wisdom 489 ارسال شده در 11 فروردین، 2010 مدام باشی تا اعماق زندگی؛ به زوال دل نبازی در بی کرانه به اوج رسیدن! 2
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 12 فروردین، 2010 تمام این جملات زیبا هستند اما ایندفعه واقعا میترسم که جملات از خودتونه یا نه لذا بررسی می کنیم و در صورتی که ابهامی نداشت حتما به کار میبریم همه رفتن تو لیست دوست عزیز بخدا اینایی که گفتم از خوده خودم بوووووووووووود! :ws6: :ws44: 1
Amin 6457 مالک ارسال شده در 12 فروردین، 2010 دوست عزیز بخدا اینایی که گفتم از خوده خودم بوووووووووووود! :ws6: :ws44: مرسی ایمان جان نیاز به این حرفا نبود من قبولت دارم از همشون استفاده میکنیم بسیار ممنونم ازت 1
Amin 6457 مالک ارسال شده در 12 فروردین، 2010 مدام باشی تا اعماق زندگی؛به زوال دل نبازی در بی کرانه به اوج رسیدن! این هم زیباست رفت تو لیست
Amin 6457 مالک ارسال شده در 12 فروردین، 2010 دوستان عزیز یک خبر خوب دارم براتون مدیریت این تاپیک را به دوست عزیزم آرماندیس سپردم با توجه به اینکه ایشون در زمینه ادبیات مهارت و علاقه کافی را دارند مطمئن هستم به خوبی از عهده این مسئولیت بر میان .من هم در کنارش کماکان هستم .:w139: امیدوارم دوستان همکاری لازم را بکنن برا ی آخرین بار میگم جملات از خودتون باشه 3
آرماندیس 4786 ارسال شده در 12 فروردین، 2010 دوستان عزیز یک خبر خوب دارم براتون مدیریت این تاپیک را به دوست عزیزم آرماندیس سپردم با توجه به اینکه ایشون در زمینه ادبیات مهارت و علاقه کافی را دارند مطمئن هستم به خوبی از عهده این مسئولیت بر میان .من هم در کنارش کماکان هستم .:w139: امیدوارم دوستان همکاری لازم را بکنن برا ی آخرین بار میگم جملات از خودتون باشه مرسي امين جان ....:w139: منم سعي مي کنم تاپيکو با کمک شما درست پيگيري کنم .... ای بدهاتان پرخواب! سیب آوردم...سیب سرخ خورشید دوست عزيز شعر مال سهراب سپهري هست .... لطف کنيد تو انتخاب جمله هاتون دقت کنين ... ممنونم .:w139: 4
آرماندیس 4786 ارسال شده در 12 فروردین، 2010 از روی بعضی آدما باید مشق نوشت و بعضی آدمارو نخونده باید دور انداخت... بعضی از آدم ها را باید چند بار بخوانیم تا معنی آنها را بفهمیم و بعضی از آدمها را باید نخوانده دور انداخت. از روی بعضی از آدمها باید مشق نوشت و از روی بعضی از آدمها باید جریمه نوشت. جملات مال قيصر امين پوره .... ببینم آسمان هرکجا آیا همین رنگ است... من اينجا بس دلم تنگست و هر سازی که میبينم بدآهنگست. بيا رهتوشه برداريم، قدم در راه بیبرگشت بگذاريم، ببينيم آسمانِ "هر کجا" آيا همين رنگست؟ تو دانی کاين سفر هرگز بسوی آسمانها نيست. جمله شما قطعه اي از شعر معروف مهدي اخوان ثالثه ... گيلاس عزيز شما حتماً آشنايي خوبي با ادبيات داري ولي تو اين تاپيک بايد جملات خودتو بذاري . جمله هاي زيبايي رو که اينجا ذکر کردي مي توني تو تالار ادبيات بذاري تا بقيه استفاده کنن . ممنون 2
آرماندیس 4786 ارسال شده در 12 فروردین، 2010 همیشه و در همه حال به خدا توکل کن هیچ گاه دعا و نیایش را فراموش نکن ، نیرویی غیر قابل وصف در آن نهفته است هرگز در خشم دست به عمل نزن صاحب اراده تنها پیش مرگ زانو میزند ، و آن هم در تمام عمر ، بیش از یک مرتبه نیست آنقدر شکست خوردن را تجربه کنید تا راه شکست دادن را بیاموزید از لجاجت بپرهیزید ، که آغازش جهل و پایانش پشیمانی است مطالب فوق را قاب کنید و به دیوار بزنید اسکاي ، اين چه جملاتيه خوب ؟! بعضي از جمله ها هستن که نميشه گفت دقيقاً مال کيه ولي قبلاً خيلي شنيده شده ... مثل همينا ... معمولاً مال روانشناساي معروفه . هر چي باشه قبلاً خيليا گفتنش شايد توام خودت گفته باشي!!! ولي کلاً قبل تو صاحاب داره :w139: 1
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 14 فروردین، 2010 تا بهشت دو قدم راه است اولین قدم را روی هوای نفست بذار دومین قدم بهشته. 3
آرماندیس 4786 ارسال شده در 14 فروردین، 2010 زندگی با همه وسعت خویش محفل ساکت و غم خوردن نیست ... حاصلش تن به قضا دادن و پژمردن نيست .... اضطراب و هوس و دیدن و نادیدن نیست ، زندگی جنبش و جاری شدن است ، مطمئني جمله از خودته ؟!!! 3
آرماندیس 4786 ارسال شده در 14 فروردین، 2010 تا بهشت دو قدم راه است اولین قدم را روی هوای نفست بذار دومین قدم بهشته. خيلي قشنگ بود همشهري .... رفت تو ليست ...:w139: 2
آرماندیس 4786 ارسال شده در 15 فروردین، 2010 خدایا یاریم کن تا اگر چیزی شکستم دل نباشد... به انجمن نو اندیشان خوش اومدین:w139: دوست عزیز اول تاپیک نوشته شده جملات رو باید خودتون گفته باشین . امیدوارم جملات قشنگ خودتونو بعد از این اینجا ببینیم ... 3
Amin 6457 مالک ارسال شده در 17 فروردین، 2010 خداوندا خیلی سخت شده اینجا جمله گفتن من چند تا جمله از خودم میگم اگر کسی قبل از من این جملات را گفته باید بگم کاملا با من هم عقیده بوده :ws6: ناگفته های عشق را با بوسه زدن بر لبان معشوقه بیان کن زندگی زمانی پایان می یابد که پرندگان از پرواز نا امید شده باشند . آرماندیس جان حق دخل و تصرف بر جملات منو داری :w139: 4
آرماندیس 4786 ارسال شده در 17 فروردین، 2010 خداوندا خیلی سخت شده اینجا جمله گفتن من چند تا جمله از خودم میگم اگر کسی قبل از من این جملات را گفته باید بگم کاملا با من هم عقیده بوده :ws6: ناگفته های عشق را با بوسه زدن بر لبان معشوقه بیان کن زندگی زمانی پایان می یابد که پرندگان از پرواز نا امید شده باشند . آرماندیس جان حق دخل و تصرف بر جملات منو داری :w139: :ws28: خيلي قشنگ بود امين جان ... مرسي :w139: جملات قشنگت رفت تو ليست 2
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 17 فروردین، 2010 آیا اسمی برتر از مادر وجود دارد! (Iman-Emperatour) 4
آرماندیس 4786 ارسال شده در 18 فروردین، 2010 آیا اسمی برتر از مادر وجود دارد! (Iman-Emperatour) مرسی ایمان جان , رفت تو لیست :w139: امضاتم خیلی قشنگه ... 4
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 18 فروردین، 2010 نحوه رسيدن به يك تفكر به اندازه همان تفكر با ارزشه و شايد بيشتر (EmperorMHSN) 5
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 21 فروردین، 2010 هیج وقت نباید عشق رو گدایی کنی ,چون هیچکس چیزه با ارزشو رو به گدا نمی ده (Iman-Emperatour) 4
ارسال های توصیه شده