roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ در مقابل موج گیسویت من به تنهایی یک لشکر مغلوبم لعنت بر کشتی دلفریب نگاهت... 11 لینک به دیدگاه
maryam skr 400 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ مرسي مرسي من ديوانه ي عبارت شمام كه درگيرشم..برا اينكه اسپم نشه: مرسی 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ پس چرا جملات نوشته نمیشن اون بالا؟ 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ پس چرا جملات نوشته نمیشن اون بالا؟ اا مرسی گفتی. احتمالاً یه جای کدش اشتباه شده. یه بررسی میکنم 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ در مقابل موج گیسویت من به تنهایی یک لشکر مغلوبم لعنت بر کشتی دلفریب نگاهت... آقا اینم تأیید شد 4 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ آینه هم دروغگو شده، کمر خمیده پیرزنی که به صورت دختر جوانی چسبیده را نشانم می دهد..! کدام حقیقی است؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ آینه هم دروغگو شده، کمر خمیده پیرزنی که به صورت دختر جوانی چسبیده را نشانم می دهد..! کدام حقیقی است؟؟ مرسی. این جمله هم تأیید شد 6 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ جمله از خودتون. فی البداهه از خودتون باشه جمله ها و جای دیگه ای نباشه :| :| :| از خودمه دیگه عارف عزیز:icon_pf (19): احتمالا توی تلگرام یا اینستاگرام دیدیش فکر کردی از من نیست اولین نسخه ش رو توی لاین نوشتم و به مرور نشر یافت :دی فی البداهه اگر اومد میگمتون 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ :| :| :|از خودمه دیگه عارف عزیز:icon_pf (19): احتمالا توی تلگرام یا اینستاگرام دیدیش فکر کردی از من نیست اولین نسخه ش رو توی لاین نوشتم و به مرور نشر یافت :دی فی البداهه اگر اومد میگمتون اا. خب پس حله. حرفه ای نیستم خب 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ آقا اینم تأیید شد مخلصات و چاکرات فراوان 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ برق نگاهت ... انبار کاه مغز من ... و چه ساده تسخیر میکنی این مترسک پیر را ... 6 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ یه روزی تموم میشی، پس نزار قصه ی زندگیت ناتموم بمونه. 7 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ نام مرا اشتباه گذاشتند، مرا باید باد بنامند، همیشه درحرکت.. همیشه در حال جابجایی.. 4 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۴ دلم رو به هرچیزی که میدهم باید فاتحه اش را بخوانم .... حس میکنم پنج شنبه به دنیا آمده ام ..... 4 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ اا. خب پس حله. حرفه ای نیستم خب :دی اشکال نداره که:flowerysmile: ممنونییییم آقا:mrsbeasley: 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ آقا اینم تأیید شد مرسی. این جمله هم تأیید شد این ها همه خیلی خوب و قشنگند، ولی بنظر من باید داخل تاپیک گاهنوشتهها ثبت بشن تاییدت رو تایید نمیکنم 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ این ها همه خیلی خوب و قشنگند، ولی بنظر من باید داخل تاپیک گاهنوشتهها ثبت بشن تاییدت رو تایید نمیکنم آقا مورد تأیید نیست اینام یه جوری گاهنوشته هستن، ولی اونجام نوشته بشن، تکراری میشه. اینجا هدف میفرقه. 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ آقا مورد تأیید نیست اینام یه جوری گاهنوشته هستن، ولی اونجام نوشته بشن، تکراری میشه. اینجا هدف میفرقه. درست صحبت کن بچه 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ این ها همه خیلی خوب و قشنگند، ولی بنظر من باید داخل تاپیک گاهنوشتهها ثبت بشن تاییدت رو تایید نمیکنم همه رو تایید کرد جز سخن قصار منو... می بینی دشمنیشو داره آشکارا بیان می کنه 6 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ همه رو تایید کرد جز سخن قصار منو... می بینی دشمنیشو داره آشکارا بیان می کنه اره رئیس کل، من جمله ای که گفتی رو کاملاً تایید میکنم این ممد هم خودش باید تایید صلاحیت بشه :14k8gag: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده