رفتن به مطلب

این فیلم را تحریم كنیم !

pooran.mehr

ارسال های توصیه شده

:banel_smiley_4:

مگه ... دارم؟

من نمیدونم چرا اینقد تعصب به خرج میدید که این فیلم دیده نشه!!:icon_pf (34):

400 سال تعصب نشون دادیم چه نتیجه ای گرفتیم؟

بابا اگر بده .... بذارید مردم ببینن و خودشون بگن بده... اگرم خوبه بازم نظر با مردمه!

ما اگر با دهنمکی مشکل داریم ، بهترین کار همینیه که داریم میکنیم... روزنامه ی کیهان از دولت بودجه میگیره، ما هم ازش خوشمون نمیاد.... ولی 100 صفحستو جمعاً 100 تومن...یه هفته بعدش کیلویی میخریشو بعنوان کاغذ ... ازش استفاده میکنی!

این فیلمم... شاید از خود سپاه بودجه بگیره برا ساختش...شایدم نه ... و من چون با خود دهنمکی مشکل دارم،میرمو فیلمشو کپی می کنم تا چک هایی که به هنر پیشه هاش داده برگشت بخوره...

همون کاری که این بی وجودا دارن با سریال قهوه ی تلخ می کننو کسیم جیکّش در نمیاد....مبارزه ی منفی همینه!:banel_smiley_4:

الان دیگه دورانی نیست که بریم تو خیابونو مرگ بر فلانی بگیم...باید روش های نو پیدا کرد...

آقا جان اصلا ما با دیدن و ندیدنش کار نداریم...هرکی واسه وقتش یه جور تصمیم میگیره...اصلا یکی دوست داره بشینه این فیلم و چهار بار نگاه کنه....یا نه،اصلا یکی به قول شما از کنجکاویه اینکه چه خزعبلاتی سر هم کرده میخواد ببینتش

همه دان لود کنن ببیننش هم.....

ولی توروخدا واسه دیدنش پول ندین برین سینما که فردا بشه پر فروش ترین فیلم سال بعدم بیان بگن ...به به ملت با بصیرت ایران و ببینین !استقبال ازین فیلم ینی مردم ازش حمایت کردن!ینی فلان و ینی بسار!

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 214
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

amin 202 مهمان
آقا جان اصلا ما با دیدن و ندیدنش کار نداریم...هرکی واسه وقتش یه جور تصمیم میگیره...اصلا یکی دوست داره بشینه این فیلم و چهار بار نگاه کنه....یا نه،اصلا یکی به قول شما از کنجکاویه اینکه چه خزعبلاتی سر هم کرده میخواد ببینتش

همه دان لود کنن ببیننش هم.....

ولی توروخدا واسه دیدنش پول ندین برین سینما که فردا بشه پر فروش ترین فیلم سال بعدم بیان بگن ...به به ملت با بصیرت ایران و ببینین !استقبال ازین فیلم ینی مردم ازش حمایت کردن!ینی فلان و ینی بسار!

بابا کی حوصله داره بره سینما!

وقتی سینما خانگی یا کیفیت 3D و سیستم صوتی دالبی سوراند هست،واسه چی برم سینمای داغونی که حتی هدست اختصاصی در اختیار آدم نمیذاره!:icon_pf (34):

من ترجیه میدم dvd فیلمی که ارزش نیگا کردنو داره بخرم...

لینک به دیدگاه
بابا کی حوصله داره بره سینما!

وقتی سینما خانگی یا کیفیت 3D و سیستم صوتی دالبی سوراند هست،واسه چی برم سینمای داغونی که حتی هدست اختصاصی در اختیار آدم نمیذاره!:icon_pf (34):

من ترجیه میدم dvd فیلمی که ارزش نیگا کردنو داره بخرم...

مایه دارین؟ :ws52: تلوزیون ما که سیا سفیده :hanghead:

لینک به دیدگاه
نوچ.....کی گفته؟

اگه دزدیه پس چرا رسانه ی میلیمون فیلمای تاپ 2010 و 2011 رو کپی میکنه تا مخاطب جذب کنه؟:ws3:

تازه...اینکار بهتر از تحریمشه که.....ما به دهنمکی شهرت جهانی میبخشیم....:banel_smiley_4:

منکه منظورتو نفهمیدم در هر صورت اگه از دزدی از تهیه کنندهٔ فیلم‌ها خوشت میاد اون یه حرفه دیگست

• Like 1
لینک به دیدگاه
بابا بیخیال!

مگه سینما هم میرین؟مگه کارگردانی هم مونده که فیلم به دردبخوری بسازه تو ایران؟

نکنه شما تلویزیون نگاه میکنین؟داره دوسال میشه که دستم به تلویزیون نخورده!

بشینین دوتا کتاب بخونین نه خستگی نت گردی تو تنتون میمونه نه اینکه رد ایدئولوژی وجبر بالاسرتونه

خودتونید وافکارتون

حالشو ببرید:icon_gol:

بله مونده اصغر فرهادی یکیش! ت‌و و سینما هم به اندازهٔ کتاب فایده دارند یه کم غیره متعادل نیست که آدم فقط بشینه کتاب بخونه!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

سینما نرید خوب ....هر کی لینک دانلودشو پیدا کرد بذاره اینجا تا بقیه هم اگه خواستند دانلود کنند و ببینند. :ws31:

البته این کار خوبی نیست ولی چون برای اعتراض به ده نمکی و حلقه به گوشیه اونه من فتوا میدم مجاز است .

واسه بقیه فیلما حرام اعلام میکنم :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

ولی انصافا فیلم شاد و خوشایندی هستش درسته خود ده نمکی فردی بدوی قاتل و افراطی هستش!محصولات ذهنیت پلید و جاهلی چون ده نمکی چندان خوشایند نباید باشه!نقض شد:ws3:.

لینک به دیدگاه
با کتاب نمیشه سر کسی کلاه گذاشت؟:JC_thinking: تمام بدبختیای ما از این کتاباست ؛ اگه بخوای تحت تاثیر افکار هیچکسی نباشی باید ارتباطتو با همه به طور کامل قطع بکنی که تقریبا محاله؛ فقط روند کلاه گذاری کتاب آرومتره فک کنم:hanghead: در عوض عمیق تر و ناخودآگاه تر اثر میذاره:ws52:

بستگی داره چه کتابی رو بخونی... با کتاب های علمی و درست و خسابی نه نمیشه...

این حرف های شما من رو یاد حرف خمینی انداخت که گفت همه ی بدبختی های ما از این دانشگاه است...

تحت تاثیر کسی بودن یا نبودن بستگی به استقلال فکری فرد داره نه به میزان ارتباطش... رمانی که فرد به اندازه ی کافی مطالعه داشته باشه میتونه یک ایدئولوژی شخصی بسازه و همین باعث میشه شرطی شدن فرد به شدت کاهش پیدا کنه...

بله مونده اصغر فرهادی یکیش! ت‌و و سینما هم به اندازهٔ کتاب فایده دارند یه کم غیره متعادل نیست که آدم فقط بشینه کتاب بخونه!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟

بستگی داره آدم دنبال چی باشه...

خوب منظور داداش spow این نیست که مثلا اصلا فیلم نگاه نکنید... خوب فیلم داریم تا فیلم... برای مثال فیلم V for Vendetta رو با فیلم step up :shame: مقایسه کنید...

• Like 1
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
:banel_smiley_4:

این چند وقته چپ و راست میزنن تو ذوقم!:banel_smiley_4:

وا....خوب خبر بد دادن چه ذوقی داره آخه؟:w00:

جدایی رو تو تیبیز کدوم سینما ها میدن؟

باورت میشه من الان 8 ساله که نرفتم سینما!!:ws3:

اونلی فور فریدم میرم این فیلمو ببینم....

لینک به دیدگاه
وا....خوب خبر بد دادن چه ذوقی داره آخه؟:w00:

جدایی رو تو تیبیز کدوم سینما ها میدن؟

باورت میشه من الان 8 ساله که نرفتم سینما!!:ws3:

اونلی فور فریدم میرم این فیلمو ببینم....

تورو نگفتم که :banel_smiley_4:

همون که نرسیده به 4راه شریعتیه میده..اسمشو نمیدونم

منم آخرین بار رفتم الی رو دیدم :banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
تورو نگفتم که :banel_smiley_4:

همون که نرسیده به 4راه شریعتیه میده..اسمشو نمیدونم

منم آخرین بار رفتم الی رو دیدم :banel_smiley_4:

آخه از من نلق قول گرفتی...گفتم شاید تیزی شمشورت به سمت منه!:ws3:

سینما قدسه فک کنم!

من الیم تو خونه دیدم...:icon_pf (34):

من بعد از دوران سوپر استاریه جمشید هاشم پور فقط برای ملک سلیمان رفتم سینما ؛ اون هم 2بار و هر 2بار به اسرار دیگران

آی شولوخ...پس فیلم تخیلی دوس داری....اصرار دیگه...:ws3:

لینک به دیدگاه

سینما قدسه فک کنم!

آی شولوخ...پس فیلم تخیلی دوس داری....اصرار دیگه...:ws3:

همون :ws3:

نه نه اصلا تخیلی نبود :ws3: از ما گذشته تو سینما فیلم تخیلی ببینیم:whistle: اگه تو خونه شد ، شد اگه نه نمیبینیم:whistle::ws3:

لینک به دیدگاه
من بعد از دوران سوپر استاریه جمشید هاشم پور فقط برای ملک سلیمان رفتم سینما ؛ اون هم 2بار و هر 2بار به اسرار دیگران

بعد از دوران سوپراستاری جمشید هاشم پور؟؟؟؟؟؟؟؟

ببخشید فضولیه شما چند سالته؟ :ws3:

سینما قدسه فک کنم!

ما شمشورمون برای دشمنان تیزه..تو که خودی هستی!!!

امیدورام نسخه مجاز الی رو از مراکز فرهنگی معتبر تهیه کرده باشی :banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...