Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ اگر این حراستی های یونیو هم پاک میکردیم خوب میشد 7 لینک به دیدگاه
خاک 60 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ az tavalode20 salegi ta alano pak mikardam ke hich azash namone kash mishod 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ منم از همش درس گرفتم ولی خب پاک بشه بهتره خیالم راحت تره 4 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ من با یکی از بهترین دوستام حرفم شده اونم مقصر اصلی منم اون لحظه رو پاک میکردم چون اون درگیری باعث شد ازم جدا بشه .......................................................... آرزوم هم اینه که یه روزی منو ببخشه و باز مثل گذشته باهام رفیق بی ریا باشه شما هم دعا کنید چون من واقعا دوسش دارم 7 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ اتفاقی که اول اردیبهشت 89 افتادو پاک میکردم 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ من هیچ چیزی را پاک نمیکردم. چون لحظه لحظه زندگیم از اوج خنده هام تا اوج گریه ها باعث شده بشم این اسی امروزی !!! اگر پاک میکردم شاید الان ابی بودم یا الی ......... زندگی یک بازیه،پاک بکنین یا نکنین میگذره،چه بخندین چه زجر بکشین،تموم میشه. پس سعی کنین به جای این کابوس تلخ،رویایی شیرین ببینین. 11 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ من همه جاشو پاک میکردم و از اول خط مینوشتم... 8 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ من جاییشو پاک نمی کردم با یه خطایی قشنگترش میکردم 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ هرچی فکرمیکنم میبینم این تضادها همش نتیجه انسان بودن ماست هیچ چی رو پاک نمیکردم یعنی مفهوم زندگی به همین پستی وبلندیهاشه ولی بیخیال 10 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ جدا فکر نمیکنم بخوام چیزی رو پاک کنم اما شاید قسمت آشناییم با یکی رو پاک کنم دقيقا مثل من ............. منم قسمت آشناییمو با یه نفر پاک میکردم که دیگه خاطراتش این همه عذابم نده ! ناراحت نباش بعد از مدتي برات عادي ميشه آقا یدونه کمه. من چند تا لازم دارم! :icon_pf (34): تو ديگه وضعت خيلي خرابه هرچی فکرمیکنم میبینم این تضادها همش نتیجه انسان بودن ماستهیچ چی رو پاک نمیکردم یعنی مفهوم زندگی به همین پستی وبلندیهاشه ولی بیخیال موافقم دنيا رو بي خيال 2 لینک به دیدگاه
یاسـمن 154 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ هر چی فکر می کنم می بینم اگه اشتباهاتمو پاک کنم دوباره تکرارشون می کنم تر جیح میدم بمونه تا تجربه ای بشه برا ادامه ی زندگیم ولی اگر هم بخوام چیزی رو پاک کنم همه ی خوبیها و لطفهایی که در حق دیگران کردم و با همه ی بدی هایی که دیگران در حق من کردن و پاک می کنم تا خیلی از خود راضی نشم و از دیگران هم کدورتی به دل نداشته باشم 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ هرچی فکرمیکنم میبینم این تضادها همش نتیجه انسان بودن ماستهیچ چی رو پاک نمیکردم یعنی مفهوم زندگی به همین پستی وبلندیهاشه ولی بیخیال حرف دل ما رو زدی جیگر پاک کردن اشتباست من پاک کن رو میدادم یه مداد رنگی میگرفتم و زیر نکات مهم خط می کشیدم 6 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ من از سال 87 به بعد رو پاک می کردم هر چند اتفاقات فوق العاده خوبی هم برام توی این بازه زمانی رخ داد اما چندین اتفاق بد هم بود که هیچ وقت دوست نداشتم تجربه اشون کنم (چرخ گردون بد گردوند) و لحظه های خوبم رو هم تحت شعاع قرار داد به همین خاطر خوب و بدش رو با هم می بخشیدم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده