به عنوان پرسپولیسی هیچ اطلاعی از این نظرسنجی نداشتم. فکر میکنی چند تا از این پرسپولیسی های سایت رفتند تو فیسبوک رای دادند. چند نفرشون از فیسبوک استفاده میکنند.؟؟ تعداد بیننده های 90 را هرگز مقایسه نکنند. در ضمن زندایی من هم اردبیلی هست. کل فامیلش پرسپولیسی هستند . در ضمن یک بار ازش پرسیدم نظرت درباره تراکتور چیه . گفت چون تبریزی هست ازش خوشم نمیاد. 9
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 1 تیر، 2011 ما را گیر اوردی یا خودت را .میشه تعداد بیننده های این لینک را ببینی. من به عنوان پرسپولیسی هیچ اطلاعی از این نظرسنجی نداشتم. فکر میکنی چند تا از این پرسپولیسی های سایت رفتند تو فیسبوک رای دادند. چند نفرشون از فیسبوک استفاده میکنند.؟؟ تعداد بیننده های 90 را هرگز مقایسه نکنند. در ضمن زندایی من هم اردبیلی هست. کل فامیلش پرسپولیسی هستند . در ضمن یک بار ازش پرسیدم نظرت درباره تراکتور چیه . گفت چون تبریزی هست ازش خوشم نمیاد. اینا که واسه همه تیما صادقه پرسپولیس و تراکتور و استقلال همه همین شرایط رو دارن خوب منم بچه تهران میشناسم تراکتوریه دلیل نمیشه که ، چیه این نظرسنجی رو میشه زیر سئوال برد؟ شرایط برای همه یکسانه ، یعنی باید یکسان باشه و غیر از این نمیشه ، اما آیا تو 90 ممکن نیست تقلب کزدن؟ اون همه رای دزدیدن اس ام اس نمیتونن بدزدن؟
mohsen 88 10106 ارسال شده در 1 تیر، 2011 متاسفانه سياستهاي غلط صداوسيما باعث شده كه اگه حتي يه حرف راست هم زده بشه عده اي قبول نميكنن.منظورم فقط برنامه نود نيست. 5
danielo 15239 ارسال شده در 1 تیر، 2011 23 هزار نفر تو یه جامعه آماری مثل فیس بوک که متعلق به همه دنیاست خیلی معتبر تر از 10 میلیون نفره تلویزیون ایرانه به نظر من ما را گیر اوردی یا واقعا این پست را جدی دادی ؟؟ 3
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 1 تیر، 2011 ما را گیر اوردی یا واقعا این پست را جدی دادی ؟؟ آقا من شما را گیر نیاوردم همه پستام جدیه باور کن
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 1 تیر، 2011 ما را گیر اوردی یا خودت را .میشه تعداد بیننده های این لینک را ببینی. من به عنوان پرسپولیسی هیچ اطلاعی از این نظرسنجی نداشتم. فکر میکنی چند تا از این پرسپولیسی های سایت رفتند تو فیسبوک رای دادند. چند نفرشون از فیسبوک استفاده میکنند.؟؟ تعداد بیننده های 90 را هرگز مقایسه نکنند. در ضمن زندایی من هم اردبیلی هست. کل فامیلش پرسپولیسی هستند . در ضمن یک بار ازش پرسیدم نظرت درباره تراکتور چیه . گفت چون تبریزی هست ازش خوشم نمیاد. یه سوال بیربط: واقعا اردبیلیا از تبریزیا خوششون نمیاد؟؟؟ 2
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 1 تیر، 2011 یه سوال بیربط:واقعا اردبیلیا از تبریزیا خوششون نمیاد؟؟؟ آره عموما یک کدورت هایی دارن اما تعصب همدیگرو به غیر ترک ها نمیدن ، گوشت همم بخورن استخونشو دور نمیندازن (من فقط ترکی این ضرب المثل رو شنیدم تو فارسی هم رایجه؟ ) 1
danielo 15239 ارسال شده در 1 تیر، 2011 یه سوال بیربط:واقعا اردبیلیا از تبریزیا خوششون نمیاد؟؟؟ تبریزی که اردبیلی ها را بی کلاس و عقب افتاده میدونند. اردبیلی ها هم میونه خوبی با تبریزی ها ندارند.. البته همه جا همینه. مثلا شهر بغلی ما یعنی بابل تیم فوتبال داشته باشه. من هرگز طرفدارش نمیشم. 5
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 1 تیر، 2011 آره عموما یک کدورت هایی دارن اما تعصب همدیگرو به غیر ترک ها نمیدن ، گوشت همم بخورن استخونشو دور نمیندازن (من فقط ترکی این ضرب المثل رو شنیدم تو فارسی هم رایجه؟ ) اوهوم!:دی 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 1 تیر، 2011 اصلا این فوتبال چیه همش یقه همو میگیرید توش تو باشگاههاتون همش کلمات خانواده دار میزنید سر تیمهاتون همش جنجال و دعوا دارید این ورزشه یا تمرین دعوا و فحش کاری .......... قبلا ها فقط جام جهانی نگاه میکردم الان دیگه هیچی ایییششش 4
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 1 تیر، 2011 همچين ميگي نظرسنجي فيس بوك معتبره انگار فيس بوك از طرف خودش نظرسنجي رو انجام داده نتيجه شم اعلام كرده !!!! هوار تا نظرسنجي اين شكلي توي فيس بوك انجام ميشه مگه همين يه اپليكيشنه كه معتبر باشه ؟ اينو تركا ساختن بين هم شر كردن درصدشون رفته بالا ايران كه هيچي...پرطرفدار ترين تيم آسيا پرسپوليسه 7
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 1 تیر، 2011 اینم نکته آموزنده این تایپیک بود واسه من خب خداروشکر....شد 10 تومن، البته قابلتو نداره ولی زندگی خرج داره دیگه!:دی 1
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 1 تیر، 2011 اصلا این فوتبال چیه همش یقه همو میگیرید توشتو باشگاههاتون همش کلمات خانواده دار میزنید سر تیمهاتون همش جنجال و دعوا دارید این ورزشه یا تمرین دعوا و فحش کاری .......... قبلا ها فقط جام جهانی نگاه میکردم الان دیگه هیچی ایییششش آخی مثل جی اف من به استادیوم میگی باشگاه 2
mohsen 88 10106 ارسال شده در 1 تیر، 2011 همچين ميگي نظرسنجي فيس بوك معتبره انگار فيس بوك از طرف خودش نظرسنجي رو انجام داده نتيجه شم اعلام كرده !!!! هوار تا نظرسنجي اين شكلي توي فيس بوك انجام ميشه مگه همين يه اپليكيشنه كه معتبر باشه ؟ اينو تركا ساختن بين هم شر كردن درصدشون رفته بالا ايران كه هيچي...پرطرفدار ترين تيم آسيا استقلاله كاملا" باهات موافقم شادي جون 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 1 تیر، 2011 آخی مثل جی اف من به استادیوم میگی باشگاه حالا فرق چندانی هم ندارند باهم چه باشگاه چه استادیوم دوتاش محل فحشه و بس:w00: 1
El Roman 31720 مالک ارسال شده در 1 تیر، 2011 همچين ميگي نظرسنجي فيس بوك معتبره انگار فيس بوك از طرف خودش نظرسنجي رو انجام داده نتيجه شم اعلام كرده !!!! هوار تا نظرسنجي اين شكلي توي فيس بوك انجام ميشه مگه همين يه اپليكيشنه كه معتبر باشه ؟ اينو تركا ساختن بين هم شر كردن درصدشون رفته بالا ايران كه هيچي...پرطرفدار ترين تيم آسيا پرسپوليسه مخالفم چون من از پیج پرسپولیس دیدم اینو خب خداروشکر....شد 10 تومن، البته قابلتو نداره ولی زندگی خرج داره دیگه!:دی نخیر به تو چه خودم یاد گرفتم تو فقط یه کلمه گفتی آره
ارسال های توصیه شده