Imaaan 17059 ارسال شده در 26 دی، 2016 الان جملات بقیه از خودشونه؟؟ همه اون جملات بقیه رو من تو تلگرام خونده بودم خب يه چك مي كنم كه از جايي برداشته شده نباشه، ممكنه پيدا نكرده باشم. ولي خب اگه اينطورم باشه، ميشه حذفشون كرد. 2
Imaaan 17059 ارسال شده در 13 بهمن، 2016 در اوج یأس" فانوس دریایی" باشسوسو بزن در انتظارِ وصالش اوست نجات بخشِ به اوج رسان سلام آرزو خانوم عزیز چه عجب گذاشته شد. 3
mohiy 40 ارسال شده در 4 فروردین، 2017 بازی سرنوشت نیمی جبر است و نیمی اختیار. و پایان تنها کسی که از نیمۀ اختیار خوب بهره میبرد بر نیمۀ جبر پیروز می شود. 2
Imaaan 17059 ارسال شده در 5 فروردین، 2017 بازی سرنوشت نیمی جبر است و نیمی اختیار.و پایان تنها کسی که از نیمۀ اختیار خوب بهره میبرد بر نیمۀ جبر پیروز می شود. گذاشته شد، یادم رفته بود بگم. 1
Imaaan 17059 ارسال شده در 8 فروردین، 2017 سلام. چی گذاشته شد؟ سلام بالای صفحه رو ببین، یه بخشی هست به نام جملات کاربران که جلاتی دوستان توی این تاپیک از خودشون میذارن، اونجا به صورت رندوم نمایش داده میشه، جمله شما هم به لیست جملات اضافه شد. 3
*sepid* 9772 ارسال شده در 5 مرداد، 2017 واقعیت دروغیه که همه باورش کردن باورش نکنی عذابت میدن، پذیرش یا عدم پذیرشش با خودت، 2
سامره حاجیان 69 ارسال شده در 16 آبان، 2017 فصل پوچ تنهای شد یار شب درد اگین من وزید بادی شد روی موهایم ارام سواری کرد دوش به دوشم زل میزد در عمق دیده ام پرواز کرد آمد و کنج شیرین دلم نشست اولش تلخ بود گامی بزرگ در قلبم نهاد شیرین مزه دو مزه شدنش با حالم نمیخاند پیچید پیجید دقیق نشست روی لبم بوسه ایی آرام شد مرا بویید بوسید و اینک شد همرنگم جایش گذاشتم پی همرنگی های درونم بغض شد اشکی سرد .....نوشته سامره حاجیان 1
P-230 67 ارسال شده در 18 آبان، 2017 «من انسانی هستم که هنگامیکه تصمیمی میگیرد دیگر شک نمیکند و تمام راهها را میرود تا آن را به سرانجام برساند.» نادیا النا کومانچی (12 نوامبر 1961، اولشت، رومانی)، ژیمناست رومانیایی و برنده مدال 5 طلای المپیک در المپیک های 1976 مونت رئال، کانادا و 1980 مسکو، روسیه 1
ارسال های توصیه شده