رفتن به مطلب

گشت ارشاد یا پلیس امنیت اخلاق ... ؟

EOS

ارسال های توصیه شده

من متوجه منظورتون هستم اما می گم این نافرمانی به چه قیمت ؟

به قیمت زیر پا گذاشتن و اخلاقیات انسانی ؟!

من نه با دین کاری دارم و نه با گشت ارشاد

اما یه آقا پسر چی با خودش فکر می کنه که شلوار فاق کوتاه می پوشه و تازه شلوارش رو هم می کشه پایین و یه بلوز اندامی و کوتاه هم تنش می کنه که ...... بقیه اش رو حتما خودتون می دونین

این اعلام مخالفته یا زیر سوال بردن خودش ؟

یا اگر دختر و پسری ایجاد رابطه براشون اشکالی نداره چرا میان توی خیابون می رقصن یا چنان به هم می چسبن که انگار یه تن و دوتا سر دارن

خب بره توی خونه اش که نه کسی مزاحمش بشه و نه برای یه بچه 10 ساله سوال درست کنه که اینا دارن چی کار می کنن

وقتی خودش این قدر فهم و درک نداره که بتونه این ها رو از هم تشخیص بده و بفهمه که هر کاری جایی داره و خیلی از کارها جاش توی ملا عام نیست باید به هر طریقی بهش فهموند تا نشه الگویی برای دیگران

يعني مشكل شما فقط با شلوار فاق كوتاهه؟! من اينطور فكر نميكنم احتمالا وقتي يه صورت بيش از حد آرايش كرده از نظر خودتون هم ببينيد نظرتون درباره اش همينه.

هر كسي سطح اخلاقيات خودشو داره. وقتي لباس پوشيدن يه نفر يا نوع روابط شخصيش( مثل روابط دختر و پسر)رو نميتونيد تحمل كنيد طبعا تحمل عقايد ديگران هم براتون سخت خواهد بود. پس فرق چنداني با همون دولتمرداني كه بهشون منتقديد نخواهيد داشت.

به عقيده من بيشتر روحيات منفي و مشكلات جامعه ما ناشي از نبود آزاديه. جتي از نظر روانشناسي هم نبودن آزادي و مجبور بودن دائمي، عامل روانپريشيه.

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 110
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اتفاقا يكي روشاي مقابله با قانون ظالمانه، نافرماني مدنيه.

هر چند كسي اينجا هنوز اينو نگفته. فقط دارن مخالفت ميكنن با قانوني كه به نظرشون ناعادلانه ست.

عدالت؟

عدالت ازدیدگاه شماچیه؟عدالت یعنی اینکه تمام طول سال دم ازحقوق مساوی زن ومردزده میشه امااگه نزاعی بین پسرودخترتوخیابون رخ بده پسرسرش بالای داره!عدالت یعنی تواتوبوس خانومهاتاجلوپیش راننده بیان اماآقایون حق ردشدن ازخط وسط اتوبوس روندارن!عدالت یعنی تصرف تمام فرصتهای شغلی مناسب توسط خانومهااماتوقع نان آوری ازآقایون!یه زمانی دختروزن رومیشدازهم تشخیص دادیه زمان بودجامعه وخانواده حرمت داشتند!شرم وحیامعنی لغوی داشت!متاسفانه بعضی ازافرادجامعه باشکستن حرمتهاباعث شدندکه حالافرهنگ بی حجابی توجامعه عرف بشه یه ارزش بشه

• Like 1
لینک به دیدگاه
من با بودنش موافقم صددرصد:hanghead:چون اگه همینا نبودن معلوم نبود این ملت چکارمیکردند؟الان که هستند این وضعه وای به وقتی که نباشن!!:w768:

بالاخره همیشه میگن مرغ همسایه غازه!! شما توخونه خودت هم که هستی یکسری حریمهایی رو رعایت میکنی اونجاکه دیگه نامحرم نیست!؟حتی تو خونه خودتون اونقدر راحت لباس میپوشین!!یا خیلی راحت درحضور برادرتون یا خواهرتون لباس عوض میکنید؟اگه مثلا طرزپوشش تون نامناسب باشه جلوی پدریابرادرتون ظاهر میشید؟حالاچطور توقع دارید درجامعه ای که وضعیت ازدواج اینقدر خرابه وهیچ کدوم از اقشار چه پسر چه دختر قادر به ارضای میل جنسی انسان که به نظر من قدرتش ازهر قدرت دیگه ای بالاتره نیستند بالباسهای محرک ظاهر بشید وکسی بهتون گیر نده؟؟؟توخونه خودتون هم اگه لباس نامناسب داشته باشید حتما یکی از والدین به شما تذکر میدن!!!:ws46:به نظر من وجود این پلیس لازمه من منکر این نیستم که برخی از کارکنانش بارفتار بد بقیه و فلسفه وجود این ارگان رو خدشه دار میکنند اما نمیشه بخاطر استثنائات کل رو زیر سوال برد:w72:

آره تو خونه ی خودم لخت مادرزاد نمی گردم اما کسی بهم نمیگه موت چرا بیرونه مانتوت کوتاه ارایشت یا غیره

خوب جایی برای ارضا جوون ها بزارن که تو خیابون مثل آدم گرسنه نباشن بعد دلیلی نداره که من به خاطر یه سری آدم گرسنه خودمو آزار بدم

وکیل وصی هم مردم نمی خوان که ازشون حمایت کنن اینا دزد قاتل بگیرن نیاز نیست به لباس مردم گیر بدن به جای اینکه جلوی مزاحم بگیرن جلوی دختر مردم میگیرن :banel_smiley_4:

همین گرسنه گرسنه کردم پسر هارو هیز بار آورده به پسرها الغا شده که تو باید هیز و چشم چرون باشی یه دختر با موی بیرون دیدی باید بهش دیدی بدی داشته باشی:banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه
ببینید همه این مثال های شما کاملا چیزای خصوصی بود ، به کسی ربطی نداره کی تو خونش لخته ، ولی من با گفته اون دوستمون هم که گفت میخوام با بیکینی بیام بیرون هم موافق نیستم ، آزادی یعنی هرچیزی جایی خودش ، اگه خانمی چادری باشه به بقیه ضربه نمیزنه اما خانمی نمیتونه تو خیابون با بیکنی بیاد ، ولی این حق رو داره تو پارتی یا مجالسی که هدف از اون مسائل جنسی این لباس رو بپوشه ، ولی جلوی بچه 13 ساله جاش نیست ، بلوز شلوار ، یا موی خانما هم فکر نمیکنم کسی رو تحریک بکنه!!!

:icon_pf (34)::icon_pf (34):

من داشتم بکینی مثال می زدم :icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
عدالت؟

عدالت ازدیدگاه شماچیه؟عدالت یعنی اینکه تمام طول سال دم ازحقوق مساوی زن ومردزده میشه امااگه نزاعی بین پسرودخترتوخیابون رخ بده پسرسرش بالای داره!عدالت یعنی تواتوبوس خانومهاتاجلوپیش راننده بیان اماآقایون حق ردشدن ازخط وسط اتوبوس روندارن!عدالت یعنی تصرف تمام فرصتهای شغلی مناسب توسط خانومهااماتوقع نان آوری ازآقایون!یه زمانی دختروزن رومیشدازهم تشخیص دادیه زمان بودجامعه وخانواده حرمت داشتند!شرم وحیامعنی لغوی داشت!متاسفانه بعضی ازافرادجامعه باشکستن حرمتهاباعث شدندکه حالافرهنگ بی حجابی توجامعه عرف بشه یه ارزش بشه

اينايي كه شما ميگيد حق انحصاري مردها نيست. اكثريت زنهاي شاغل هم حقوقشونو براي خونواده شون خرج ميكنن. حتي با توجه به محدوديت بيشتر رشته هاي دانشگاهي و فرهنگ خونواده ها سختي هاي بيشتريم نسبت به ما پسرا براي رسيدن به اين شرايط تحمل ميكنن. اين نه تنها قابل سرزنش نيست كه قابل تقديره.

اينكه چرا وظيفه مرده اداره زندگي، به نظر من بعد از برداشتن همه نابرابريها. اين نابرابري رو هم ميشه برداشت.

شرم و حيا داشتن زن وسيله ايه براي كنترلش. زن خوبه شرم و حيا داشته باشه. اين قانونيه كه ما مردها گذاشتيم براي كنتر بهتر زنها. حقيقت اينه كه در مقابل زنهاي جسور آسيب پذير هستيم.

درباره فرهنگ بي حجابي يه كم فكر كني متوجه ميشي عاملش اتفاقا رفتاراي مذهبيه. مردمي كه زماني نه چندان دور، به زور چماق هم چادرشونو در نمياوردن الان به زور چماق هم چادر سر نميكنن.

• Like 5
لینک به دیدگاه
با چی می خوایم جلوی قانونی که باب طبعمون نیست رو بگیریم

با ایجاد بی نظمی و ناهنجاری ؟با زیر سوال بردن خودمون ؟

من هم از گیر دادن بی مورد بدم میاد ، از این که می بینم هم نوعم داره زیر دست یه مشت .... کتک می خوره

اما بعضی ها واقعا شورش رو در میارن

این جامعه مال همه است و نمی شه هر جور که خواستی توش رفتار کنی

اما چهار دیواری خونه ات رو می تونی خودت براش قانون بگذاری

.

بی نظمی و ناهنجاری؟:jawdrop:می خوای همه یک دشت و یک رنگ لباس بپوشن اینجوری با نظم تر میشه:banel_smiley_4:

بر خلاف شما من پوشیده بودن زیر سوال رفتن شخصیتم می دونم پس با پوشدن لباس پوشیده احشاش حقارت و زیر سوال رفتن شخصیتم می دونم

• Like 2
لینک به دیدگاه
اتفاقا يكي روشاي مقابله با قانون ظالمانه، نافرماني مدنيه.

هر چند كسي اينجا هنوز اينو نگفته. فقط دارن مخالفت ميكنن با قانوني كه به نظرشون ناعادلانه ست.

عدالت؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
عدالت؟

اگر بین دختر و پسر نزاعی رخ بده همه به چشم یه موجود عوضی به دختر نگاه میکنن...کدوم دار؟؟ ندیدی چه جوری همه میگن: وای دختره پررو. چه جوری جواب پسره رو میده؟

از بس که آقایون دست و دل پاک هستن. از همون طرف میله کم آزارشون نمیرسه.این جور چیزهام خیلی کهنه شده. چیزهای جدیدتر اومده. وقتی دو طرف اتوبوس یه اندازه جا نداره( یعنی وقتی تبعیض برقراره)، وقتی ماشین به اندازه کافی نیست، باید بیان حقشونو بگیرن.

شما کجا زندگی میکنی؟همه فرصتهای شغلی؟ کدوم فرصت شغلی؟کجا دختر استخدام میکنن؟ کجا دختر رو با شرایط برابر با یه مرد استخدام میکنن؟ یه چیزی بگو با عقل جور دربیاد...نمیگم یه چیزی که به واقعیت نزدیک باشه..یه چیزی که حداقل با عقل جور دربیاد.

یعنی چی؟ من اون جوری که دلم میخواد نگردم که تو تشخیص بدی من ازدواج کردم یا نه؟ ظاهر افراد به خودشون مربوطه. این از ابتدایی ترین حقوق یه انسان هستش.

کسانی که همه چیز رو با هم قاطی کردن، کسانی که نفهمیدن قرن 21 ، زمان تعصب و نابرابری و تبعیض اونم از نوع جنسی نیست، کسانی که نفهمیدن محدودیت همه جانبه مردم رو عقده ای میکنه اخلاق رو به نابودی میکشونن.

• Like 4
لینک به دیدگاه

این یه نظرسنجی بود!مسلمامن وشمانظراتی داریم هرکدوم درخانواده ای وطبق عقایدی بزرگ شدیم احترام به نظرات بقیه افرادجامعه یکی ازمهمترین اصول یک جامعه بافرهنگ هستش فقط دراین میان نباید از حریمها تجاوز کرد کم کم این عقایدمختلف جای خودش رو پیدا میکنه وهرکس هرجور لازم باشه در جامعه زندگی میکنه مهم افکار مسموم هستش که نباید اجازه بدیم این افکار اتحاد اجتماعی مارو ازمون بگیره همه ما ایرانی هستیم بایددفاع کنیم از حریم خودمون خوشحال شدم

از اینکه دریک جمع دوستانه نظرات شما عزیزان رو شنیدم امیدوارم موفق باشید وسربلند که همه از یک خاک و ریشه ایم

تمام این حرفها فقط بهانه ای بیش نیست برای تبادل نظرات مختلف

شاد باشید و سربلند

• Like 1
لینک به دیدگاه

به قیمت زیر پا گذاشتن و اخلاقیات انسانی ؟!

من نه با دین کاری دارم و نه با گشت ارشاد

اما یه آقا پسر چی با خودش فکر می کنه که شلوار فاق کوتاه می پوشه و تازه شلوارش رو هم می کشه پایین و یه بلوز اندامی و کوتاه هم تنش می کنه که ...... بقیه اش رو حتما خودتون می دونین

.

چند تا سوال از شخص شما دارم،

شلوار فاق کوتاه پوشیدن یه پسر چه ضرر وآسیبی به شما میرسونه؟چه ضرر و آسیبی به جامعه میرسونه؟چه آسیبی به خودش میرسونه؟

ارتباط ،تقابل و تناقض این شلوار فاق کوتاهو با اخلاقیات بفرمائید لطفا؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
چند تا سوال از شخص شما دارم،

شلوار فاق کوتاه پوشیدن یه پسر چه ضرر وآسیبی به شما میرسونه؟چه ضرر و آسیبی به جامعه میرسونه؟چه آسیبی به خودش میرسونه؟

ارتباط ،تقابل و تناقض این شلوار فاق کوتاهو با اخلاقیات بفرمائید لطفا؟

فقط وقتی یه کم دستش رو می بره بالا یا خم می شه و یا روزی صندلی می شینه و از اقبال بد تو هم پشتش ایستادی هر آنچه که نباید رو به نمایش می گذاره

هر چند از اون آدم توقعی بیش از این نمی ره چون داره اون کار رو از قصد انجام می ده و با این کارش می خواد بگه به من نگاه کنین من هم هستم در کل برای این فرد نه اخلاقیات اهمیتی داره و نه خودش شخصیتی داره که بخواد حفظش کنه

اون وقته که یا باید خودت با چنین .... درگیر بشی و یا پای یکی مثل گشت رو بکشی وسط

البته فکر نکنم از نظر شما مشکل خاصی داشته باشه اما از نظر من چندش آورترین حرکتیه که می شه انجام داد

فکر می کنم منظورم رو رسونده باشم

.

• Like 1
لینک به دیدگاه

فقط وقتی یه کم دستش رو می بره بالا یا خم می شه و یا روزی صندلی می شینه و از اقبال بد تو هم پشتش ایستادی هر آنچه که نباید رو به نمایش می گذاره

هر چند از اون آدم توقعی بیش از این نمی ره چون داره اون کار رو از قصد انجام می ده و با این کارش می خواد بگه به من نگاه کنین من هم هستم در کل برای این فرد نه اخلاقیات اهمیتی داره و نه خودش شخصیتی داره که بخواد حفظش کنه

اون وقته که یا باید خودت با چنین .... درگیر بشی و یا پای یکی مثل گشت رو بکشی وسط

البته فکر نکنم از نظر شما مشکل خاصی داشته باشه اما از نظر من چندش آورترین حرکتیه که می شه انجام داد

فکر می کنم منظورم رو رسونده باشم

.

جواب هیچکدوم از سوالهای منو ندادید؟!

خوب نگاش نمیکردی؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
بی نظمی و ناهنجاری؟:jawdrop:می خوای همه یک دشت و یک رنگ لباس بپوشن اینجوری با نظم تر میشه:banel_smiley_4:

بر خلاف شما من پوشیده بودن زیر سوال رفتن شخصیتم می دونم پس با پوشدن لباس پوشیده احشاش حقارت و زیر سوال رفتن شخصیتم می دونم

نخیر نیازی به پوشش یک دست نیست

فقط نیاز به یه کم درک و فهم بیشتر برای شناخت موقعیته که در اون صورت چوبی هم بالای سرمون نخواهد بود

با توجه به گفته های شما حیوانات باید با شخصیت ترین موجودات روی زمین باشن ! :icon_pf (34):

این خانه از پای بست ویران است

ما یا باید خودمون رو محدود کنیم و یا باید هر لحظه مورد اهانت یکی از همین ارشادی ها قرار بگیریم

برای تغییر شرایط باید قانون عوض بشه که اون هم مستلزم عوض شدن قانون گذاره

وگرنه با این کارا به هیچ کجا نمی رسیم

.

لینک به دیدگاه
جواب هیچکدوم از سوالهای منو ندادید؟!

خوب نگاش نمیکردی؟

یعنی باید واضح تر از اینی که هست می گفتم ؟!

دارم کم کم به این نتیجه می رسم که تعاریف افراد هم از اخلاقیات و نشانه های آدمیت متفاوته :ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اومدیم و یه روز قانون گذاشت همه باید برن تو گونی...مایی که نریم خودمون رو میبریم زیر سوال؟

قانونی که به واسطه اون به قول شما یه عده...بقیه رو میگیرن زیر مشت باید باهاش مقابله بشه. باید بهش دهن کجی بشه.

شور چی درمیاد؟ به من و شما ربطی نداره کی چه جوری لباس میپوشه. والسلام.

قانون داریم تا قانون

این قانونی که الان داریم در موردش صحبت می کنیم قانون گذارش 32 سال پیش به انتخاب پدر و مادر من و شما راس کار نشستن و این قانون هم مورد تایید همگان بوده که تا به حال ادامه داشته

حالا ما نمی تونیم 2 ساله با زیر پا گذاشتن ارزش های خودمون که به خاطر جنگ با حکومت داریم پایمالشون می کنیم این قوانین رو عوض کنیم و یا با هاشون مقابله کنیم

در ضمن جرا به من و شما ربطی نداره که هر کس داره چه طور لباس می پوشه مگه ملک شخصی باباشه که هر جور دلش خواست بیاد بیرون

هر جای دنیا رو که نگاه کنین یه سری مقرراتی هست که افراد رو محدود می کنه حالا چه کشور آزادی مثل آمریکا باشه و چه کشور به اصلاح مسلمانی به اسم ایران

بعدشم من گفتم خودم اصلا دختر مقیدی نسبت به حجاب و نوع پوشش نیستم اما حداقل جوری توی خیابون برخورد می کنم که کسی نتونه آسیبی بهم برسونه

نه مثل بعضی ها که فکر می کنن توی اتاق خوابشونن

.

• Like 3
لینک به دیدگاه

قانون داریم تا قانون

این قانونی که الان داریم در موردش صحبت می کنیم قانون گذارش 32 سال پیش به انتخاب پدر و مادر من و شما راس کار نشستن و این قانون هم مورد تایید همگان بوده که تا به حال ادامه داشته

حالا ما نمی تونیم 2 ساله با زیر پا گذاشتن ارزش های خودمون که به خاطر جنگ با حکومت داریم پایمالشون می کنیم این قوانین رو عوض کنیم و یا با هاشون مقابله کنیم

در ضمن جرا به من و شما ربطی نداره که هر کس داره چه طور لباس می پوشه مگه ملک شخصی باباشه که هر جور دلش خواست بیاد بیرون

هر جای دنیا رو که نگاه کنین یه سری مقرراتی هست که افراد رو محدود می کنه حالا چه کشور آزادی مثل آمریکا باشه و چه کشور به اصلاح مسلمانی به اسم ایران

بعدشم من گفتم خودم اصلا دختر مقیدی نسبت به حجاب و نوع پوشش نیستم اما حداقل جوری توی خیابون برخورد می کنم که کسی نتونه آسیبی بهم برسونه

همه میدونن که پدر و مادر ما به این قانون رای ندادن. تو قانونی که ملت بهش رای دادن این چیزها نبود. حجاب اجباری نبود. چیزی به اسم گشت ارشاد نبود.

خیلی قوانین هست مثل سربازی اجباری مثل همین قوانین خانواده ضد زن که مورد تایید نیستن ولی به زور چماق اجرا میشن.تو این مملکت اجرا شدن یه قانون دلیل بر مقبول بودنش نیست.

2 سانت مانتو کوتاه تر یا بلندتر یا موهای بیرون و تی شرت کوتاه با هیچ ارزشی منافات نداره. همین نمیتونیم، نمیتونیم هاست که باعث شده حرکت در برابر این ظلم کند باشه وبه جایی نرسه. آیه یأس میخونیم!

اصلا به من و شما ربطی نداره. وقتی کسی عقده نداشته باشه خودش میدونه چه جوری بیاد بیرون. جاهای دیگه دنیا فقط لخت مادرزاد رو پلیس دستگیر میکنه. اونم بگیرن نمیبرن بزنن داغونش کنن.واقعا کسی عقل سالم داشته باشه برهنه میاد بیرون؟ بازم میگم گیر دادن و کتک زدن و خونین و مالین کردن و بازداشت کردن مردم اثر روانیش خیلی بدتر از به اصطلاح بدحجابیه.

خانوم عزیز امروز به حجابت گیر نمیدن . یه چیز سلیقه ایه. دستورالعمل ندارن.هرکی هرجور تشخیص بده رفتار میکنه. به هر چی که خوشش نیاد گیر میده. اگر کوتاه بیای فردا به هزار تا چیز دیگه گیر میدن که ممکنه شامل حال تو هم بشه. جلوی ظالم وقیح باید ایستاد. وگرنه یه روز یقه مارو هم میگیره.

• Like 7
لینک به دیدگاه

من اگه کلی در نظر بگیریم موافقم

بر فرض شما فکر کن در مواقعی که ارازل برای خانمها مزاحمت ایجاد میکنن

یا و جود اشرار آدمای ناجور بزهکارن واقعا آدم به پلیس امنیت اخلاق احتیاج داره و بعضیا که معتقدند این موضوع دخالت در امورخصوصیه باید بگم دارن اشتباه میکنن اگه یه آقایی در تعادل روحی نباشه با یه وضع ناجور بیاد بیرون جوری که میشه گفت لباس نپوشیده آیا پلیس نباید دخالت کنه؟

و اما پلیس اخلاق در ایران به جای گشتن تو خیابون و پراکنده کردن ارازل و جلوگیری از مزاحمت ها تما انرژیشو صرف امر به معروف میکنه که خانم شما چرا دوتا شیوید موت بیرونه چرا مانتوت کوتاهه و در واقع وظیفه اصلیشو فراموش کرده

و من چون با این کاراشون مخالفم و میدونم منظورتون پلیس امنیت اخلاق در ایران بوده خیر مخالف هستم رو انتخاب کردم:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

قانون داریم تا قانون

.

حتي اگه اون زمان حجاب اجباري رو مستقيما و مستقل از كل اصول ديگه قانون اساسي، به راي گذاشته بودن و اكثريت باهاش موافقت كرده بودن بازم قانون ظالمانه رو عادلانه نميكرد. يه چيزايي ست كه تو حوزه انتخاب اكثريت نيست. اكثريت نميتونه حقوق واضح اقليت رو ازش بگيره.

اونم حقوق شخصي مثل چطوري لباس پوشيدن رو.

درباره قانون اساسي اون زمان ، يه ركن مهم دموكراسي، آزادي بيان و اطلاع رسانيه. وقتي نباشه دموكراسي به اجرا گذاشته شده ناقصه.

درباره اينكه اول حكومت رو بايد بركنار كرد تا يه قانون رو اصلاح كرد هم سخن اشتباهيه. چرا؟!

چون اولا نافرماني مدني، خودش يكي از روشاي سرنگوني حكومتهاست. ثانيا: وقتي مردم با يه قانون يا يه قرارداد مشكل داشته باشن، ميتونن نسبت به همون حكم نافرماني مدني داشته باشن. نمونه هاشو تو تاريخ خودمون زياد داشتيم. مرتبط ترين نمونه اش به اين موضوع، كشف حجاب رضاخانيه.

اينكه مثلا 10 بار به نوع لباس شما گير ندادن و گير دادنشون به ديگرانو از مشكل خود اون آدما ميدونيد و سكوت ميكنيد، مقدمه ايه براي اينكه بار يازدهم به خودتون گير بدن و ديگران نگاه كنن و مشكل رو از شما بدونن.

درباره قانون كشوراي ديگه هم كه مريم عزيز توضيح داد.

• Like 5
لینک به دیدگاه

یعنی باید واضح تر از اینی که هست می گفتم ؟!

از مطلب شما اینطور برداشت میشه که شلوار فاق کوتاه این آقا پسر به همراه رفتار ناشایستی که داشته باعث ناراحتی شما دریک لحظه شده و چندشتون شده،که مشخصه مداوا و پیشگیری از این موضوع نگاه نکردن به این آقا پسر بود.

و این هیچ دلیلی نیست که کسی شلوار فاق کوتاه نپوشه!!!لباس پوشیدن یه مسئله شخصیه و به کسی ارتباط نداره. شاید از نظر اون آقا پسر هم لباس پوشیدن من مسخره باشه...

به هرحال شما فقط قسمت اول سوال منو پاسخ دادید.و بقیه سوالات بی پاسخ موند. البته اگه دوست ندارین جواب ندین چون مختارین.

دارم کم کم به این نتیجه می رسم که تعاریف افراد هم از اخلاقیات و نشانه های آدمیت متفاوته :ws52:

بله ،به نتیجه کاملادرستی رسیدین.یک سری از اصول اخلاقی هست که تقریبا همه انسانها و جوامع در مورد اونها اتفاق نظر دارند،مثل دروغ نگفتن،غیبت نکردن،تهمت نزدن،دزدی نکردن ،خیانت نکردن......،

اما یک سری مسائل هست که فقط یک عده بخصوصی این مسائلو به عنوان اخلاقیات و ارزشهای اخلاقی قبول دارند(که به اینها میگن ارزش).چون این مسائلو از اول به عنوان شعار و خط مشی اصلی برای خودشون قرار دادن .بطور مثال در کشور ما عده ای هستند که عدم اعتقاد بانوان به حجاب و رعایت نکردن حجابو نه تنها غیر اخلاقی میدونن بلکه این بانوان رو فاسدومنحرف بشمار میارن و در ادامه همین طیف ،گروهی مثلا شلوار فاق کوتاهو ضد اخلاق بحساب میارن.

در صورتیکه لباس پوشیدن یک امر خصوصیه و به کسی ارتباط نداره(لطفا دقت کنید نوشتم لباس پوشیدن نه برهنگی)

• Like 2
لینک به دیدگاه

.

بنظر اشتباه به عرضتون رسوندن. نه تنها در امریکا و استرالیا و خیلی کشورهای دیگه ،بلکه در کشورهایی مثل مالزی و ترکیه که مسلمان هستندلباس پوشیدن یه امر شخصیه و کسی در این امر دخالت نمیکنه.

در سایر کشورها اگه یه نفر میخواد بره ورزش یا باشگاه، شلوارک و تیشرتشو میپوشه و به راحتی سوار دوچرخش میشه ومیره باشگاه و اگه نزدیکه خونش باشه پیاده میره....،چه پسر و چه دختر ... ،هیچکس هم کوچکترین نگاهی بهشون نمیندازه!!!

در همون مالزی بعضی خانمها با بیکینی میرن استخر و بعضی دیگه در همون استخر باحجاب اسلامی میرن تو آب و هیچکس نه به مایو داره نگاه میکنه و نه به محجبهه.

تو خیابونای سایر کشورهای آزاد هم از آدمهای بالباس کاملا رسمی مثل کتو شلوار و کراوات و کتو دامن برای بانوان دیده میشه تا آقایون با شلوارک و تیشرت و خانمها با شلوار یا شلوارک و تاپ و حتی خانمهای محجبه با حجاب کاملا پوشیده.... و هیچ کس در راه خدا هیچ نگاهی به هیچ کدوم نمیندازه و همه براحتی به راهشون ادامه میدن.

متاسفانه در محیط ما اشکال در لباس نیست بلکه در مغزها و نگاه هاست که در اثر محدودیتها و باورهای خاص بوجود اومده.

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...