Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سه بار ؟!؟!؟!:jawdrop::jawdrop::jawdrop: آره تازه يه جلسشو گفتن بريد سر كلاسه فلان استاد بشينيد رفتيم نشستيم كليم جزوه نوشتيمو خوشحال شديم آخجون چه آسونه آخره ساعت گندش دراومد سر كلاس مدارهاي الكترونيكي بوديم تازه انقد مطمئن بوديم به اون يكي بچه ها ميگفتيم اينجا كلاس مباني برق اشتباه اومديد 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آره تازه يه جلسشو گفتن بريد سر كلاسه فلان استاد بشينيد رفتيم نشستيم كليم جزوه نوشتيمو خوشحال شديم آخجون چه آسونه آخره ساعت گندش دراومد سر كلاس مدارهاي الكترونيكي بوديمتازه انقد مطمئن بوديم به اون يكي بچه ها ميگفتيم اينجا كلاس مباني برق اشتباه اومديد :jawdrop::jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :jawdrop::jawdrop: :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :persiana__hahaha: چرا میخندی؟! باید بشینیم به حال خودمون چون ابر بهاران بگرییم ! 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چرا میخندی؟!باید بشینیم به حال خودمون چون ابر بهاران بگرییم ! نه بابا خدا كريمه!!!:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب شد که دیگه خلاص شدم !!!! ولی از حق نگذریم کتب پیام نور خیلی جامع ...دانشجویان سایر دانشگاه ها از منابع پیام نور بهره میبرن !!! فقط کیفیت کلاس و تصحیح ازمون ها خیلی بده کتاباش خوبهمن ریاضی 1 کتاب شما رو خوندم از اسون به سخت درس میده خوفه مباني برق خدا رحم کنه:banel_smiley_52: ما ف ی ل ت ر جرالد پاسیدیم سه فصل اولشماها باید یه کتاب بخونید 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم اين ترم برداشتم انقد تا الان بدبختي كشيدم كه نگو 3 بار استاد عوض كرديم آخرش موندم آواره..:persiana__hahaha: مگه شماها سر کلاس هم میرید تو خونه بخونید برید امتحان بدید دیگه 2 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مبانی برق درس بسیار بد قلقیه و خیلی یه جوریه 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مبانی برق درس بسیار بد قلقیه و خیلی یه جوریه هه ما امتحانمون اپن بوک بود باز شدم 11:ws3: 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هه ما امتحانمون اپن بوک بود باز شدم 11:ws3: خسته نباشید ! ما اگه امتحانامون اوپن بوک بود غمی نداشتیم ! 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مبانی برق درس بسیار بد قلقیه و خیلی یه جوریه پاسیدیش ؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خسته نباشید !ما اگه امتحانامون اوپن بوک بود غمی نداشتیم ! تو سرش بخوره اصلا شبیه کتاب نبود همش مسئله داد نگفت یه تعریف بده 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلامممممممممممممممممممممم مم صبح قشنگتون بخير 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدا رحم کنه:banel_smiley_52: ما ف ی ل ت ر جرالد پاسیدیم سه فصل اولشماها باید یه کتاب بخونید ما ميــــــتوانيــــــــــــــم:w821: مگه شماها سر کلاس هم میرید تو خونه بخونید برید امتحان بدید دیگه آره حتماااااااااااااااا:w589::w589::w589: مبانی برق درس بسیار بد قلقیه و خیلی یه جوریه :w821: خسته نباشید !ما اگه امتحانامون اوپن بوک بود غمی نداشتیم ! آره والا!!!:w821: 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلامممممممممممممممممممممم ممصبح قشنگتون بخير :w589::persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلامممممممممممممممممممممم ممصبح قشنگتون بخير سلام بچه ها مثل این که مهمون داریم ! یه دو بشقاب کتاب پیام نور بزارین جلوش بخوره ، جیگرش حال بیاد ! 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو سرش بخورهاصلا شبیه کتاب نبود همش مسئله داد نگفت یه تعریف بده مگه تو امتحاناتون تعریفی بهتون میدن ؟! بابا خوش به حالتون ! 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام بچه ها مثل این که مهمون داریم ! یه دو بشقاب کتاب پیام نور بزارین جلوش بخوره ، جیگرش حال بیاد ! من خودم دانشجوي انصرافي پيام نورم شهريه رو كه ريختم به حساب پشيمون شدم انصراف دادم شهريه هم ديگه بهم ندادند 1 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پاسیدیش ؟ چند ترمه برش میدارم حذفش میکنم اما این ترم دارمش:ws3: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ما ميــــــتوانيــــــــــــــم:w821: مگه تو امتحاناتون تعریفی بهتون میدن ؟!بابا خوش به حالتون ! نه ما فک میکردیم تعریفی داره دیدیم همش مسئله بود:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده