الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ وا....ما که ماهی نگرفتیم امسال! جو نگيرتت بابا...با تو نبود كه 1 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ برش داشتم سرشو کوبندم به میز.. درجا مرد قاتل:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ به زبون ارشميدسينگ ميشه يافتم خوووووووو :w00: چه زبونی؟ اشنا نیستم باهاش 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ اتفاقا ما این ماه همین ماهی قرمزو تشریح کردیم اونم زنده زنده... خودم کارشو ساختم:smiley (18):روی باله ای شکمیش خیلی حساسه... پرید بالا افتاد رو زمین برش داشتم سرشو کوبندم به میز.. درجا مرد کلا چیزه خوبی نیستن.. خیلی پرو تشریف دارن :w58: من از اين ميترسمممممممممممم 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ چه زبونی؟ اشنا نیستم باهاش مرحوم ارشميدس!! به جا نيمياري؟ 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ قاتل:banel_smiley_52: :smiley (18): :w58: من از اين ميترسمممممممممممم این چیه؟ متین خانوم:w00: وقتی هر جلسه بخوای ماهی های مختلفو تشریح کنی همین میشه دیگه وقتی زیادی بالا پایین کنن باید درجا مخشونو بکبونی به میز 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ اتفاقا ما این ماه همین ماهی قرمزو تشریح کردیم اونم زنده زنده... خودم کارشو ساختم:smiley (18):روی باله ای شکمیش خیلی حساسه... پرید بالا افتاد رو زمین برش داشتم سرشو کوبندم به میز.. درجا مرد کلا چیزه خوبی نیستن.. خیلی پرو تشریف دارن نمیدونم یه دفعه میبینی کار داره دیگه... چه رمانتیکککککککک بهدم میپزیشون؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ مرحوم ارشميدس!! به جا نيمياري؟ میشناسمشون اما باهاشون هم کلام نشدم ببینم زبونشون چه جوریه:2rqfst4: چقده خشن....فک کنم رو دست ارنیکا درومدی... نخیرم...کار نداره.... تازه همه میدونن روحیه من چقد لطیفه.... حالا که اینو گفتم بزار اینم بگم سره تعیین گروه خونی شد باید نوک انگشته سبابمونو با لانست سوراخ میکردیم همه اینکارو کردن من نتونستم .... حالم بد شد رنگم پرید رفتم بیرون از کلاس باسم اب میوه خریدن... طاقته خون دیدن نداشتم 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ وا....ما که ماهی نگرفتیم امسال! با اون یکی اقا امین بودم خب چرا اسماتون مثِ همه؟!!!یه اسمی بانتخابین تا ازین به بعد اونجوری صدا کنم تا اشتب نکنی نوچ فک نکنمآخه هنوزم شنگولن بعد 3-4 ساعت ماهیا تا برسن دست ما کمه کم 3 بار سکته میکنن یه بار وقتی از حوض به تانکر منتقل میشن یه بار وقتی به همین فروشنده ها میرسن و میرن تو ظرفای کوچیک یه بارم وقتی اونا میندازنشون تو مشما تا بدن دست مشتری یه بارم وقتی که توی پلاستیک تو دست مشتری ست و همش تکون میخوره اتفاقا ما این ماه همین ماهی قرمزو تشریح کردیم اونم زنده زنده... خودم کارشو ساختم:smiley (18):روی باله ای شکمیش خیلی حساسه... پرید بالا افتاد رو زمین برش داشتم سرشو کوبندم به میز.. درجا مرد کلا چیزه خوبی نیستن.. خیلی پرو تشریف دارن نمیدونم یه دفعه میبینی کار داره دیگه... ماهم یه بار تشریحش کردیم...کلی حال داد...ولی خیلی دلمون سوخت...اصن هیچ کدوممون دلمون نمیومد بهش دست بزنیم :smiley (18): این چیه؟ متین خانوم:w00: وقتی هر جلسه بخوای ماهی های مختلفو تشریح کنی همین میشه دیگه وقتی زیادی بالا پایین کنن باید درجا مخشونو بکبونی به میز 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ میشناسمشون اما باهاشون هم کلام نشدم ببینم زبونشون چه جوریه:2rqfst4: تازه همه میدونن روحیه من چقد لطیفه.... حالا که اینو گفتم بزار اینم بگم سره تعیین گروه خونی شد باید نوک انگشته سبابمونو با لانست سوراخ میکردیم همه اینکارو کردن من نتونستم .... حالم بد شد رنگم پرید رفتم بیرون از کلاس باسم اب میوه خریدن... طاقته خون دیدن نداشتم ای جانمممممممممممممم متینی رو عشخ استتتتتتتتتتتت 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ این چیه؟ متین خانوم:w00: وقتی هر جلسه بخوای ماهی های مختلفو تشریح کنی همین میشه دیگه وقتی زیادی بالا پایین کنن باید درجا مخشونو بکبونی به میز :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): میشناسمشون اما باهاشون هم کلام نشدم ببینم زبونشون چه جوریه:2rqfst4: :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ ای جانمممممممممممممممتینی رو عشخ استتتتتتتتتتتت 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): :banel_smiley_4: راس میگه تازه تو فروشگاها یه چوب دارن چنبار محکم میزنن مغزشو ناکار میکنن 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ عین هم نیس که...اون امین نپتون(امین گولاخ)ه....من امین آقا! :smiley (18): میدونم دچار کمبود محبتی اشکال نداره عییزم 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ اوخی....اوخی....خوب یکی ازون ماهیاتو میذاشتی تو جیبت،اونجا در میاوردی چششو میکردی تو لانستو ترشحات مغذشو میدادی بهشون...ای لطیف....ای حساس....(شکلک سبز مایل به بنفش) اینم فکره خوبی بود... به ذهنم نرسید 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ عین هم نیس که...اون امین نپتون(امین گولاخ)ه....من امین آقا! خود چيز پنداري مفرط كه ميگن اينه :4chsmu1: راس میگهتازه تو فروشگاها یه چوب دارن چنبار محکم میزنن مغزشو ناکار میکنن مامااااااااااااااااان :icon_pf (34): :smiley (18): میدونم دچار کمبود محبتی اشکال نداره عییزم بابا از خود گذشته...بابا مهربون...بابا فداكار 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ :smiley (18): میدونم دچار کمبود محبتی اشکال نداره عییزم موافقم... همش میگه اند می:smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ عین هم نیس که...اون امین نپتون(امین گولاخ)ه....من امین آقا! یه وقت تعارف نکنی...میخوای سرور گرامیوایناهم بگم؟؟؟ باشه ..پس من ازین به بعد ایشونو صداش میکنم نپتون و شوما رو 202 خوبه؟:دی 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ خو 5 صفحه اسپم کردیم باسه امشب کافیه در کل به ماهیان خود غذا ندهید شب بخیر همگی:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ دروخه؟گولاخی خو....:w00: :smiley (18)::smiley (18): عقده ها و کمبودهای درونیت رو خالی کن خود چيز پنداري مفرط كه ميگن اينه :4chsmu1: مامااااااااااااااااان :icon_pf (34): بابا از خود گذشته...بابا مهربون...بابا فداكار :ws3: انخده صحنه باحالیه چه صدایی داره موافقم... همش میگه اند می:smiley (18): الان زدم ناکارش کردم تا دیگه نگه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده