shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فیلم شیش و بش پس از جنجال های فراوان بر سر انتخاب اسم و همچنین انتخاب بازیگران فیلم در طی ۴۴ جلسه فیلمبرداری شد. از جنجال های فراوان فیلم می توان از استفاده خودرو شخصی محمد رضا گلزار در این فیلم اشاره کرد که در برخی از تصاویر نیز مشخص است. 16 لینک به دیدگاه
مجيد 56 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ :w00:من اصلا از بازيش خوشم نمياد:167: 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ پلاکش رو ببینید! گذر موقته احتمالا ازین ماشیناس که اینجا پلاک نمیکنن و فقط به درد بعضی جاها مثل کیش میخوره 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ پلاکش رو ببینید! گذر موقتهاحتمالا ازین ماشیناس که اینجا پلاک نمیکنن و فقط به درد بعضی جاها مثل کیش میخوره آیودی هست بنده خدا تازه گیرش اومده حتما 2 لینک به دیدگاه
*کوچولو* 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گلزار بدبخت چیکار کرده که اینجوری میگید؟؟ 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پلاکش رو ببینید! گذر موقتهاحتمالا ازین ماشیناس که اینجا پلاک نمیکنن و فقط به درد بعضی جاها مثل کیش میخوره باباااااااااااااااااااااا دقت. زرررررررررد!!!! همینو بگو. 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وقتی واسه یه ربع ساعت بازی جلو دوربین چند میلیون شایدم میلیارد میگیره ماشینش بایدم این باشه..............عجب رنگیم هستااااااااااااااااااااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
b4gher 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نوش جونش زحمت کشیده به اینجا رسیده. مبارکش باشه خدا بیشترش بده. 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به دوس پسر من چیکار دارین ها:w00: 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به دوس پسر من چیکار دارین ها:w00: 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مبارکش باشه خدابیشتر از اینابهش بده. چقد بچه ها شماها حسودین... 3 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو ايران به چه چيزي اهميت ميديما! 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا مگه ماشینش چیه؟؟؟ خیلی قشنگه؟؟؟ ماشین منو ببینین چی میگین!!!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده