Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ ولی من با 202 حال نمیکنم....یه چیز باحال بانتخاب خو 5 صفحه اسپم کردیم باسه امشب کافیهدر کل به ماهیان خود غذا ندهید شب بخیر همگی:flowerysmile: ولی من هنوز گرم نشدم شب خوش 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ شوما همون بگی امین آقا برا ما قبوله.... اخه به دلم نمیچسبه ...یه چیز باحال تو مایه های نپون بگو!:smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ سوسولو....زودی رفت بخوابه! زهی خیال باطل! :ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ همون امین خالی بوگو...امین کمه تو انجمن.....درضمن....ما کهنه کارتر ازین نپتونیم...حق آبوگل بیشتره... اخه زشته....کوچیکتری گفتن!بزرگتری گفتن! 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ عقده ها و کمبود های درونی ات را خالی کن عسل بابا! :smiley (18): من بزرگترم....خیالت جم.... اِ...پس نمیشه امین خالی صدات کنم!!! 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ چرا نمیشه؟! چون تو مراممون نیس که بزرگتر از خودمو اسم کوچیک و خالی صدا کنم :smiley (18): 2 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ نه هر چی تو دوس داری میتونی بهشون بدی.. چون توییابقیه اینکارو نکنن ماهی های ما تا 15 روز نشده همشون میمیرن... 3 4 سال پیش بود که این ماهیه هنوز زنده بود بعده یک ماه من همش به امیده اینکه بمیرن میرفتم خونه... هی به مامانم میگفتم پس چرا اینا نمی میرن؟ مامانم میگفت خوبی تو؟ ___________________ اما به ماهی نباید غذا داد رو دل میکنن اینم نظر کارشناس بخش زیست شناسی دریا :w74: 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ سوسولو....زودی رفت بخوابه! زهی خیال باطل! :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ بهترین غذا برای ماهی قرمز سفیده تخم مرغ آب پزرو تیکه تیکه کنید کم کم بدید بخورن... 2-3 بار در روز باید بهشون غذا داد ولی به مقدار کم که آب تنگ کثیف نشه... تکه های نون خشک هم خوبه... باید به ماهی غذاهای مختلف داد تا ویتامینای مورد نیاز بدنشون تامین بشه.. یه جایی خوندم که تکه های دل و جگر نپخته هم خوبه بهشون بدیم ..من امتحان کردم دوس نداشت ولی فایترم عاشق دل له شده اس.. 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ بهترین غذا برای ماهی قرمز سفیده تخم مرغ آب پزرو تیکه تیکه کنید کم کم بدید بخورن...2-3 بار در روز باید بهشون غذا داد ولی به مقدار کم که آب تنگ کثیف نشه... تکه های نون خشک هم خوبه... باید به ماهی غذاهای مختلف داد تا ویتامینای مورد نیاز بدنشون تامین بشه.. یه جایی خوندم که تکه های دل و جگر نپخته هم خوبه بهشون بدیم ..من امتحان کردم دوس نداشت ولی فایترم عاشق دل له شده اس.. ماهیهای مختلف، به غذاهای مختلف، عکسالعمل نشون میدن فایتر، نوعی ماهش جنگجو و به گوشت علاقه بیشتری داره ماهی گلی، به نسبت گیاهخواره و به گوشت زیاد علاقه نشون نمیده من یه آکواریوم مخصوص ماهیای گوشتخوار داشتم با حداقل 5 نوع ماهی، که هر کدوم حداقل 30 سانت شده بودن و یه لاکپشت هر کدوم از این ماهیا، غذاهای متفاوتی رو میخوردن البته عادتی هم هست یه غذا لذیذ بهشون بدین، دیگه فقط دنبال اونن 4 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ اسپما ته کشید اسپم دوس میداری؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده