Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ سلام.منم پیام نوری هستم یعنی پیام نوری بودم چون ترم پیش تموم کردم و خداروشکر از دست پیام نور راحت شدم اگر جزوه یا کتابی در رشته حقوق خواستین میتونید رو من حساب کنید ممنون.چه عالی همین که تاپیک راه افتاد همه دارن میان:icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ منم پیام نوریم!بابا دانشگاهه خوبیه هاااااا:persiana__hahaha: چرا انقد ایراد میگیرید آخه! کلاسا کرکره خنده... شما غیبت صغری ت تموم شد؟؟؟؟؟؟؟:ws28: 3 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ ایول باباپیام نوری چقد زیاده؟؟؟؟!!! من با اجازه از کسی که ایکن تایپیک رو زده میخوام پیام نوری ها بیان بقن که کدوم شهر درس میخونن چه رشته ای میخونن؟؟؟ و با هم همکاری کنیم دیگه؟ اخه آدم دلش میسوزه دانشگاه های دیگه رو میبینه که این کا رو کردن:icon_pf (34): ایول به شما پایه همکاری هستیم خفن برای معرفی هم همه که اومدن معرفی میکنیم خودمون رو:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ ممنون سامان جان امیدوارم شمام زودتر خلاص شی درود دوست عزیز مخلصم به امید رهایی همه اونایی که در بند هستن:ws2::w410: :a030::a030: 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ ایول باباپیام نوری چقد زیاده؟؟؟؟!!! من با اجازه از کسی که ایکن تایپیک رو زده میخوام پیام نوری ها بیان بقن که کدوم شهر درس میخونن چه رشته ای میخونن؟؟؟ و با هم همکاری کنیم دیگه؟ اخه آدم دلش میسوزه دانشگاه های دیگه رو میبینه که این کا رو کردن:icon_pf (34): پیام نوری ها زیادن ولی کسی اینجا پیداش نمیشه ! من اجرایی میخونم پیام نور مرکز اصفهون ! 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ شما غیبت صغری ت تموم شد؟؟؟؟؟؟؟:ws28: فک کنم چن روز دیگه وارد غیبت کبری بشه ! 3 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ ایول به شماپایه همکاری هستیم خفن برای معرفی هم همه که اومدن معرفی میکنیم خودمون رو:icon_gol: مرسی هر کی رو کمه پیام نوری میشناسین دعوت کنین؟ راستی مدیر این تایپیک کییییییه؟:167::167::167: 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ شما غیبت صغری ت تموم شد؟؟؟؟؟؟؟:ws28: تو کیی؟؟؟ حمید الهی؟؟ فک کنم چن روز دیگه وارد غیبت کبری بشه ! تو کیی؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ خواهشا اینجا دنبال گمشدتون نگردین!!!!!!!!!:167: ما اعلامیه نمی پذیریم قراره پیام نوریا بیان خوودشونو اینجا معرفی کنن 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ تو کیی؟؟؟حمید الهی؟؟ تو کیی؟؟؟ یه پیام نوری بدبخت ! 2 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ این تاپیک واسه وقتی بود که زیر تالار نداشتیم حالا اگه دوستان میخوان معرفی کنن یه تاپیک معرفی بذاریم بهتر نیس؟ 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ سلام دوستان یک سوال کسی که پیام نور می خونه با کنکور اومده می تونه هم زمان یه رشته ی دیگه هم فراگیر بخونه 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ سلام دوستان یک سوال کسی که پیام نور می خونه با کنکور اومده می تونه هم زمان یه رشته ی دیگه هم فراگیر بخونه[/quote نهمیتونی یکی ازاد یکی سرارسری بگیری اما دو تا سراسری نهباز برو از اموزش بپرس 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ سلام دوستان یک سوال کسی که پیام نور می خونه با کنکور اومده می تونه هم زمان یه رشته ی دیگه هم فراگیر بخونه[/quote نهمیتونی یکی ازاد یکی سرارسری بگیری اما دو تا سراسری نهباز برو از اموزش بپرس یعنی فکر می کنی تو آموزش جواب میدن یعنی فکر می کنی ارزش داره تو صف وایستم برای این سوال 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ یعنی فکر می کنی تو آموزش جواب میدن یعنی فکر می کنی ارزش داره تو صف وایستم برای این سوال طبق دونسته های من اگه رشتت مههندسیه نمتونی دو تا مدرک مهندسی از دو تا دانشگاه سراسری بگیری اما میتونی یکی ازاد یکی سراسری بگیری اما یه پزشکی یه مهندسی میشهیه تاپیک تالار ازاد بزن خو 2 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ مرسی هر کی رو کمه پیام نوری میشناسین دعوت کنین؟ راستی مدیر این تایپیک کییییییه؟:167::167::167: باشه دعوت میکنیم این تاپیک مدیر نداره و فک کنم تالار دانشگاه ها مدیر نداشته باشه.اگه کاری داشتی با spow تماس بگیر 1 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ تو کیی؟؟؟حمید الهی؟؟ :w16::a030::a030: 3 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ این تاپیک واسه وقتی بود که زیر تالار نداشتیمحالا اگه دوستان میخوان معرفی کنن یه تاپیک معرفی بذاریم بهتر نیس؟ اره بهتره:icon_gol::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ سلام دوستان یک سوال کسی که پیام نور می خونه با کنکور اومده می تونه هم زمان یه رشته ی دیگه هم فراگیر بخونه آره میتونه فقط باس بره کنکور فراگیر رو هم بده 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ :w16::a030::a030: حمید تویی:jawdrop: آره میتونه فقط باس بره کنکور فراگیر رو هم بده الان من که سراسری ام میتونم فراگیرم برم؟ مطمئنی؟کنکورش کی هست؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده