El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ بعد از دوران سوپراستاری جمشید هاشم پور؟؟؟؟؟؟؟؟ببخشید فضولیه شما چند سالته؟ مگه آدم 7-8-10 سالگی نمیتونه بره سینما؟ 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ همون نه نه اصلا تخیلی نبود از ما گذشته تو سینما فیلم تخیلی ببینیم اگه تو خونه شد ، شد اگه نه نمیبینیم وا....تبلیغش که تخیلی میزد....یه چیزی تو مایه های ارباب حلقه ها!! بعد از دوران سوپراستاری جمشید هاشم پور؟؟؟؟؟؟؟؟ببخشید فضولیه شما چند سالته؟ ما شمشورمون برای دشمنان تیزه..تو که خودی هستی!!! امیدورام نسخه مجاز الی رو از مراکز فرهنگی معتبر تهیه کرده باشی ما بیشتر مواقع نخودی هستیم.... نه بدبختانه....وقتی من ازین فیلم مطلع شدم که نسخه ی کپیش دستم رسیده بودو کسی دیگه تو ویدئو کلوپ ها نمی فروختتش!:icon_pf (34): فک کنم اصلاً کامل ندیدمش....هنوزم پیدا کنم می خرم....تو نمیفروشی؟ اگه داری با قیمت خوبی خریدارم! لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ مگه آدم 7-8-10 سالگی نمیتونه بره سینما؟ من از 5 سالگی میرفتم سینما...ولی میرفتم گربه آوازه خوان و گلنار و پاتال و الو الو من جوجوام رو میدیدم نه فیلمهای جمشید هاشم پور ما بیشتر مواقع نخودی هستیم.... نه بدبختانه....وقتی من ازین فیلم مطلع شدم که نسخه ی کپیش دستم رسیده بودو کسی دیگه تو ویدئو کلوپ ها نمی فروختتش!:icon_pf (34): فک کنم اصلاً کامل ندیدمش....هنوزم پیدا کنم می خرم....تو نمیفروشی؟ اگه داری با قیمت خوبی خریدارم! نه من ندارم ولی بگرد پیدا میکنی..جوینده عاقبت یابنده بود. لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ من از 5 سالگی میرفتم سینما...ولی میرفتم گربه آوازه خوان و گلنار و پاتال و الو الو من جوجوام رو میدیدم نه فیلمهای جمشید هاشم پور نه آخه منو جمشید هاشم پور یه مشترکاتی داریم وقتی مردم برای اون کف و سوت میزدن من احساس غرور میکردم یادش بخیر 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ نه آخه منو جمشید هاشم پور یه مشترکاتی داریم وقتی مردم برای اون کف و سوت میزدن من احساس غرور میکردم یادش بخیر الهی!!!!!!! نازی!!!! 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ وقتی تلویزیون دولتی ایران داره دو قسمت 1 و 2 اخراجی ها رو نشون میده، داره بهترین تبلیغ رو برای این فیلم میکنه. همین که خرس طلایی رو اصغر برد بالای سرش بسه واسه ما. بذار پولاش بره تو جیب ده نمکی. شرافته که میمونه. 4 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ من نفهمیدم الان کی به کیه تا پارسال که اونوریا گیر میدادن بهش امسال اینوریا گیر میدن بهش پارسال پیارسال بود تو یه برنامه بهش گفته بودن جرات داری پاتو از استادیوم بذاری بیرون پالان هم من تا اونجایی که شنیدم میگن به همه طرف گیر داده هر کی این فیلم رو دیده یا نقدشو خونده یه ذره واسه من توضیح بده لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ من نفهمیدم الان کی به کیهتا پارسال که اونوریا گیر میدادن بهش امسال اینوریا گیر میدن بهش پارسال پیارسال بود تو یه برنامه بهش گفته بودن جرات داری پاتو از استادیوم بذاری بیرون پالان هم من تا اونجایی که شنیدم میگن به همه طرف گیر داده هر کی این فیلم رو دیده یا نقدشو خونده یه ذره واسه من توضیح بده نه بابا یارو رسما چماقداره ؛ اومده بود دیروز-امروز-فردا داشت فتنه رو نقد میکرد دیگه 2 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ میگن به همه طرف گیر داده ببخشید ولی سگ پاچه صاحبشو نمی گیره! 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ امروز در تهران در یک سینما دیدم همزمان دو فیلم جدایی نادر از سیمین و اخراجی ها3 پخش میشد. اکثر زنان چادری میرفتند در سالن اخراجی ها3 و دختران جوان بی چادر میرفتند به سالن جدایی نادر از سیمین. 6 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ امروز در تهران در یک سینما دیدم همزمان دو فیلم جدایی نادر از سیمین و اخراجی ها3 پخش میشد. اکثر زنان چادری میرفتند در سالن اخراجی ها3 و دختران جوان بی چادر میرفتند به سالن جدایی نادر از سیمین. تحلیل جالبی به نظر نمیاد ! 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ امروز در تهران در یک سینما دیدم همزمان دو فیلم جدایی نادر از سیمین و اخراجی ها3 پخش میشد. اکثر زنان چادری میرفتند در سالن اخراجی ها3 و دختران جوان بی چادر میرفتند به سالن جدایی نادر از سیمین. تحلیل جالبی به نظر نمیاد ! نمیشه جمع بست...... که همه چادری ها مثلا بروند اخراجی ها 3. اما به نظر من فروش این فیلم اخراجی ها 3 در تهران خیلی کم باشه و بیشترین فروشش تو شهرستان ها و مخصوصا شهرهای مذهبی باشه. و با توجه به اینکه ده نمکی بسیار جنــبش های مردمی را در این فیلم به مسخره کشیده،بیشتر یک تیپ خاص از اون استقبال میکنند. 9 لینک به دیدگاه
H A M I D 1194 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ اکران عمومی اخراجیها۳ در کنار جنجالها و حاشیهها اخراجی ها 3 مسائل سیاسی روز ایران را به طنز کشیده است سرانجام فیلم اخراجیها ۳ ساخته مسعود ده نمکی پس از جنجالها و حاشیههای بسیار در روزهای نوروز در تهران و شهرستانهای ایران اکران شد. اخراجیها ۳، قسمت سوم از سه گانه مسعود ده نمکی در ژانر سینمای سیاسی و جنگ است که در ادامه قسمتهای اول و دوم آن با درونمایه طنز و شوخی با جنگ ایران و عراق و مسائل سیاسی امروز ایران ساخته شده است. اگرچه مسعود ده نمکی برخلاف دو قسمت قبلی، در این قسمت به جنگ نمیپردازد و شخصیتهای دو فیلم قبلیاش را در فضای پس از جنگ، انتخابات ریاست جمهوری ایران قرار داده است. چنانکه انتظار میرفت، تماشاگران ایرانی، همانند قسمتهای اول و دوم، استقبال زیادی از این فیلم کمدی به عمل آوردهاند و فروش اخراجیها ۳ از فروش فیلم پرمخاطب جدایی نادر از سیمین ساخته اصغر فرهادی (برنده خرس طلایی جشنواره فیلم برلین)، پیشی گرفته است. محمدرضا صابری، مدير سينما آفريقا در تهران و سخنگوی انجمن سينماداران در گفتوگویی با خبرگزاری دانشجويان ايران، ايسنا گفت که فروش این فیلم تا کنون از مرز سیصد میلیون تومان گذشته است و استقبال تماشاگران به اندازه ای بوده که سینمای آفریقا برای نخستین بار در پانزده سال گذشته یک سئانس ویژه در ساعت یک بامداد گذاشته است. گروهی از تهیهکنندگان و پخش کنندگان سینمای ایران در پاسخ به پرسش خبرگزاری فارس درباره پیشبینی میزان موفقیت فیلمهای اکران نوروز، شانس موفقیت فیلم اخراجیها۳ را بیش از بقیه دانستهاند. فیلم اخراجیها ۳ در بخش مسابقه جشنواره بیست و نهم فجر شرکت داشت مسعود دهنمکی، در نمایش ویژه این فیلم که روز ۱۹ اسفندماه در سالن وزارت کشور برگزار شد، با اشاره به موفقیت فیلم اخراجیها در جذب مخاطب گفت: "چهار سال از ساخت اخراجیها ۱ میگذرد، زمانی که این فیلم کلید خورد هیچ کس تصور نمیکرد ساخت آن منجر به چنین اتفاقی در سطح کشور شود." آقای ده نمکی گفت: "زمانی که اکران اخراجیها ۲ تمام شد و زلزله اخراجیها ۳ پیش آمد شاید کمتر کسی باور میکرد که این کار ساخته شود، اما اخراجیها ۳ حدود سه ماه قبل جلوی دوربین رفت و با حضور ۳۰ نفر بازیگر اصلی و بیش از دو هزارنفر هنرور در ۱۵ نقطه تهران فضای پرشوری ایجاد کرد." فیلم اخراجیها ۳ با اینکه در بخش مسابقه جشنواره بیست و نهم فجر شرکت داشت، در سینمای ویژه منتقدان فیلم و نمایندگان رسانهها نمایش داده نشد و به صورتی بسیار محدود در روز آخر جشنواره به نمایش درآمد. اگر چه سازندگان اخراجیها ۳، علت اکران نشدن این فیلم در سینمای رسانهها را آماده نبودن نسخههایی از این فیلم اعلام کردند؛ اما گفته میشود ضعیفهای فنی و محتوایی فیلم، علت اصلی عدم نمایش آن در سینمای رسانهها بوده است. مسعود ده نمکی در قسمت سوم اخراجیها، رویدادهای مربوط به انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ ایران را به هجو کشیده است. داستان فیلم درباره سه کاندیدای رئیس جمهوری با گرایشهای سیاسی مختلف است که هر کدام با رنگ مشخصی معرفی میشوند و گروههای سیاسی موجود در صحنه سیاست ایران، از اصولگراها تا اصلاح طلبان را نمایندگی میکنند. اکبر عبدی، محمدرضا شریفی نیا، امین حیایی، لیلا اوتادی، مریم کاویانی، حسام نواب صفوی و یوسف صیادی، در فیلم اخراجیها ۳ بازی میکنند. شخصیتهای اصلی فیلم اخراجیهای ۱و ۲ (رزمندگان جنگ ایران و عراق)، به زمان حال آمده و حالا درگیر انتخابات ریاست جمهوری شدهاند. حاجی گرینوف، شخصیت متظاهر و سخت گیر اخراجیها ۱و ۲ (با بازی محمد رضا شریفی نیا) و رقیب او اکبر دباغ (با بازی رضا رویگری) نامزد اصلاح طلباناند (احتمالا بدلی برای میرحسین موسوی و مهدی کروبی) و کاندیدای دیگر ریاست جمهوری، سید مرتضی (با بازی سید جواد هاشمی) است که نامزد حزب اللهیها و مشهور به "ساده زیستی" است و ظاهرا محمود احمدینژاد رئیس جمهوری فعلی ایران را نمایندگی میکند. در آغاز فیلم اخراجیها ۳ اکبر دباغ را میبینیم که دستبند آبی به دست خود بسته و طرفداران او نیز به پیروی از او همین کار را میکنند. "آزادی اندیشه بدون قر نمیشه" یکی از شعارهایی است که طرفداران اکبر دباغ سر میدهند. طرفداران حاجی گرینوف نیز طرفدار رنگ قرمزند و طرفداران سید مرتضی نیز شعار "نه قرمز نه آبی، کاندید انقلابی" سر میدهند. بایرام لودر (با بازی اکبر عبدی) و بیژن مرتضوی (با بازی امین حیایی)، شخصیتهای فیلم اخراجیها ۱ و ۲ نیز در این قسمت حضور دارند و در صحنهای از فیلم، کنسرتی را به سبک خوانندگان موسیقی زیر زمینی به نفع کاندیداتوری حاجی گرینوف برگزار میکنند. در طول فیلم، بارها تکیه کلامهای معروف مربوط به شخصیتهای سیاسی رقیب مثل: "بگم بگم؟" یا "اون ممه را لولو برد" شنیده میشود. ده نمکی قبلا ادعا کرده است که با این فیلم همه گروههای سیاسی از چپ تا راست را زیر تیغ نقد قرار داده اما به نوشته برخی از منتقدان سینمایی، او در این فیلم تنها به اصلاح طلبان تاخته و آنها را دست انداخته است. به نوشته این دسته از منتقدان، همه کارهای بد سیاسی و اخلاقی در این فیلم، به وسیله هواداران اصلاح طلبی انجام میشود. در نظرخواهی برنامه سینمایی تلویزیونی هفت از تماشاگران جشنواره فیلم فجر درباره اخراجیها ۳، بسیاری از تماشاگران از این فیلم انتقاد کرده اند. مسعود ده نمکی، پیش از این در قسمتهای اول و دوم فیلم اخراجیها، به شوخی با ژانر جنگ (یا دفاع مقدس به تعبیر مسئولان سینمایی ایران) پرداخته بود و برخی از خط قرمزها و تابوهای موجود در این زمینه را زیرپا گذاشته بود. دو قسمت اول اخراجیها، علیرغم انتقادات تند منتقدان سینمایی، با استقبال پرشور تماشاگران عادی سینما مواجه شده و به پرفروشترین فیلمهای تاریخ سینمای ایران تبدیل شدند. مسعود ده نمکی، قبل از فیلمسازی، از نویسندگان روزنامههای تندرو حلبچه و جبهه و از اعضای انصار حزب الله بود و نقش مهمی در سازماندهی حرکتهای ضد اصلاح طلبی داشت. برخی از اصلاحطلبان و آنان که در واقعه کوی دانشگاه حضور داشتند او را یکی از عوامل اصلی خشونتهای هجدهم تیر سال ۱۳۷۸ میدانند. ده نمکی ابتدا با ساختن فیلمهای مستند فقر و فحشا و کدام استقلال و کدام پیروزی، فعالیت فیلمسازیاش را شروع کرد و با حمایتهای گسترده دولتی موفق به ساختن فیلمهای اخراجیهای ۱ و ۲ شد. هنگام ساختن فیلم اخراجیهای ۲، برخی از مقامهای سیاسی و فرهنگی نظام از جمله محمدحسین صفار هرندی (وزیر سابق ارشاد)، مهدی کلهر و علیاکبر جوانفکر، مشاوران رییس جمهور؛ محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، از پشت صحنه این فیلم بازدید کردند ساخته شدن اخراجیهای یک و دو و عبور ده نمکی از خطوط قرمز سینمای ایران، در شرایطی که بسیاری از فیلمسازان اجازه ورود به این محدودهها را نداشتند، شبهات زیادی را ایجاد کرد اما مسعود دهنمکی خود بر این عقیده است که از خط قرمزها عبور نکرده و تنها با آنها بازی کرده است و یکی از دلایل جذب مخاطبان مذهبی فیلمهایش را نیز همین میداند. بی بی سی فارسی ! 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ چنانکه انتظار میرفت، تماشاگران ایرانی، همانند قسمتهای اول و دوم، استقبال زیادی از این فیلم کمدی به عمل آوردهاند و فروش اخراجیها ۳ از فروش فیلم پرمخاطب جدایی نادر از سیمین ساخته اصغر فرهادی (برنده خرس طلایی جشنواره فیلم برلین)، پیشی گرفته است. بصیرت نزد ایرانیان است و بس..... خنده لحظه ای این ملت عاشق را عشقه....... :icon_pf (34)::icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
H A M I D 1194 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ وقتی تلویزیون دولتی ایران داره دو قسمت 1 و 2 اخراجی ها رو نشون میده، داره بهترین تبلیغ رو برای این فیلم میکنه. همین که خرس طلایی رو اصغر برد بالای سرش بسه واسه ما. بذار پولاش بره تو جیب ده نمکی. شرافته که میمونه. تایید میشود !! فکر میکنی اگر اخراجیها به یکی دوتا جشنواره سینمایی فرستاده میشد چه اتفاقی میافتاد؟ اخراجیها جایزه خر نقرهای را هم نمیبرد چه برسه به خرس طلایی جشنواره برلین! 6 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ واقعا چه جور آدمهایی میتونن برن اخراجیها رو ببینن و بخندن؟ :JC_thinking: یعنی از مریخ اومدن؟ چه قدر ناآگاه هستن؟ 5 لینک به دیدگاه
H A M I D 1194 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ چون خوب احشام را به خودش جلب میکنه. با این حرفت موافخ نیستم اسی جان ! به خیل عظیمی از اطرافیان نزدیک بنده توهین کردی!!!;) دو فیلم اخراجی ها و جدایی نادر ازسیمین متعلق به دو طبقه اجتماعی کاملا متفاوت ساخته شده. فیلمهایی از جنس جدایی نادر از سیمین برای متوسط و متوسط به بالا ساخته شده و فیلمیه اجتماعی اخراجیها برای طبقه فرودست و پایین جامعه برای اونایی که میخواهند یکی دو ساعت بروند سینما و خودشان را از مشکلات زندگی روزمره رها کنند، بنشینند و تخمه بشکنند بخندند و فیلمی نگاه کنند و اصلا نیازی به فکر کردن نداشته باشندو نمیدانند فیلم چیست ! جمعیت طبقه دوم در کشور گل و بلبل ما بسیار بیشتر است ! 5 لینک به دیدگاه
H A M I D 1194 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ تالود شدن کامل تصویر خورا سرگرم کنید !! هدف همان است ، وسیله تغییر کرده! 5 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ طرف تو تاپیک اعتراف میکنم،میگه مردم چرا اعتراض نمیکنن،حکــومت که اجازه میده !!!!!!! شوخی نکن با من!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده