shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 1 تیر، 2011 جدی؟؟؟؟؟؟می ذاری واسه دانلود؟؟؟ آره....گفتم كه لينك دانلودشو ميذارم تو امضام ولي توي تالار نه :ws2: پس محمد علیزاده کـــــــــــــــــــــو ؟! :w00: . محمد عليزاده آلبوم سورپرايزش رسمي منتشر نشد ... لو رفت من مال عسکری و جهانبخشو گوش دادم زیاد خوشم نیومد و رگ خواب یگانه هم خوب بود،بد نبود و بقیه رو نشنیدمبا اینحال به رگ خواب رای میدهم :دی آفرين....ولي آلبوم چاوشي هم خوبه گوش كن 4
EOS 14528 ارسال شده در 1 تیر، 2011 محمد عليزاده آلبوم سورپرايزش رسمي منتشر نشد ... لو رفت اگر رسمی نبود پس چطور رادیو مدام پخشش می کرد ؟! . 1
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 1 تیر، 2011 اگر رسمی نبود پس چطور رادیو مدام پخشش می کرد ؟! . راديو جمهوري اسلامي ؟! نميدونم ديگه اينو 1
EOS 14528 ارسال شده در 1 تیر، 2011 راديو جمهوري اسلامي ؟! نميدونم ديگه اينو بله رادیو جوان و یکی دیگه که اسمش رو نمی دونم ولی کلا موزیک پخش می کنه تازه کلی هم تبلییغ می کرد که حتما این آلبوم رو تهیه کنین که کولاک کرده 1
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 1 تیر، 2011 سلام.... ممنون شادمهرباز عزیز..... :flowerysmile: محسن یگانه و احسان خواجه امیری به نظرم خوب بودند.... 2
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 1 تیر، 2011 بله رادیو جوان و یکی دیگه که اسمش رو نمی دونم ولی کلا موزیک پخش می کنه تازه کلی هم تبلییغ می کرد که حتما این آلبوم رو تهیه کنین که کولاک کرده آره آلبوم خوبي بود ...آخه ديگه در شرف انتشار بود كه لو رفت ، ميلاد ترابي ميگفت كاراي آلبوم ديگه تموم شده بود اين اتفاق افتاد اشكالي نداره بذار ببينم ميتونم نظرسنجي رو ويرايش كنم اينم اضافه ميكنم 2
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 2 تیر، 2011 ای کاش شادمهر مثله اون قدیم ها و آلبوم های ماندنی اش بازم یه چیزی جدید ارائه کنه که همونجوری خوب خوب باش..... :flowerysmile:
SPEEDY 3334 ارسال شده در 2 تیر، 2011 امروز آلبوم سورپرایز از محمد علیزاده رو گوش کردم. عالی بودددد... :icon_pf (19): یه پیشنهاد بدم؟ از هر آلبوم یه آهنگ خوبش رو بذاریم. شاید بچه ها با شنیدن اون آهنگ ترقیب شدن و رفتن آلبوم کاملش رو تهیه کردن. 2
EOS 14528 ارسال شده در 3 تیر، 2011 آره آلبوم خوبي بود ...آخه ديگه در شرف انتشار بود كه لو رفت ، ميلاد ترابي ميگفت كاراي آلبوم ديگه تموم شده بود اين اتفاق افتاداشكالي نداره بذار ببينم ميتونم نظرسنجي رو ويرايش كنم اينم اضافه ميكنم مرسی مرسی ، مرسی مرسی ...... :w155::w155: 1
Khakestari 613 ارسال شده در 3 تیر، 2011 چرا دنیای این روزای من داریوش نیست ؟! به نظر من اون بهترین بود ... 1
R@M!N 2978 ارسال شده در 3 تیر، 2011 چرا دنیای این روزای من داریوش نیست ؟! به نظر من اون بهترین بود ... واقعا همین طوره که میگی تا حالا موسیقی ایران همچین آلبومی به خودش ندیده بود واقعا شاهکاره :jawdrop: ولی فکر کنم نظرسنجی واسه خواننده های داخله 1
Khakestari 613 ارسال شده در 3 تیر، 2011 واقعا همین طوره که میگی تا حالا موسیقی ایران همچین آلبومی به خودش ندیده بود واقعا شاهکاره :jawdrop: ولی فکر کنم نظرسنجی واسه خواننده های داخله لابد دیگه ... (باور کن نصف این اسامی رو اصلا تا حالا نشنیده بودم که ببینم داخلین یا خارجی) 1
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 3 تیر، 2011 امروز آلبوم سورپرایز از محمد علیزاده رو گوش کردم. عالی بودددد... :icon_pf (19): یه پیشنهاد بدم؟ از هر آلبوم یه آهنگ خوبش رو بذاریم. شاید بچه ها با شنیدن اون آهنگ ترقیب شدن و رفتن آلبوم کاملش رو تهیه کردن. ممنون اسپيدي جان واقعا پشنهادتون خيلي خوب بود ، ولي متاسفانه دادن لينك دانلود آهنگ توي انجمن ممنوعه :ws2: اگه به اين كار علاقه داريد ميتونيد آهنگها رو بصورت فلش قرار بدين :icon_gol: مرسی مرسی ، مرسی مرسی ...... :w155::w155: چرا دنیای این روزای من داریوش نیست ؟! به نظر من اون بهترین بود ... دوست عزيز همونطور كه توي عنوان تاپيك نوشتم نظرسنجي مربوط به آلبوم هاي پاپ داخلي يا به اصطلاح آلبومهاي مجاز هست 4
تینا 15116 ارسال شده در 3 تیر، 2011 رگ خواب دوستان اگه میشه چندتا از بهترینا رو برا دانلود بذاریدممنون 1
//\// 1806 ارسال شده در 3 تیر، 2011 رگ خوابدوستان اگه میشه چندتا از بهترینا رو برا دانلود بذاریدممنون گذاشتن لینک دانلود خلاف قوانین انجمن هست ! 2
ارسال های توصیه شده