Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ در روز دوم عید هرگز عروسی نگیرین 5 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ هیچ وقت با مانتویی که تازه خریدین به جنگل نرین چون ممکنه پاره بشه :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ من هم امسال فهمیدم نوروز هر سال مزخرف تر از پارسال! چرا عیدا انقد بی مزه شده؟ 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ من هم امسال فهمیدم نوروز هر سال مزخرف تر از پارسال!چرا عیدا انقد بی مزه شده؟ چی این روزها مزه داره که عید داشته باشه؟ دیگه هیچی مثل قبل مزه نداره 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ اینم یه عکس از تخته جمشید در نوروز مثل راهپیمایی می مونه 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ اینم یه عکس از تخته جمشید در نوروز مثل راهپیمایی می مونه واقعا خیلی وحشتناکه :w74: همه جای شیراز همینجوری هست ولی امسال یکم کمتر مسافر نوروزی اومده بودند شیراز 3 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ من چند سال فهمیدم نوروز واسه بچه ها قشنگه...لارم نیس من با این سنم توی عید کاری کنم!!!!همیشه برنامه میریزم 13 روز استراحت کامل کنم:فیلم+خواب+غذا+کلا نفریح!!!!واسه اینکه دلم خوش باشه یه بار به برنامه ام عمل کردک!!!:دی :دی 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ چی این روزها مزه داره که عید داشته باشه؟دیگه هیچی مثل قبل مزه نداره واقعا خیلی وحشتناکه :w74:همه جای شیراز همینجوری هست ولی امسال یکم کمتر مسافر نوروزی اومده بودند شیراز بیشتر شهرای ایران همینجورین تو عید....ما که عیدا معمولا مسافرت نمیریم به خاطر همین شلوغیش....واقعا کلافه کنندست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده