رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 567
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

• 2 هفته بعد...

سلام

کسی این شماره فصلنامه هنرهاي زيبا شماره 24، زمستان 1384رو داره؟

من این مطلب رو از توش احنیاج دارم

چشم انداز شهر / محله : پيشنهاد يك چارچوب مفهومي براي صورت بندي بيانيه چشم انداز

دكتر كورش گلكار ص 25

لینک به دیدگاه

تو تاپیک زیر بود:

مقالات شهرسازی نشریه هنرهای زیبای دانشگاه تهران

مقاله 39- چشم انداز شهر / محله پيشنهاد يك چارچوب مفهومي براي صورت بندي بيانيه چشم انداز

نویسنده : دکتر کوروش گلکار

منبع : نشریه هنرهای زیبا – دانشگاه تهران – شماره 24 – تاریخ انتشار : 1/12/1384

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

اگه کسی در جواب دادن به این دو سوال در حدّ چند خط به من کمک کنه ممنون می شم

1- برنامه ریزی منطقه ای چیست و کلاً به چه چیزی اطلاق می گردد و چه گستره ای را در بر می گیرد؟

2- لزوم کاربرد برنامه ریزی منطقه ای را تشریح نمایید؟

لینک به دیدگاه

فرآیندی در جهت مشارکت مردم و مناطق در برنامه ریزی و فراهم کردن زمینه برنامه ریزی منطبق با برنامه های کلان کلی و ویژگی های منطقه ای.

بالابردن سطح زندگی مردم در منطقه.

درواقع تصمیم گیری و برنامه ریزی در سطح منطقه هستش. برنامه ریزی برای انسانها و فعالیتها و منطقه ای که فعالیت های انسانی در آن شکل میگیرد. در چارچوب آمایش سرزمین هستش.

هدف استفاده بهینه از منابع منطقه برای توسعه منطقه هستش.

اما منظور از منطقه: تمام یا بخشی از یک یا چند استان که از نظر ویژگی های طبیعی و جغرافیایی همگون بوده و از نظر اقتصادی، اجتماعی، دارای ارتباطات فعال متقابل باشند.

واسه گرفتن جواب و درک بهتر از برنامه ریزی منطقه ای کتاب اصول و روش های برنامه ریزی منطقه ای دکتر کرامت ا... زیاری رو مطالعه کن :a030:

لینک به دیدگاه
سلام در مورد چیدمان فضاهای شهری مطلب می خواستم

یکی دو تا مقاله تو تاپیک های زیر هست که احتمالاً بدردتون بخوره:

مقالات طراحي شهري

مقالات مرتبط با فضای شهری

تاسيسات و تجهيزات شهري

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام اگه ممکنه دربارهی فرایند تحلیل سلسله مراتبی برام کتاب یا مقاله بفرستید

امیدوارم مطلب زیر واستون مفید واقع بشه:

فرآیند تحلیل سلسله مراتبی ahp

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام اگه میشه تحقیقی در هر موضوعی مرتبط با شهرسازی با رعایت اصول روش تحقیق(مقدمه-بیان مسله-اهمیت-اهدافخرد و کلان-نمونه گیری-منبع)برام بذارید کارم خیلی گیره نوکرم

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
نقشه، پروژه و انواع مقالات شهرسازی را در این تاپیک درخواست دهید تا در صورت امکان برایتان تهیه کرده و در انجمن ارائه دهیم.

سلام.ممنون از اين حركت مثبت در انتقال اطلاعات.لطفا كتاب لاتين جديدي در زمينه بافت فرسوده و همچنين موضوعات روز درباره بافت شهري.در واقع ميخوام بدونم از چه طريق مي تونم سايتي مرتبط پيدا كنم.:ws21:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

سلام خسته نباشید من یه سوال دارم نمونستم باید اینجا بپرسم یا نه خلاصه اگه جاش نیست ببخشید می خواستم ببینم کسی می دونه چرا تو ایران ساختمون ها رو تو 60 درصد شمالی زمین ها می سازن ؟ یعنی چرا کمتر پیش می آید که تو قسمت جنوبی یه پلاک زمین ساخته بشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام خسته نباشید من یه سوال دارم نمونستم باید اینجا بپرسم یا نه خلاصه اگه جاش نیست ببخشید می خواستم ببینم کسی می دونه چرا تو ایران ساختمون ها رو تو 60 درصد شمالی زمین ها می سازن ؟ یعنی چرا کمتر پیش می آید که تو قسمت جنوبی یه پلاک زمین ساخته بشه

دوست عزیز دلیل اصلی این کار استفاده از نور جنوبه که به دلیل قرار گیری ایران در نیم کره شمالی بهترین نور میباشه!!به همین دلیل ساختمان تو 60 درصد شمالی ساخته میشه که نور جنوب به خوبی دریافت بشه!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
salam lotfan baram solate konkore tarahi shahai va eskisesho befresdin va hamchenin mohemtarin sharsazi i maghlate

تو بخش طراحی شهری می تونید سوالات کنکور کارشناسی ارشد طراحی شهری و اطلاعاتی در مورد این کنکور رو کسب کنید :a030:

قسمت آخر صحبتتون رو متوجه نشدم. ممنون میشم طبق قوانین انجمن فینگلیش تایپ نکنید.

موفق باشید :a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...