Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ الان جملات بقیه از خودشونه؟؟ همه اون جملات بقیه رو من تو تلگرام خونده بودم خب يه چك مي كنم كه از جايي برداشته شده نباشه، ممكنه پيدا نكرده باشم. ولي خب اگه اينطورم باشه، ميشه حذفشون كرد. 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۵ در اوج یأس" فانوس دریایی" باشسوسو بزن در انتظارِ وصالش اوست نجات بخشِ به اوج رسان سلام آرزو خانوم عزیز چه عجب گذاشته شد. 3 لینک به دیدگاه
mohiy 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ بازی سرنوشت نیمی جبر است و نیمی اختیار. و پایان تنها کسی که از نیمۀ اختیار خوب بهره میبرد بر نیمۀ جبر پیروز می شود. 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ بازی سرنوشت نیمی جبر است و نیمی اختیار.و پایان تنها کسی که از نیمۀ اختیار خوب بهره میبرد بر نیمۀ جبر پیروز می شود. گذاشته شد، یادم رفته بود بگم. 1 لینک به دیدگاه
mohiy 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ گذاشته شد، یادم رفته بود بگم. سلام. چی گذاشته شد؟ 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۵ سلام. چی گذاشته شد؟ سلام بالای صفحه رو ببین، یه بخشی هست به نام جملات کاربران که جلاتی دوستان توی این تاپیک از خودشون میذارن، اونجا به صورت رندوم نمایش داده میشه، جمله شما هم به لیست جملات اضافه شد. 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۶ واقعیت دروغیه که همه باورش کردن باورش نکنی عذابت میدن، پذیرش یا عدم پذیرشش با خودت، 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ از صدای سخن دوست ندیدم خوشتر خخخخخخخخخخ 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ تو کار خدا دخالت نکنید وقتش که بشه به آرزوهات میرسی لینک به دیدگاه
سامره حاجیان 69 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ فصل پوچ تنهای شد یار شب درد اگین من وزید بادی شد روی موهایم ارام سواری کرد دوش به دوشم زل میزد در عمق دیده ام پرواز کرد آمد و کنج شیرین دلم نشست اولش تلخ بود گامی بزرگ در قلبم نهاد شیرین مزه دو مزه شدنش با حالم نمیخاند پیچید پیجید دقیق نشست روی لبم بوسه ایی آرام شد مرا بویید بوسید و اینک شد همرنگم جایش گذاشتم پی همرنگی های درونم بغض شد اشکی سرد .....نوشته سامره حاجیان 1 لینک به دیدگاه
P-230 67 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۶ «من انسانی هستم که هنگامیکه تصمیمی میگیرد دیگر شک نمیکند و تمام راهها را میرود تا آن را به سرانجام برساند.» نادیا النا کومانچی (12 نوامبر 1961، اولشت، رومانی)، ژیمناست رومانیایی و برنده مدال 5 طلای المپیک در المپیک های 1976 مونت رئال، کانادا و 1980 مسکو، روسیه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده