الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ من میخوام معلم احکام بشم آخيييي من كه ميدونم فقز به خاطر ثوابشه 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ من میخوام معلم احکام بشم خجالت بکش تو همین چند دقیقه پیش داشتی یه جایی میرفتی و به من هم خط میدادی :zadan: لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ اون اقا مث اینکه خیلی با من هم سلیقه است خیره شده روی اونکه دستش زیر چونه س :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ اون اقا مث اینکه خیلی با من هم سلیقه است خیره شده روی اونکه دستش زیر چونه س :icon_pf (34): چشاتو درويش كن حاجي. لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ چشاتو درويش كن حاجي. لامصب قلبه که نمیذاره :cryingf: لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ اونکه دستش زیر چونشه رو بگو چه با علاقه میگوشه فکر کنم رسیده به جاهای حساس فیلم 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ در این مملکت همه حق عشق بازی دارند و این فرد نیز یک انسان است...... (اتحادیه حمایت از همیشه مظلومان ایران) لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ یعنی آخرش حاج آقا دخترها رو هدایت میکنه یا دخترها حاج اقا رو... 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ اون که دستش زیر چونشه چه محو حاج آقاست چی داره میگه بهشون ...خیلی چیز جذابی داره میگه انگار! 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ اونکه دستش زیر چونشه رو بگو چه با علاقه میگوشه فکر کنم رسیده به جاهای حساس فیلم کاملا در اشتباهی . وقتی یکی این ژست رو داشته باشه یعنی قسمت حساس فیلم رو رد کرده مرحله ی رفع اسپاسم رو داره میگذرونه لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ این یه حاج اقای خوبه . چون جوونا رو به سمت خودش جذب کرده ؛ مخصوصا دست زیر چونهرووو 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ اون دست زير چونهه مثل اينكه نظر خيلي از دوستان رو جلب كرده. 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ چی کارش دارید بنده خدا رو !!! بذارید ثوابشو بکنه !! لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ چی کارش دارید بنده خدا رو !!!بذارید ثوابشو بکنه !! ثواب رو که نمیکنند . میبرند صواب رو مث اینکه میکنند لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ ثواب رو که نمیکنند . میبرندصواب رو مث اینکه میکنند حالا چه فرقی میکنه ؟!؟!؟! مهم اون نور معنویته که به قلب دانشجوها و حاج آقا تابیده !!! لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ حالا چه فرقی میکنه ؟!؟!؟!مهم اون نور معنویته که به قلب دانشجوها و حاج آقا تابیده !!! اشتباهت همینه در این حالات معنوی خاص, چیزی تابیدنی نداریم . جاری شدنی داریم حالا نور باشه یا هرچی کل کل نکن کار دستم میدی ها لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ اشتباهت همینهدر این حالات معنوی خاص, چیزی تابیدنی نداریم . جاری شدنی داریم حالا نور باشه یا هرچی کل کل نکن کار دستم میدی ها خودت داری کل کل میکنی ..... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده